Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma günü çocuk doktoruna da randevumuz var ama türkiye genelinde yok deyince tereddüt ettim bulamazmıyız acaba diyeOzel bir hastaneye gidip yaptirabilirseniz cok iyi olur ertelemeyin zaten ne zaman ararlar tarihte vermemisler
Canım anlamıyorum ki, 5 dk arayla 2 kere kaka yaptığı oldu bugün. Normalde 4/5 bez alırdım bugün sayamadım.. biogaia diye damlaya başladık 3 gündür gaz sancıları için o mu böyle yaptı bilmiyorum. Yediğini anında alttan pırtlıyo, öyle olunca da sürekli aç kalıyomuş gibi hissediyorum. Emzikle sakinleştirdim şimdi uyudu umarım uyanmazArkadasim doymasa yapamaz o kadarini. Sakin verme mama, biz o kisir donguden cikamiyoruz valla. Bu sefer mamalari kusuyor ama yine istiyor vs vs![]()
Emzikle sakinleştirip uyuttum şimdi, emzik ağzından düşünce başlamasa tekrar ağlamaya iyiEmzik vermeyi dene. O kadar bez ile doymaması pek mümkün değil.
Bebeğin midesi büyüyor olabilir fazla süt alıyordur.
Dinlenmen için 1 öğün mama verebilirsin.
Cuma günü çocuk doktoruna da randevumuz var ama türkiye genelinde yok deyince tereddüt ettim bulamazmıyız acaba diye
Bana sanki göğüslerim boşmuş gibi geliyor, bütün gündür emilmekten sündüler iyice yumuşacık oldular. Emzikle sakinleşti şimdilik ama gece daha uzunEmdikce sut uretir merak etme dolmasini beklemen gerekmez. Bebekler bir cok sebepten emmek isterler sadece aciktiklari icin degil, emzik kullanabilirsin ise yarayabilir. Mamaya baslarsan bosuna baslamis olursun ama gunde 7 8 kakali bez cok iyi. Buyume atagida geciriyor olabilir
İnşallah sorun olmadan bulurum canım. SağolBu tur asilar ertelemeye gelmez ki ama :/ hep günü gunune yapilir hele ki bebegin ilk asisi. Forumda bebegin ilk asilarini yaptiran anneler var ama bence yaptirabilirsin illa bir yerde
İyi akşamlar hanımlar nasılsınız biz emme sorunu yaşıyoruz sanırım kuvözde biberonla beslediler baya mücadele veriyoruz birde bende çok ödem var bir hafta oldu ayaklarım balon gibi ne yapmam lazım nasıl geçer çok acı veriyor
İyi akşamlar kızlar, haftaya 1.ay aşısını olacaktı bebeğim sağlık ocağında. Bugün hemşireyle konuştum, dedi ki sağlık bakanlığı ile sözleşme yenileniyormuş. Türkiye genelinde aşı yok ben gelince sizi ararım dedi. Ama 1 ayı geçmiş olacak sorun olmaz mı dedim. Net bir cevap vermedi. Canım sıkıldı. Aynı durumda olan var mı?
İyi akşamlar hanımlar nasılsınız biz emme sorunu yaşıyoruz sanırım kuvözde biberonla beslediler baya mücadele veriyoruz birde bende çok ödem var bir hafta oldu ayaklarım balon gibi ne yapmam lazım nasıl geçer çok acı veriyor
Canım sorunca beni etiketlermisin ne diyecekler merak ettim. Türkiye genelinde böyle dedi çünkü. Değilse aşıyı bulmak için araştırma yapıcamAa cidden mi ne saçma yaa. Bizim de bu çarşamba var aşımız sağlık ocağında. Yarın arayıp bi yoklayayım bakalım ne diyecekler
İyi akşamlar kızlar, haftaya 1.ay aşısını olacaktı bebeğim sağlık ocağında. Bugün hemşireyle konuştum, dedi ki sağlık bakanlığı ile sözleşme yenileniyormuş. Türkiye genelinde aşı yok ben gelince sizi ararım dedi. Ama 1 ayı geçmiş olacak sorun olmaz mı dedim. Net bir cevap vermedi. Canım sıkıldı. Aynı durumda olan var mı?
Sorup etiketlermisin canım beni deBiz de bugün.topuk kanı aldırdık 1 ay sonrasına gün vermedi bunun için mi acaba ? Yarın sorayım mutlaka
Canım sorunca beni etiketlermisin ne diyecekler merak ettim. Türkiye genelinde böyle dedi çünkü. Değilse aşıyı bulmak için araştırma yapıcam
Cok tesekkurler canımGözün aydın canım güle güle büyüt![]()
Medikal park hastanesi bedava yapiyor. Asi kartinizla gidip yaptirabilirsiniz. Yada Biz bugun yaptirdik 1. Ay asisini. Oyle bir problemden bahsetmeder. Biz takibi duzenli olsun diye saglik ocaginda hallettikİyi akşamlar kızlar, haftaya 1.ay aşısını olacaktı bebeğim sağlık ocağında. Bugün hemşireyle konuştum, dedi ki sağlık bakanlığı ile sözleşme yenileniyormuş. Türkiye genelinde aşı yok ben gelince sizi ararım dedi. Ama 1 ayı geçmiş olacak sorun olmaz mı dedim. Net bir cevap vermedi. Canım sıkıldı. Aynı durumda olan var mı?
canm sütün varken verme sakın. uyanıkken bnmkı de memede hep. bak 9da uyandı emıyor hep babası arada oyalıyo şimdi gözler gıdıyor memede uyucak glbOoof bebeğim doymuyor mu anlamıyorum, bugün abartısız 7/8 tane kakalı bez aldım altından, sürekli emmek istiyor göğsümün süt üretmesine fırsat vermeden.. Doymuyorsa bu kadar kaka olması imkansız anlamadım ne oldu böyle..mama vereceğim en sonunda artık