2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim bebeğim de emmiyor uyanmak üzereyken 5 10 dakka emiyor uyanınca basıyor çığlığı biberonla vermek zorunda kalıyorum. Sakinleşmiyor değilse. Peki sağdığınız 30 cc yetiyormu mama takviyesi yapıyor musunu

Saat basi 30cc yada iki saat bekliyorum 60cc oluyor yetiyordur herhalde cunku fazla ictimi kusuyor geceleri azaliyor ama sut dun gece mama vermedim ama arada geceleri sagmak zor geliyor iki olcek hazirliyorum sen ne kadar veriyorsun canim kac saate kac cc birde napicaz biz boyle tek umudum iki uc aylik oldumu dahada guclenip cekecek
Umudu var ama :-( kendimimi kandiriyorum yoksa

Yaa acaba bizde ne zaman geçecek doğumun izleri..:) Bu arada benim de ağır yaşamları izlerken iştahım açılıyordu sonum böyle olacak diyordum :)))

Benimki 3 saatte 1 uyanıp 1buçuk 2 saat uyanık kalıyor bu sürede ara ara 100cc civarında içiyor benim de 80 çıkıyor ortalama o yüzden 1 öğün gündüz 1 öğün gece 90cc mama veriyorum. Aslında benim kızım güç olarak emebiliyor silikon uçla ama emmiyor nedense benimde umudum var canım inşllh kandırmıyoruzdur kendimizi..

Masallah midesi kaldirabiliyor bizimki iki saate 60cc yetiyor uzerini kusuyor cnm kac gunluksunuz

Gogsumu aliyor da 5 dk sonra kiyamet. Ben o kadar cok sey yapiyorum ki sutum cok olsun diye inanamazsin. Mesai gibi sabahtan aksama kadar bisiler yiyip iciyorum. Ilaclar vs. Duzenli olarak sagmiuordum artik sagicam ona karar verdim. Sen de mama mi veriyorsun canim?

Sıcak suyla yıkıyorum arada kaynatıyorum anne sütü bakteri üretmezmiş ondan çok her seferinde illa kaynatcam fln diye takılmıyorum bugün sagdigim sütü döktüm zaten bidaha sinirlendim sağmadım da

Sağma makinasının markası ne canım nasıl sağıyorsun 2 3 dk sahip gelmiyor diyip birakiyormusun mesela

H hayrunnisan nasılsın canım eve geçtin mi paşa ile nasıl karşıladı abiler küçük paşayı
Birkaç saat oldu eve geldik. Abiler hastanede gördü 5 dk. Hepsinin ağzı kulaklarında heyecanliydilar. Ufaklık babasına eve götürelim diyordu. Birazdan eve gelecekler macera başlıyor. sizde abi alıştı mı artık. Gerçi 6 aylık olup oyundan anlayınca kardeşlik güzel olur.

Masallah midesi kaldirabiliyor bizimki iki saate 60cc yetiyor uzerini kusuyor cnm kac gunluksunuz
18 günlüğüz canım ama 3820 kiloyla doğdu bebeğim. Bebeklerin beslenme miktarları kiloları ile de alakalı diye biliyorum. Gerçi benim bebeğimin de beslenme araları daha uzun aynı gibi oluyor.

Kitapta okudugum tanimlamaya gore benim bebegim kolik 9ay suren varmis hadi simdi annem var o da yardimci oluyor geceleri baya tek kalinca ne yapicam tum gun elimde kucagimda aglaya aglaya hele geceleri (

Medela canim. Hayir bugun toplamda 40 dk sagdim. 10 cc cikmadi. Zamanla cikar diyorlar. Deneyecegim sabirla
Benimde çünkü çıkmıyor birde çok durma makinede 15 dk sağdıysan biraz mola ver sonra devam et ben öyle biriktire biriktire işte 20 30 çıkartıyorum

Yok cnm mama verirsem gece veriyorum gunduz sagiyorum 30 60 geliyor bazen dahada az geliyor ama geldi kadar veriyorum yarim saat sonra birdaha sagiyorum ben inanmiyorum ya insan bisiler yiyerek sutun olacagini nasilki hamileyken kimisinin bebegi kilo alirken kimisi ne yerse yesin kilo almiyordu ama bugun iki keredir verdigim sutu fıskırarak kustu azda degil bya cok hastami cocuk anlamadim :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…