2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Doktoruna danismadan aldik canim. Bilemedim ki sanki cok asiri kriz aninda vermeliyim gibi dusundum kendimce . Vereyim ben de o zaman ya. Cuma günü 1 aylik olcak ins zaten buyudu sayilir
Bildigim kadariyla damlalarin duzenli kullanilmasi gerekiyot ise yaramasi icin. Hatta cogu kisiyi tek damla kesmio 2damlayi bulup kullsniyorlar

B

Benim ilk etapta aldığım korse 2.gün tam sarıyordu bi 10 gün sonra fln bol gelmeye başladı canım ona göre düşün nasıl bi korse aldin bilmiyorum ama göz önünde bulundur
16 gun oldu dogum yapali.aslinda indi baya karnim ufak bi kaldi..kilo olarakta 57 ile kalmistim.su an 61 im.
M kalsin bari oyle dusundum :). Sagol canim

Direk memeden emdiği için ne kadar içiyordur bilemiyorum ama sütüm var gibi çünkü arada bir memeyi çıkardığında süt damlaları dökülüyor göğüsten bol su içip bişiyler yediysem sütüm bolca oluyor çok şükür, bebeğim bir öğünde hep tek memeden emer diğerine geçmez, genellikle emme süresi de 15 dk dır kendiliğinden bırakır bende zorlamam zaten kusuyor diye 15 dk az bile

Canım benimki silikon uçla emebiliyor hatta 2 gündür boş memeyide çekiyor ama biberona alıştığı için emmiyor 10 15 kere çekiyor süt de geliyor ağzına ama bırakıyor ağlamaya başlıyor ki ne ağlama o biberon buraya gelecek triplerine giriyor uyku mahmurluğunda yada keyfi yerindeyse bi 5 dakka emiyor sonrası yok nasıl yapcam bilmiyorum biberon bile seçiyor aventten başkasını almıyor. O uca yakın silikon uçta bulamadım. Benim kız tembel yani...

Ben devamlı surmuyorum kuzum teni hava alsın diye çünkü yoğun kapatiyo teni sonuçta bazen günde bi kez bazen 2 3 açmada bi sürüyorum hangi marka bez kullanıyorsun pisik oluyomu
Prima kullaniyoruz olmadi allaha sukur her degismede guzelce islakmendille siliyorum sonrada krem suruyorm

Bizimkide ilk oyleydi canm kacgunluksun bilmiyorum ama guclenince cenesi emiyor korkmaa

O kadar çirkin gelmeye başladı ki ses duyunca otomatik bulanmaya başlıyor midem ben çok sıkışınca açıyorum yoksa telefonu kırasım geliyor zır zırrr seslerden
Ayy kapatinca anliyor insan bizde oyle aksam aciyoruz ama iyiki sizlerle tanismisim bu sesten mahrum kalirdik yoksa

Evet kuzum emdikten sonra gelmiyor sut az geliyor denedim hazirda sut vardi emdi biberon verdim icmedi doyuyo demekki sen telas etme bizimkide ilk agzina sokmuyordu memeyi sanki pislik birsey gibi basiyordu cigligi agzini acmayi bile bilmiyorduki emsin ama gun gectikce gucleniyor cenesi simdi yakaliyor emiyor sukur siZinkide alir

Benim bebek de bi garip mesela 2 gun hiç kusmaz sonra ki gün gece gündüz üst baş bırakmayacak kadar çok kusar hep acaba üşüttü mü acaba yediğim bişiy mi dokundu diye düşündüm ama yok sürekli böyle, pütürlü süt kesiği gibi çıkarmalarını saymıyorum bile benimki direk içtiği sütü süt olarak çıkarıyor midesinde süt kalmayınca da su kusuyor ama illa kusuyır

Cidden bırak canım kendine eziyet çiş takibi yap bezi doluysa doyuyordur sende o da rahat etsin annesinin kokusunu duya duya emsin yavrucak hem kendine vaktin kalır emer yatar bebe
Aynen birakim artik bir ay biberon verdim yetsin artik gece erindim yikamaya makinayi emzirdim

Sarilik için her gun yikamak. Hem kis, hem de aksam esim gelecek de yardım edecek de her gün yikicaz:/
Tarifini.ekran fotosu aldim canım bu arada. Çok sıkıntı olduğunda veririm diye:)

S
Sağol canım ya böyle şeyler duymak moral oluyor inşallah alışır benimkide

23 olduk canım inşallh o günleri görürüm.. denemeye devam ediyorum..
Sen sutunu sag biberon yaninda dursun cocuk cok aciktigi zaman ver gogsunu once gogsunu sik agzina damlasin bi iki damla sut kafasini bastir gogsune azicik bilmiyorum seninki yapiyormu bizimki bisag bi sol ama saniyede kafa binbesyuz gidip geliyordu dahada sinir oluyordu
Bizimkide yeni yeni emiyor 1aylik oluyoruz yarin

S

Sağol canım ya böyle şeyler duymak moral oluyor inşallah alışır benimkide
Ben okadar kotuydum ki allahim biyere oturmaya gitsem napacam disarida napacam sonucta isitiyorsunda ac ac eve gelirdik hastanelere gittimizde falan dedim allah belami verdi diye tam umudumu kesmistim allahm yuzumuze guldu simdi aliyor sukur seni kide alir merak etme

Aynen canım ağzını açıyor kafa sağ sol bide hırlıyor sanırsın ısıracak . Valla ağzına damlatıyorum bi biberon bi meme yapıyorum denemediğim yöntem kalmadı alana kadar uğraşcam artık el kadar bebeye yenilmicem

Doğmadan emzirme örtüsü almıştım geçen gün bunu süt sağma örtüsümü yapcam diye ağladım valla o kadar üzülüyorum inşallah benim yüzümede güler Allahım...

Aynen kuzum 14 ocak doğumluyuz, şimdiye kadar 1200 gr almış haftaya tam bir aylık olcağız bakalım doktorumuz ne diyecek. Tam bir homini gırtlak doymuyor süt yetiştiremiyorum yine de ısrarla mama hiç vermedim gayret ediyorum.. Genelde 3 saatte bir uyanıyor. Gece ortasında daha az emiyor uyumuş uyanmış oluyorum sütüm daha çok oluyor ama akşamüstleri süt sıkıntısı oluyor ben de gün içerisinde emzirdikten sonra kalanı sağıp biriktiriyorum akşam doymayınca veriyorum.

Ah doktor olsa ilçedeyim bu doktorda haftada bir gün geliyor ile gitmem lazım bunun için de 1 saat yol ağır geliyor
Sezeryanla zor olur cnm 1 saat yol haklisin. Bol bol evin icinde yuru demişti bana doktor sokulsun diye. Ama doktorun kanama görse ilac yazardi merak etme demek ki iyi temizlenmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…