- 29 Temmuz 2018
- 2.050
- 4.345
- 133
inşallah, akli dengem yerinde olursa tabi :) büyük oğlum bu ara cinneti yaşatıyor bana. Annem de hasta yatıyor, hepsine birden yetişmeye çalışıyorum. Hiç bitmeyen bi baş ağrım var günlerdir
Bende 66 sayilirim 65kusurum su anda :)) 59 ile hamile kaldim 76 ile doguma gitmistim:)
Beklemek gerekir gibi acısı fln hiçbişey yok ama nolur nolmaz 40 muhabbetini heryerde uygulayıp 40 gun u bekleyelim bariO zaman aynen Boyle devam:) spor kiloyu bile guzel gosteriyor vucudu sekillendirdigi icin. Ama mekik yerine daha kolay bir hareketle baslasan? Tam iyilesene kadar
P Puddingmuf bende hic bisey yapmadim daha 18gunluguz. Kas yaptirmak istiyorum bir de sac boyatmayi dusunuyorum. 65kusurum su an hedefim yine 55 kilo 34beden. Boyum 1.76 azcik o kurtario beni.
Ben gri beyaz yaptigimda 9saat boyunca kuafordeydim:)) bide acilma isleminden sonra bakimi cok zor kremi maskesi taramasi acilmasi. O yuzden acik kahve tonlari dusundum ben. Evet avantaji var ama sirt agrim ve ister istemez kamburlugum artti emzirmeyle benimde. Dedigine katiliyorum cocuk bu aglayarak buyuycek kendimizi yiprattikca sutumuzde azalio bebek de daha da huzursuzlaniyor hissedipSimdi gordum bu mesajini dogru hatirliyomusum boyun cok iyi, olmak istedigim boy:)) uzun boy cok avantajli kiloyu cok rahat tasiyosun. Hangi renge boyatacaksin bende sari istedim ama sonra vazgectim bayagi actirnak icin kuaforde zaman gecirmek gerekecek diye :/
Ben gri beyaz yaptigimda 9saat boyunca kuafordeydim:)) bide acilma isleminden sonra bakimi cok zor kremi maskesi taramasi acilmasi. O yuzden acik kahve tonlari dusundum ben. Evet avantaji var ama sirt agrim ve ister istemez kamburlugum artti emzirmeyle benimde. Dedigine katiliyorum cocuk bu aglayarak buyuycek kendimizi yiprattikca sutumuzde azalio bebek de daha da huzursuzlaniyor hissedip
P Puddingmuf bende 71 ile hamile kalıp 83le doğuma girdim. 18 gün oldu 73buçuk oldum. Boyumda 1.72 2 buçuk kilo göbeğimde kaldı oysaki karnım bile doğru düzgün çıkmamıştı hamileyken. Kesinlikle Spor candır.. insan kendini hem güzel hem dinç hissediyor...
Yastik var da kullanmayi mi beceremedim anlamadim:)) cok yukarda kalio gibi bebis ne bileyim bi alisamadiim ben :) cok tesekkur ederimm ❤ bu iste gri rengin akmasiyka boyle sarimsi oldu hep :))Emzirme yastigi kullaniyormusun o yastik cok iyi geliyor emzirince sirtin falan agrimiyor. Ben kullanmadigim zamanlarda farkini bayagi farkediyorum. Profilindeki sac Rengin cok guzel, yuzunden cok guzel ♡ yakisiyomus bu renk sana, belki yaza dogru bende Boyle bir sey yaparim
Sure olarak max 15dk emmesi kuzum anlamadim kiCanım çok emiyor olabilir mi
Merhaba korse kullanıyor musunuz. Bana ertesi gün taburcu olmadan korse taktılar hastanede. Gündüzleri hep taktım acıyı çok hissetmedim sayesinde ve eve gelince bile hiç yatmadım. Beni çok rahatlattı.
Bizimkide ayni sinir oluyor emmiyor ya bi ora bi bura cekistiriyor en sonunda birakip agliyo alisti sipa biberondan icmeye emek harcamiyor hic hazir cekecek nasıl yapsam emer bilmiyorum bazen emiyor gazı oldugunda ozellikle tahammulu yok memeyeEmiyo ittiriyo bazen ama gelmeyince fln kavgalar başlıyor gece ama şimdi gündüzleri sağmaya basladim bi biberonluk çıktığı kadar 20 30 40 ne olursa gece doymadigini düşünürsem en azindan kendi sutumu veririm diye dusundum
Sırtıma da yastık koyuyorum ben emzirme yastığını da koyunca memeyle denk geliyor emzirirken bebeklerin tüm vücudu anneye dönmeli sadece başı döndürünce de denk gelmiyorYastik var da kullanmayi mi beceremedim anlamadim:)) cok yukarda kalio gibi bebis ne bileyim bi alisamadiim ben :) cok tesekkur ederimm ❤ bu iste gri rengin akmasiyka boyle sarimsi oldu hep :))
Tesekkur ederim canimm. Oglumun sagligi yerinde cok sukur. Anne sutu+mama ilerliyoruz. Bu benim canimi cok siksa da ne yapsam sadece anne sutune gecemedikAnne kesinlikle kendini iyi hissetmeli iyi gelecektir arkadaşım
Oğlusun nasıl sayfanızın abisi
Benim bebe de boyle ya napicaz arkadaslar? Benim sutum saginca da gelmiyor. Inanin siz 30 40 cc diyorsunuz ya ben nasil imreniyorum. 5 cc bile gelmiyor. Off cok darlandim bu konuda.Bizimkide ayni sinir oluyor emmiyor ya bi ora bi bura cekistiriyor en sonunda birakip agliyo alisti sipa biberondan icmeye emek harcamiyor hic hazir cekecek nasıl yapsam emer bilmiyorum bazen emiyor gazı oldugunda ozellikle tahammulu yok memeye
Instagramda emme üzerine paylaşım yapan bi kaç sayfa var böyle sağarak veren emme reddi olan bebekleri anneler le buluşturan fln danışmanlar var ınstadan pahlasiyolar bende onları okuyup bazı teknikler fln paylaşıyorlar uygulamaya psikolojik olark fln çalışıyorumBizimkide ayni sinir oluyor emmiyor ya bi ora bi bura cekistiriyor en sonunda birakip agliyo alisti sipa biberondan icmeye emek harcamiyor hic hazir cekecek nasıl yapsam emer bilmiyorum bazen emiyor gazı oldugunda ozellikle tahammulu yok memeye
Benim onlarda pek küçük değilkiO kalan kilolar goguslere, popoya gitseydi ya keskegobek tum guzelligi golgeliyor :/ Ben bugun baslayayim ya squata, hep beraber baslayalim spora
Bende spinal oldum bazı doktorlar sezaryenden sonra önermiyorlarmış hemen ama benimki taburcu etmek için korsenin gelmesini bekledi eşim aldı geldi hemşireler taktı öyle çıktım kesinlikle çok rahat ettiriyor günlerce dua ettim korseyi bulanaSpinal Sezeryan oldum hemen takılmıyor diye biliyorum
Gogsunu almiyormu cnm :-( napacaz ya bizimkide emmiyor en fazla gogsumde 50 saniye kaliyor ya uyuyir yada sinir krizlerine giriyor :-((Benim bebe de boyle ya napicaz arkadaslar? Benim sutum saginca da gelmiyor. Inanin siz 30 40 cc diyorsunuz ya ben nasil imreniyorum. 5 cc bile gelmiyor. Off cok darlandim bu konuda.
Acikmasini bekliyorum aliyor bi ora bi bura cekistiriyor kafasini hizli hizli hateket ettiriyor agliyor yada 50 saniye emip uyuyor bi orta yolu bulamadik biberonla verince uyusada emiyor uyaniksada hic bagirma yok sakin sakin goturuyor isimiZ valla cok zor temizligini nasil yapiyorsun sagma makinasinin manuelmi bu arada elektriklimiInstagramda emme üzerine paylaşım yapan bi kaç sayfa var böyle sağarak veren emme reddi olan bebekleri anneler le buluşturan fln danışmanlar var ınstadan pahlasiyolar bende onları okuyup bazı teknikler fln paylaşıyorlar uygulamaya psikolojik olark fln çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?