2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sıcak suyla yıkıyorum arada kaynatıyorum anne sütü bakteri üretmezmiş ondan çok her seferinde illa kaynatcam fln diye takılmıyorum bugün sagdigim sütü döktüm zaten bidaha sinirlendim sağmadım da
Ay o bende cok oluyordu cocumun rizki gitti diye aglicak oluyordum uc bes kere ben doktum az uzda degil saatlerce biriktirdim yataga dokulmustu biri koltuga digergibide cok doktum )

18 günlüğüz canım ama 3820 kiloyla doğdu bebeğim. Bebeklerin beslenme miktarları kiloları ile de alakalı diye biliyorum. Gerçi benim bebeğimin de beslenme araları daha uzun aynı gibi oluyor.
Suan kac kilo kuzum bizimkide 3690 42 cm dogdu cok yok aramizdada bizimkide 25 gunluk

Canim cc sini nasil biliyosunuz..sagipmi.veriyosunuz..
Malesef meme dusmani bizimki bi goreen emerken halini pis bisey vermisim gibi bi asa bi yukari cekistiriyor kaşlarinida çatiyor sinir oluyor el kadar bebek sinirlenmeyi nerden biliyorsa gelmiyor cok diye kiziyor memeyi kopartacak

Kitapta okudugum tanimlamaya gore benim bebegim kolik 9ay suren varmis hadi simdi annem var o da yardimci oluyor geceleri baya tek kalinca ne yapicam tum gun elimde kucagimda aglaya aglaya hele geceleri (
Geçmiş olsun ben de şüpheleniyordum bebeğimde kolikten sebepsiz ağlamaları oluyordu susturamıyorduk şu aralar düzeldi gibi inşallah seninki de değildir

Ay o bende cok oluyordu cocumun rizki gitti diye aglicak oluyordum uc bes kere ben doktum az uzda degil saatlerce biriktirdim yataga dokulmustu biri koltuga digergibide cok doktum )
Bende bende biriktirdim bekledim okadar hali yedi sinirlerim çok bozuldu zar zor sağıyorum zaten diye

kızlar 31ı nde kırklancam gece yıkansam olur mu acaba saatının onemı va3mı 40.gun 31nde bıtyo cunku

Ay bilmiyoum yaa internetten derdime derman aramak icin bakiniyorum; daha cok psikolojim bozuluyor. Her annenin cocuguna sutu yeter, sut yok diye bisi yok diyorlar daha kotu oluyorum.
Kuzum makinada problem olabilirmi hangi marka makinan bende suan mesela lansinoh var yukaridaki beyaz yeri onde oldumu veya yuvarlak lastigi tam oturmadimi cekim gucu gidiyor cekmiyor getirmiyor birde yarin birlitre suyun icine pekmez koy onu iç biraz cok koy pekmezini iki uc miden nekadar alacaksada su iç birde oyle denesene birseyler yemek yerine sivi tuketimini arttir cok uzuldum gercekten gelmemesine ictikten sonra banada haber verirmisin

Yakında tartılmadı cnm ama biz kucağımıza alarak tartılıyoruz 4200 falan oluyor. Siz kaç kilo oldunuz
Biz baya olduk tartilmayali suan uyuyor yarin senin usulle bende tartim biz dogumdan sonra 3500 dusmustuk sonra kilosunu yakaladi derken son kilo kac bilmiyoruM cnm

Kizimla ilgilenmekten giremedim biturlu :) herkesin guzel dilekleri icin cooook tsk ederim
Sutum suan pek gelmiyor, mama veriyorum cogunlukla 50 ml kadar rahat iciyor. 3-4 saatte bir uyaniyor sadece ve sutunu icip uyuyor :) Masallahimiz var cok uysal
bir bebek

Sağlıkla mutlulukla buyusunler kardeşler

Abimiz benimsedi artık geçen aşıya giderken onu geri getirin dedi babası anlamadım tabiki geri gelecek oğlum dedi oda baba rüya gördüm siz omeri götürdünuz geri geldiğinizde Ömer yoktu kız bebek getirdiniz ben kardeşimi istiyorum dedi kuzum onu sardım abisi Ömer çok şanslı senin gibi abisi olduğu için dedim :) çok mutlu olduk eşimle

Kardeş candır gerçekten

Malesef meme dusmani bizimki bi goreen emerken halini pis bisey vermisim gibi bi asa bi yukari cekistiriyor kaşlarinida çatiyor sinir oluyor el kadar bebek sinirlenmeyi nerden biliyorsa gelmiyor cok diye kiziyor memeyi kopartacak
canım bu gazdan olablir. emerken kızıyorsa gelmedıgınden degıl gazdanmıs bızım de bıkac gndur boyle sorunlarımız oluyor. süte bakıyorum var ama alya hanım emerken kızyordı sesler cıkarıyordu dr la lonustuk gaz sıkıstırıyomus ve agızdan cıkardıkca alırken daha da hava yutuyor bız gaz damlasını duzenlı vermedık yanlıs anlamısız gazı olunca sanıyorduk meger bagırsak duzenleme imiş amaç .hergun duzenlı kullanıyoruz artık. ve asla gazını cıkarmadan bırakmamak lazımmıs her emmeden sonra.. yoksa o gazlar bırıkıyormuş. mesela on onbes dk ugrasıp gazı yok dıye bırakıyordum sımdı bazen yarım saat ugrasıyorum cıkıyor gazı. bırıkmemelıymıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…