2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
bana da 2 saate bir emzir dedi ama cocuk durmuyor aglıyor ben de veriyorum sonuç kusuyor bize radyolog bakmadı belki bugün bakılır

Allah sanada kuvvet versin benimde utu yapmam gerek bebeğin kıyafetlerine fırsat yok

Benimki de gaz sancisi cekiyor. Geceleri çok zorlayinca çocuğu artik sab simplex veriyorum. Gunduz de nedense vermiim diye direniyorum ama bu seferde yatiriyorum agliyor kivraniyor. Gogsumde yuz ustu yatinca sıkıntı yok

Canım ben sabah öğle akşam olmak üzere üç kere veriyorum sen neden gündüz damla vermiyorsun

Kizlar korse almistim internetten s sanki biraz dar oldu.. m de cok sıkmadi gibi...hangisini alsam karar veremedim ya..acilma olur muki biraz giyince..
Buyukte olsa bi etkisi olmaz... birini iade edicem hidir idi yunus idi karar veremedim :)

Canım ben sabah öğle akşam olmak üzere üç kere veriyorum sen neden gündüz damla vermiyorsun
Doktoruna danismadan aldik canim. Bilemedim ki sanki cok asiri kriz aninda vermeliyim gibi dusundum kendimce . Vereyim ben de o zaman ya. Cuma günü 1 aylik olcak ins zaten buyudu sayilir

Aynen canım ya . Annelik enerjisi olsa gerek.. Benimkinin uykusu iyi hamd olsun ama yine de uyumuyorum. Evi toparlayacam birazdan sonra biraz ütü yaparım bayılmazsam. Doğumdan 1 gün önce manikür yaptım . Tazeleyemedim hala. İhmal ediyorum kendimi.

bana da 2 saate bir emzir dedi ama cocuk durmuyor aglıyor ben de veriyorum sonuç kusuyor bize radyolog bakmadı belki bugün bakılır
İstersen bi dene canim cocuk gazdan dolayi istiyor sinirini memeden cikartiyor hatta kavga ediyor gogsum agzinda bagiriyor surekli oyle oldumu emzik veriyorum biliyorum iyi birsey degil ama aglamasin kusmasin diye emzik veriyorum ilk ne kusardi evde onune gelen elini yiyo ac bu diye biberon dayardi simdi saatli duzenli besleniyor kusma bitti ha kusuyor ama agzindan burnundan gelecek sekilde degil az az bazen peynirli bazen ise agzin kenarindan sızıyor birde sen tecrubelisin ilk cocuktan yesil kaka yapiyor diye kesin bu besin alerjisi denilebilirmi yada geciyormu yoksa onur boyu devam ediyor mu yani biyerde bi yazi okumustum bagirsaklari tam gelismedi icin sindiremedi icin ilk uc bes herneyse o yiyecekleri kaldiramiyor daha sonra bu problem ortadan kalkiyormus kimisi ise bagirsaga bagli degilde omur boyu devam ediyormus dogrumu bu

Ya cidden geçmiş olsun canım özele mi gittin devlete mi şuan kafam bulandı ultrasonla baktı temiz dedi doktor ama güveniyorum devlet olunca
Kendi doktoruma gittim cnm beni dogum yaptirana özele. Simdi adet agrisi gibi agrim basladi birazda gelmeye baslamis kan. Ama idrar yaparkende yanmam var ve kasinti var korkuyorum iltihap değil-dir insallah. Gidip crp degerime baktirayim diyorum. Gercekten panik biri oldum

Kizlar korse almistim internetten s sanki biraz dar oldu.. m de cok sıkmadi gibi...hangisini alsam karar veremedim ya..acilma olur muki biraz giyince..
Buyukte olsa bi etkisi olmaz... birini iade edicem hidir idi yunus idi karar veremedim :)
Gebe kalmadan once kac beden giyiyordun cnm? Ondan bir beden buyuk alin diyorlar eger sezeryan dogum ise.

Canım gaz sorunu varsa içinde gaz birikmesi sonucu gazın ittirme gücüyle fışkırarak kusuyor bebekler bizde de gazını çıkaramadığımda fışkırarak kusuyor
Aslında gaz saatlerini ve ağlamasından anlıyorum mesela bizim her sabah 9-10 arası gaz seansımız altını açarım alt değiştirme örtüsü serip fön makinesiyle havlu tülbent ısıtıp ısıtıp ayaklarına karnına masajlar yaparım her sabah rutin çıkarır gazını aynısını bi de akşam üzeri yapıyoruz,

Kızlar kusma konuşulmuş bizimki de çok kusuyor burnundan geliyor hatta ben bi çözüm bulamadım
Canım 49 günlük olduk biz bende çözüm bulamadım 2 kez doktora gittik rutin kontrollerde söyledim kusuyır diye sağlık ocağında da ebeye de söyledim önemli değil kusması deyip geçiştiriyorlar benim gözüme uyku girmiyor gece kusar boğulur diye

Ya sen nasıl yapıyorsun hala sağıp biberonla veriyorsun dimi sabrına hayran kaldım valla, bebek kuvözdeyken ben de sağıyordum o 10 günüm sağma Makinesi başında geçti bebek eve geldi anında yıkadım kaldırdım kutusuna bi daha da kullanmadım

Bende senin gibi yaotm canım ne ara sagcaz kı bebek sureklı meme ıstıyor zaten

Canım ben öyle olunca beyaz gürültü sesleri var ya onu açıp emzikle zorla uyutuyorum yarım saat uyusa rahatlıyor tekrar gazını çıkarmaya çalışıyorum çıkıyor
Bizimkide beyazgultudeki sadece supurge sesiyle uyuyor kafa beyin kalmadi artik bende alistim gece aciyirum sabaha kadar supurge sesi

Evet kuzum sagip veriyorum aslinda aliyor artik memeyi cocuk guclendi emebiliyor ama allah kahretsinki ne ictigini bilmedim icin icim huzursuz cunku sagarak iki gogsumu bosaltiyorum 60cc geliyor cocuga yetiyor gogsumu verdiigmde cocuk tek gogsumle doyuyor hatta sagdiktan sonra emziriyorum bir gogsumle doyuyor bes dk bile durmuyor gogsumde acaba doydumu supesi oluyor buseferde sagdigim sutu veriyorum icmiyor demekki doyuyor artik sagmim cocuk makinadan iyi cekebiliyor sagilmis gogusten bile tekiyle doyuyor diyorum ama gozum gormedi icin sagma geregi duyuyorum

Aaa kuzum peki kilo alimi nasıl kac saate bi emzirip +100cc veriyorsun birde 14 ocakta dogum yaptin sanirsam cok degilmi
Ben 1.5 -2saate 60cc veriyorum bundan fazlasinda cocuk biberon agzinda az az cekiyor icmiyor zorla tutsrsam agzinda normalde 2 dk icti sutu 10dakikada iciyor gazini cikartmak icin omzuma aldigimda hepsini kusuyor bu arada yarin tam bir aylikoluyoruz 7 ocakta dogdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…