hiç duymamıştım canım çok sağolcanım o bi çeşit doğum lekesi galiba moğol lekesi diyorlardı büyük oğlumda var hala gecmedi hafif var kafana takacak bişey degil endişelenme
canım şimdi baktım gerçekten benziyor, bizimki daha açık renk varla yok arası ama öyle olan fotolarda var galiba ondan, hiç duymamıştım çok sağol rahatladımbenim doktorum mongol lekesi gecici zararsiz bir sey demisti cnim.google dan bir bak istersen oyle bir seydir belki.
bi ara benim de arttı canım 20. Gündü galiba . Sonra yine azaldı. Annemler normal dedi amaBenim de başlarda çok azdı. En son Lekelenme şeklinde olup bitti gibi olmuştu. Ama 27. Günde çok yoğun bir şekilde kanama başladı. 6 gündür sürüyor sanki adetin ilk günü gibi. Hiç azalmadi. Neden bitmisken böyle oldu bir fikri olan var mı?
Tam tersi galiba ya tup olan pisik kremi yuvarlak olanda pisik onleyici sanirsam gece birini gunduz birini sureyim bariGünlük olarak tüp olanı kullan çok yara olursa pişik gibi yuvarlak olanı canım
Ben o bantlari yanyana birlestirip yapistirdim orta yerinde yapişkan yerinede sargi bezinden koydumki kesik yere yapismasinMerhaba kızlar sezeryan sonrası kaçıncı gün duş aldınız? Eşim eczaneden su geçirmez bant aldı ama 10x25 cm vermişler sargım yok şu an ama o küçük geliyor ne yaptınız siz ?
aynisini yasiyorum cnm malesef lohusalik iste...İyi akşamlar kızlar. Bütün anneler ve bebişler iyidir inşallah. Oğlum bugün 5 günlük oldu. Göbek bağı düştü ve bugün ilk banyosunu yaptırdık elhamdülillah. Ama doğduğunda poposunda siyah bir leke vardı daha doğrusu varmış. Ben ilk kakasının lekesidir banyo yapinca çıkar diye düşünmüştüm ama cikmadi. Bayagı poposunu kaplayan bir leke. Bi bilginiz var mı bu konuda?
İkinci mevzu ilk kakadan sonra daha hiç kakasını yapmadı bu da endişelendiriyor beni.
Üçüncü mevzu ve ben en rahatsız edeni de benim sürekli ağlayasım var. Çok mutluyum evet evlatlarımla eşimle sağlıkla evinizdeyiz çok sükür. Ama içimde engelleyemediğim bir sıkıntı var. Her şeye ağlamak istiyorum. Düşünüyorum da sanki hep asık surat geziyorum. Siz de yaşadınız mı böyle bir durum. İçim daralıyor çok çaresiz hissediyorum.
canım ben de kusması için süt diyetindeyim pazardan beri canım sadece süt,peynir yag vs degil içinde süt süt tozu vs olan hiçbirşey yemeyeceksin bisküvi çikolata vb ayrıca dana eti,yumurta da yemiyorum ben bugğn doktora tekrar gidicez bakalım ne diyecek.yeşil çok az bazenn yok bizim dışkıda ama kusma devam ediyor diyete ragmenBen neye dikkat edicem saskinim suan canm peynir sut kaymak kasar vs sut ve sutten yapilanlari yemiyorum bebegim kakasi yesil doktor sute alerji olabilir dedi ama hala daha yesil yapiyor hala anlamadim aksama kadar bol su sulu pekmez sabah sut urunleri disinda yiyorum oglen ve aksamlari ozellikle su kakadan dolayi et yiyorum ama hala duzelmedi sebebi ne bilmiyorum yediklerimi gorsen baska biri doymaz bile hala neden oldunu bulamadim aksamlari ozellikle cocuk yedi sekiz giibi çatlicak sancidan gunduz bi nebze iyi uyuyor
Ah canım bende yemiyorum İnan hayatımdan çikolatayı bile çıkardım sırf kızım kusmasın diye, süt ağzıma sürmedim Doğum yaptığımdan beri 2 kez yoğurt yemiştim öğrenince süt alerjisi de olabilir diye yoğurtu soframa bile koymadım, reflü yatağı dediler aldık, pusette yatsın dediler yatırdım sonuç dün gece sabaha kadar kustu 4 kıyafet değiştirdik ne bende hal kaldı ne güneş hanımda, psikolojim bozuldu sabah eşime diyorum artık emzirmeyeceğim sürekli kusuyor beğenmiyor sütümü kusturmayan mamalar varmış omlardan alalım yeter dedim aradan 15/20 dk geçti duşa girip çıktım yeniden emzirdim hem kızıyorum hem dayanamıyorum zAten minicik doğdu yavrum bi de kilo alımı yavaşlayacak ya da duracak diye korkuyorum hala aldığım kıyafetler 0-3 aylıklar bile büyük geliyor giydiremiyorum büyümüyor bu kız kusmaktancanım ben de kusması için süt diyetindeyim pazardan beri canım sadece süt,peynir yag vs degil içinde süt süt tozu vs olan hiçbirşey yemeyeceksin bisküvi çikolata vb ayrıca dana eti,yumurta da yemiyorum ben bugğn doktora tekrar gidicez bakalım ne diyecek.yeşil çok az bazenn yok bizim dışkıda ama kusma devam ediyor diyete ragmen
Evet evet çok güzel şeyler var. Biraz büyüsün onları da yapacazAy anne kiz kombinleri oluyor ikili instagramda falan vardi oralarada bak fikir olur kiz olunca secenek cok ben sehzade takimi alacam nasip olursa
Ben hastaneden çıktığım gün aldım yara açık olarak bant yapistirmadik Dr banyo sonrası iyi kurula nemli kalmasın dedi acik kaldı bende hep dikişlerMerhaba kızlar sezeryan sonrası kaçıncı gün duş aldınız? Eşim eczaneden su geçirmez bant aldı ama 10x25 cm vermişler sargım yok şu an ama o küçük geliyor ne yaptınız siz ?
canım ya cok iyi anlıyorum seni inş alerji degildir öyleyse diyetle cabuk gecer umarım ben reflüden de şüpheleniyorum bugün kontrol var bakalım ne diyecek doktor.kilo alımı nasıl güneşin canım gittin mi kontrole ne dedi dün saglık ocagında hemşire gelişiminde sorun yok dedi ama gözünün önünde zırt pırt kusunca pek tatmin etmiyor yoruluyor garibim kusmaktanAh canım bende yemiyorum İnan hayatımdan çikolatayı bile çıkardım sırf kızım kusmasın diye, süt ağzıma sürmedim Doğum yaptığımdan beri 2 kez yoğurt yemiştim öğrenince süt alerjisi de olabilir diye yoğurtu soframa bile koymadım, reflü yatağı dediler aldık, pusette yatsın dediler yatırdım sonuç dün gece sabaha kadar kustu 4 kıyafet değiştirdik ne bende hal kaldı ne güneş hanımda, psikolojim bozuldu sabah eşime diyorum artık emzirmeyeceğim sürekli kusuyor beğenmiyor sütümü kusturmayan mamalar varmış omlardan alalım yeter dedim aradan 15/20 dk geçti duşa girip çıktım yeniden emzirdim hem kızıyorum hem dayanamıyorum zAten minicik doğdu yavrum bi de kilo alımı yavaşlayacak ya da duracak diye korkuyorum hala aldığım kıyafetler 0-3 aylıklar bile büyük geliyor giydiremiyorum büyümüyor bu kız kusmaktan
Cnm hastanede bandajı çıkarttılar bnm 3.gün aldım duşumu estetik dikiş değil mi seninMerhaba kızlar sezeryan sonrası kaçıncı gün duş aldınız? Eşim eczaneden su geçirmez bant aldı ama 10x25 cm vermişler sargım yok şu an ama o küçük geliyor ne yaptınız siz ?
1. Ay aşımızda tartılmıştı 1 kilo almıştı o zamanlarda kusuyordu ama böyle sürekli ard arda kusmuyordu, şimdilerde fazla şiddetli ve bazenfışkıracak kadar kusuyor, 1 kilo aldı deyince ebe iyi iyi boşver kussun 1 kilo aldıysa dedi belki 1,5-2 kilo alacaktı yavrum kusmasa,zaten şuan da daha yeni doğmuş bi bebek kadar kilosu 2400 ile çıktık hastaneden 3400 olmuştu bir ay sonrasında, kalça ultrasonu için hastaneye gittik geçen hafta orada önce çocuk doktoruna muayene olduk omdan sonra ultrason çektirdik doktora gene dedim sürekli kusuyor diye tarttı gene iyi kussun önemli değil bebeklerin yüzde 90 ı kusar dedi ama oyle böyle değil ne benim üzerim dayanıyor ne bebeğin üzeri penye battaniye yetiştiremiyorum bazı kıyafetlerini elimde yıkıyorum hemen kurusun diye, emzirme odasında bi kadınla tanıştım kadının bebeği 5 aylık falandı kusma sorunu varmış o yüzden getiriyormuş bebeğini kilosu normalin üzerinde diye ilgilenmiyorlarmış doğduğundan beri kusuyormuş neden kustuğunu anlayamamışlar hala kendiliğinden geçecek oturmayı öğrensin geçecek yürümeyi öğrensin geçecek diyip duruyorlarmış bende sonumu gordum kadında bizde oyle olcaz galibacanım ya cok iyi anlıyorum seni inş alerji degildir öyleyse diyetle cabuk gecer umarım ben reflüden de şüpheleniyorum bugün kontrol var bakalım ne diyecek doktor.kilo alımı nasıl güneşin canım gittin mi kontrole ne dedi dün saglık ocagında hemşire gelişiminde sorun yok dedi ama gözünün önünde zırt pırt kusunca pek tatmin etmiyor yoruluyor garibim kusmaktan
Bizde kusma nöbetiyle sabah ettik bu geceGünaydın hanımlar
Uykusuz bir gece ve sabahında sancısindan ağlayan emmek istemeyen bir çocukla sinavdayim
Gunaydin ❤❤Rabbim yardimcimiz olsunGünaydın hanımlar
Uykusuz bir gece ve sabahında sancısindan ağlayan emmek istemeyen bir çocukla sinavdayim
Kusma cok verdigimde oluyor bizim fazla icerse kusuyor mesela 60cc doyuyor 65 verim kusuyor doydugu zaman istahsiz iciyor biberonu bu arada danaetinden baska et yiyemiyorum ben bizimde oyle az geliyor isimiz zor ne yiceksek artik kahvaltida yicek birsey kalmadicanım ben de kusması için süt diyetindeyim pazardan beri canım sadece süt,peynir yag vs degil içinde süt süt tozu vs olan hiçbirşey yemeyeceksin bisküvi çikolata vb ayrıca dana eti,yumurta da yemiyorum ben bugğn doktora tekrar gidicez bakalım ne diyecek.yeşil çok az bazenn yok bizim dışkıda ama kusma devam ediyor diyete ragmen
Canım 1 hafta geçmezmiş bebeğin vücudundan. Sabret düzelir. Ben süt ürünlerini kestim rahat ettik çok şükür. İnşallah tekrarlamaz çok korkuyorumBen neye dikkat edicem saskinim suan canm peynir sut kaymak kasar vs sut ve sutten yapilanlari yemiyorum bebegim kakasi yesil doktor sute alerji olabilir dedi ama hala daha yesil yapiyor hala anlamadim aksama kadar bol su sulu pekmez sabah sut urunleri disinda yiyorum oglen ve aksamlari ozellikle su kakadan dolayi et yiyorum ama hala duzelmedi sebebi ne bilmiyorum yediklerimi gorsen baska biri doymaz bile hala neden oldunu bulamadim aksamlari ozellikle cocuk yedi sekiz giibi çatlicak sancidan gunduz bi nebze iyi uyuyor
aynen biz de 1 kilo almışız ama kusmasa o emmeye daha çok alırdı nette bile gelişimi iyiyse ilaç tedavi gerekmez yazıyor ama çocuk yoruluyor resmen benim de hergün makina küçük beye calışıyor kurutmak dert alerji olmasın da yine dayanırız büyük oğlum 3 yaşında ve hala onun alerjisi grçmedi kardeşi de yaşamasın aynı şeyleri eger ki varsa da tedavileri için gerekşrse tayin bile düşünüyoruz alerji zor1. Ay aşımızda tartılmıştı 1 kilo almıştı o zamanlarda kusuyordu ama böyle sürekli ard arda kusmuyordu, şimdilerde fazla şiddetli ve bazenfışkıracak kadar kusuyor, 1 kilo aldı deyince ebe iyi iyi boşver kussun 1 kilo aldıysa dedi belki 1,5-2 kilo alacaktı yavrum kusmasa,zaten şuan da daha yeni doğmuş bi bebek kadar kilosu 2400 ile çıktık hastaneden 3400 olmuştu bir ay sonrasında, kalça ultrasonu için hastaneye gittik geçen hafta orada önce çocuk doktoruna muayene olduk omdan sonra ultrason çektirdik doktora gene dedim sürekli kusuyor diye tarttı gene iyi kussun önemli değil bebeklerin yüzde 90 ı kusar dedi ama oyle böyle değil ne benim üzerim dayanıyor ne bebeğin üzeri penye battaniye yetiştiremiyorum bazı kıyafetlerini elimde yıkıyorum hemen kurusun diye, emzirme odasında bi kadınla tanıştım kadının bebeği 5 aylık falandı kusma sorunu varmış o yüzden getiriyormuş bebeğini kilosu normalin üzerinde diye ilgilenmiyorlarmış doğduğundan beri kusuyormuş neden kustuğunu anlayamamışlar hala kendiliğinden geçecek oturmayı öğrensin geçecek yürümeyi öğrensin geçecek diyip duruyorlarmış bende sonumu gordum kadında bizde oyle olcaz galiba
Baksana kuzum biskuvi dana etide yememek gerekmis arkadas oyle soylemis ne yicemi sasirdim arada cikolatada yiyordum gercekten ne yicez geriye birsey kalmadiCanım 1 hafta geçmezmiş bebeğin vücudundan. Sabret düzelir. Ben süt ürünlerini kestim rahat ettik çok şükür. İnşallah tekrarlamaz çok korkuyorum
Vermedim canım hergün tartılıyorım 26 kg aldım 11 gitti 14ü benimle =(Verip geri almışsındır ama endişelenme verirsin. Seni bilmem ama ben 23 kg aldım şimdi kendime kg belirledim 54 e düşmek istiyorum önümde 13 kg daha var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?