Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asilarin gununde olmasi cok onemli dedi bana hemsiremiz. Hemsire sizi bilgilendirip en kotu baska yere yonllendirmeliydiİyi akşamlar kızlar, haftaya 1.ay aşısını olacaktı bebeğim sağlık ocağında. Bugün hemşireyle konuştum, dedi ki sağlık bakanlığı ile sözleşme yenileniyormuş. Türkiye genelinde aşı yok ben gelince sizi ararım dedi. Ama 1 ayı geçmiş olacak sorun olmaz mı dedim. Net bir cevap vermedi. Canım sıkıldı. Aynı durumda olan var mı?
Canım burda medical park yok. Acıbadem hastanesinde çocuk doktoru. Cuma randevumuz var. Orda da yapabilirlerse sorun olmaz. Sağlık ocakları yapar diye biliyordum ben. Yarın hastaneyi arayıp sorayım en iyisi. Sağol canımMedikal park hastanesi bedava yapiyor. Asi kartinizla gidip yaptirabilirsiniz. Yada Biz bugun yaptirdik 1. Ay asisini. Oyle bir problemden bahsetmeder. Biz takibi duzenli olsun diye saglik ocaginda hallettik
Ben zor ısıniyorum kuzm ya o halde sancilar giriyor yanlarimaO kadar yazının içinde evin sıcaklığına takıldım çok değil mi canım 60 da ev mi kuzeyde kalıyor aşırısı da zarar olur dikkat![]()
En başından beri sağlık ocağının doktorundan da hemşiresinden de hiç memnun değilim. Çok ilgisiz ve umursamazlar. Hiçbir yerde yok dedi. Ne zaman gelir bilemeyiz. Çok gecikmezse sorun olmaz vs saçma sapan konuştuAsilarin gununde olmasi cok onemli dedi bana hemsiremiz. Hemsire sizi bilgilendirip en kotu baska yere yonllendirmeliydi
aaa kötü olmuş düzelir inşallah ya bakalım beni neler bekliyo dikişli dikişli1,5 yıllık evliyim ama her seferinde çok zorlandım ama dün ağladım artık yapamıyorum diye korku kaldı içimde bi daha gene uzun sure deneyemem cesaretim yok![]()
Ben zor ısıniyorum kuzm ya o halde sancilar giriyor yanlarima
Bir de her emzirmeden sonra yerine yatirinca kusuyor bebeğim. Gazını bir turlu çıkaramıyorum. Acaba ondn mi kusuyor? Yoksa başka bir sıkıntısı olabilirmi?
Göğüslerin yumuşak olması süt olmadığı anlamına gelmez değil mi? Uyuyup uyanınca sertleşiyorlar dolu olduğunu hissediyorum ama bugün hiç uyku uyuyamadım yumuşaklar sanki sütüm yokmuş gibi![]()
Canım burda medical park yok. Acıbadem hastanesinde çocuk doktoru. Cuma randevumuz var. Orda da yapabilirlerse sorun olmaz. Sağlık ocakları yapar diye biliyordum ben. Yarın hastaneyi arayıp sorayım en iyisi. Sağol canım
Tecrübeli annelere sorayım :)
Doğumdan sonra ağız yani kolostrum geldi 4.günde göğüslerim şisti pompayla halloldu gibi göğüs koruyucu da aldım emerken canım çok yandı ucu yara olmadan krem sürdüm bugün de sütüm gelmeye başladı ama bir göğsümü verirken diğerinden akıyor süt daha yeni boşaldığı için mi böyle kıyafet dayanmıyor bana sizler nasıl hallediyorsunuz göğüs pedi de kullanıyorum ona da süt akıyor boşa gidiyor ne yapsam bilemedim ilk olunca![]()
bugün yaptırdık 1. ay aşımızı hiç öyle bişeyden bahsetmedi hemşireCanım sorunca beni etiketlermisin ne diyecekler merak ettim. Türkiye genelinde böyle dedi çünkü. Değilse aşıyı bulmak için araştırma yapıcam
yap canım ben de yaptım gecen çok iyi geldı şükür taksıt vs olmadan hallettık bebekle ilgili herseyı sıra kendıme geldı:) tabı netten yaptım benngezerek alısverıs pek sevmıyorum ya okadar alıstım kı yakında ekmegı netten alıcam hahahah:)Bugun gitmesem biyerlerim sisecekti cıktik hayat valla disarda evde bi cacik yokherkescikler geziyo hunharca para harcamak istiyorum 9 ay kendime pek bisey almadim ne varsa cocuga aldik
![]()
bir hoca oyle bırşey yok gunahlar sılınmez dıyordu. bnun aslı böyle mı gercekten ya cok merak edıyorum40 iniz hayirli olsun canimm 40 in cikinca melek annenin kulagina seslenir dermis ki simdi tertemizsin hayatina gunahsiz tertemiz olarak basla deyip belini sivazlarmis gidermis 40 gun boyunca lohusa annenin iki omuzundan melek ayrilmazmis annelik kutsal diye bosuna dememisler
Ben hepatit aşısını yaptırdım daha dün. 2.ay aşısı içinde gün verdi. Hatta aşının biri boşa gitti 2.yi hazırlayıp vurdu hemenCanım sorunca beni etiketlermisin ne diyecekler merak ettim. Türkiye genelinde böyle dedi çünkü. Değilse aşıyı bulmak için araştırma yapıcam
Hanımlar iyi geceler. Bende 3 Ocak'ta Doğum yaptım. Konuşmalara pek katılma fırsatım olmasada takip ediyorum. Görüyorum ki annelerde genel bir sütüm yetmiyor bebeğim aç kalıyor korkusu var ve sonucu hep mama vermeye kadar gidiyor. Benimde ilk çocuğum ve emzirmeye alıştırana kadar çok uğraştım. Banada kaç kere sütün yetmiyor diyenler oldu takmadım sonuç sadece anne sütüyle ayda 1,6 kg. Böyle tiplere fırsat vermeyin sütüm yetiyor diye düşünün sürekli
Benm de asiri odem oldu canim tuzlu yeme, bol su ic ve ayaklarini yuksege kaldirip dinlen baska turlu gecmiyor 10 gun sonra gecmeye basladi benimkiler, biberon konusunda da benm kizima da kuvozde biberon verdiler ama benim ki memeyi de aldi hala arada biberon veriyorum ise baslayinca unutmasjn sorun olmasin diyeİyi akşamlar hanımlar nasılsınız biz emme sorunu yaşıyoruz sanırım kuvözde biberonla beslediler baya mücadele veriyoruz birde bende çok ödem var bir hafta oldu ayaklarım balon gibi ne yapmam lazım nasıl geçer çok acı veriyor
Humana sut cayi ic, bol su ic situn artar merak etmeBana sanki göğüslerim boşmuş gibi geliyor, bütün gündür emilmekten sündüler iyice yumuşacık oldular. Emzikle sakinleşti şimdilik ama gece daha uzun![]()
Vermedim cnm emzikle oyaladım öyle uyudu şükür o arada ben de uyumuşum uyandığımda göğüslerim sertleşmişti sütüm gelmiş :)canm sütün varken verme sakın. uyanıkken bnmkı de memede hep. bak 9da uyandı emıyor hep babası arada oyalıyo şimdi gözler gıdıyor memede uyucak glb
İçiyorum canım günlük 3 litre su, humana still tee içiyorum, hoşaf içiyorum.. Ama bugün bebeğimde bir başka oburluk vardı hiç bu kadar kaka yapıp memede kaldığını hatırlamıyorum.. Çok şükür ki uyuttum o arada ben de uyuyup uyandım göğüslerim dolmuş :)Humana sut cayi ic, bol su ic situn artar merak etme