Ates dusurucu agri kesici veriyorlarmis canim cok az sıkıntıyla gecirenler var senin kuzun da oyle olur insallah :)o düzene alısmıs olabılır canım bence de. bu zamanladegısır ınsallah sıcrama haftaları var evet bızım o haftalara gireli baya oldu ama yasamadık sıkıntı kızımın huyu geregı sanırım sakin baya ben de oyleymısum yarın ıcın verem asısına cagırdılar cok endıselıyım huysuz olucak dıye ılk asıda aglamadı bıle bu nasıl olcak bakalım off okdr sakınkı kızım uyumazsa dye korkuyorum ıns etkılemez uykusunu atesı cıkmaz
Güzel söyledin neyin kafası hiç böyle hayal etmemiştim benBende anlamıyorum 2.çok güzel büyüyor ilkinden çok rahat olursun dediler biz daha kötü olduk hangi kafayla söylüyorlar bilmem ama yanında annesi kaynanası varsa tabi kolay olur kendi bakmayana çocuk yapmak kolay
En az 5-6 olmalıOglumla kizimmin yas farki 6 ama ne rahat ti simdi kizimla suankinin arasi 3 yas anam agkilyor en az 4 yas olmali noktaaaaaaaa..(
Benim şanslı olduğum taraf 4 yaşında anaokuluna gidiyor o yokken ne işim varsa yapıyorum küçüğün de işlerini hallediyorum gelince sırf ona bakmaya çalışıyorum yine olmuyor tabi akşam 6 10 arası gaz ağlaması tutuyor miniğin alıştı kızımda gene karnı ağrıyor diyor.. Şükür okul var yarım günde olsa çok fayda etti bizeGüzel söyledin neyin kafası hiç böyle hayal etmemiştim ben
Az önce bebeği yıkayalım dedik yatak odasına koyduk küvet kova
Benim 1. numara çekmeceden çorapları çukarttı koydu kovaya yıkıyorum diyor
Biz bebeği yıkarken Çoraplara suları çektirdi parkeye sıktı
Biz iki hafta önce olduk canım 3 asi birden iki bacaktan bir koldan ne ateşi cıktı ne huysuzlandı sadece bi kaç defa kusma yasadık onun dışında herzamankinden farksızdı inşallah senin bebisinde rahat geçirir bu arada maşallah kartpostal gibi kizceno düzene alısmıs olabılır canım bence de. bu zamanladegısır ınsallah sıcrama haftaları var evet bızım o haftalara gireli baya oldu ama yasamadık sıkıntı kızımın huyu geregı sanırım sakin baya ben de oyleymısum yarın ıcın verem asısına cagırdılar cok endıselıyım huysuz olucak dıye ılk asıda aglamadı bıle bu nasıl olcak bakalım off okdr sakınkı kızım uyumazsa dye korkuyorum ıns etkılemez uykusunu atesı cıkmaz
Bebeğin gündüz uykuları o kadar düzensizkiaynen ilki en azımdan kreş veya anaokuluna başlayınca mantıklı en azından o yokken bebekle ilgilenirsin böyle büyüğün aklı eriyor diye o daha cok ilgi odağı olabiliyor bebegi anca emzir yatır oluyor ilki gibi çok bebege zaman ayıramıyorsun bu yüzden de vicdan yapıyor insanbebekleyken de aynı sekilde diğeri ihmal ediliyor sanki
Ah bu teyxelerSana oyle mi dedileryine insaflilarmis, bide bunun sen hamileyken ah vah edip,cooook zorlanacaksin hic kolay olmayacak,perisan olacaksin temali konusma yapan versiyonlarida var tum hamileligim sayelerinde endise icinde gecti
Nisan ayında ben de misafir göndermeyi düşünüyorun. İkisi bir feleğim şaştıBenim şanslı olduğum taraf 4 yaşında anaokuluna gidiyor o yokken ne işim varsa yapıyorum küçüğün de işlerini hallediyorum gelince sırf ona bakmaya çalışıyorum yine olmuyor tabi akşam 6 10 arası gaz ağlaması tutuyor miniğin alıştı kızımda gene karnı ağrıyor diyor.. Şükür okul var yarım günde olsa çok fayda etti bize
inşallah canım ya sabırla brkliyorum tabi gün geçtikçe insan bu hallerini de özlüyor Rabnim sabır versin onlara yetebilme gücü versin hepimizeBenim ilk iki oğlumun arası 3 buçuk yaş. Ilk altı ay zordu. Ama sonrası kolay. Büyük oğlum evde tek olduğu için hep paçalarımdaydi. Sürekli ilgi istiyordu. Birlikte oynamaya başladıkları zaman sen otur onları seyret. Tek sorunun kavgaları.
Yaş farkı çok olunca arkadaş olamıyorlar.
En iyi 3 4 yaş fark. Az sabredin. Çoğunuzun 2. ayı bile oldu. Güzel günler yakın. Iki kardeşi oynarken görünce mutlu olacaksiniz. Tabi bende:))
Allah sabir versin cok zor..Bir nedeni henüz bulunamadı. Kordon dolanması, plesanta ayrılması rahimde şu olmaması gibi bir neden yoktu. Sadece bir sabaha karşı kalbi durmuş. bir tuhaflık hissedip ertesi sabah hastaneye gittiğimde kalbi durmuş dediler ve sezeryan oldum. Çok saglikliydi normal dogumumu bekliyordum. Sonra bebekte yapılan incelemelerde de bir sağlık sorunu bulunamadı ölüme iliskin
Yatarken az sarılıyoruz . İşe giderken uğurluyor gelirken karşılıyorum genelde . Eee yeter !Bi de bir şey daha soracağım kızlar sizlere eşlerinize nasıl zaman ayırıyorsunuz cinsellik anlamında demiyorum normal oturup sohbet bile etmeye zamanımız kalmıyor ya bebek bende oluyor eşim ortalığı toparlıyor çay koyuyor falan ya da bebeğe eşim bakıyor ben hemen bi duşa gireyim diyorum yani ikimiz aynı anda salonda bile duramıyoruz çoğu zaman, hatta birlikte yemek bile yiyemiyoruz çünkü her sofra kurulduğunda güneş hanım hemen uyanıyor, cts akşam kar yağıyordu(İstanbul’da) eşim şey dedş bırak bulaşıklar kalsın seninle sohbet etmeyi özledim falan dedi gel hadi kar yağışını izleyelim dedi ortam hazırlamış ortamdan kastım da basit şeyler aslında bi kahve yapıp perdeyi açıp yerde battaniyenin üzerine oturup dışarıyı seyrettik eşime çok haksızlık ediyorum gibi geliyor bazen ama resmen enerjim tükeniyor ne biliyim
Bu donemler pek zaman ayrilmiyor.. ki benim annem ablam yanimda hep kalabaliktayizBi de bir şey daha soracağım kızlar sizlere eşlerinize nasıl zaman ayırıyorsunuz cinsellik anlamında demiyorum normal oturup sohbet bile etmeye zamanımız kalmıyor ya bebek bende oluyor eşim ortalığı toparlıyor çay koyuyor falan ya da bebeğe eşim bakıyor ben hemen bi duşa gireyim diyorum yani ikimiz aynı anda salonda bile duramıyoruz çoğu zaman, hatta birlikte yemek bile yiyemiyoruz çünkü her sofra kurulduğunda güneş hanım hemen uyanıyor, cts akşam kar yağıyordu(İstanbul’da) eşim şey dedş bırak bulaşıklar kalsın seninle sohbet etmeyi özledim falan dedi gel hadi kar yağışını izleyelim dedi ortam hazırlamış ortamdan kastım da basit şeyler aslında bi kahve yapıp perdeyi açıp yerde battaniyenin üzerine oturup dışarıyı seyrettik eşime çok haksızlık ediyorum gibi geliyor bazen ama resmen enerjim tükeniyor ne biliyim
Dediginz gibi her bebek normal ve farkli ben hic uyumazmisim muhtemelen kolik falndim , annem sasiriyor benm bebegimin uyudugunu gorunceSelam kizlar dün aksam 10dan gece 5 e kadar benim bücür yarim saat ya uyudu ya uyumadi en sonunda internetten uyumayan bebekler icin bi dua varmis onu actim okudum 5te pes etti şükür ama benjde bitirdi
Bugun 40imiz cikiyor cok sukur
Uyumayan bebeklere sasan arkadaslar sukredin valla halinize
Uyuyanda normal , uyumayanda artik o bebegin karakteri veya sikintisi varsa onunla alakali
Masallah daim olsun hep insallahDediginz gibi her bebek normal ve farkli ben hic uyumazmisim muhtemelen kolik falndim , annem sasiriyor benm bebegimin uyudugunu gorunce
iyi cesaret 1 numara yanınızdayken yıkamak biz ua uyurken yıkıyoruz yada babası büyük oğlumu oyalıyor ben yıkıyorum alel acele yoksa bizimki çorapları degil kendini atar küvete su delisi zaten :)Güzel söyledin neyin kafası hiç böyle hayal etmemiştim ben
Az önce bebeği yıkayalım dedik yatak odasına koyduk küvet kova
Benim 1. numara çekmeceden çorapları çukarttı koydu kovaya yıkıyorum diyor
Biz bebeği yıkarken Çoraplara suları çektirdi parkeye sıktı
Benim doğum yapalı 46 gün oldu . Önceden birbirimize her fırsatta sarılır öpüsurduk , kendi ismimizi bile kullanmazdik seslenirken .4 yıl dolacak nerdeyse evleneli epey düskunduk birbirimize yani ben öyle sanirdimBi de bir şey daha soracağım kızlar sizlere eşlerinize nasıl zaman ayırıyorsunuz cinsellik anlamında demiyorum normal oturup sohbet bile etmeye zamanımız kalmıyor ya bebek bende oluyor eşim ortalığı toparlıyor çay koyuyor falan ya da bebeğe eşim bakıyor ben hemen bi duşa gireyim diyorum yani ikimiz aynı anda salonda bile duramıyoruz çoğu zaman, hatta birlikte yemek bile yiyemiyoruz çünkü her sofra kurulduğunda güneş hanım hemen uyanıyor, cts akşam kar yağıyordu(İstanbul’da) eşim şey dedş bırak bulaşıklar kalsın seninle sohbet etmeyi özledim falan dedi gel hadi kar yağışını izleyelim dedi ortam hazırlamış ortamdan kastım da basit şeyler aslında bi kahve yapıp perdeyi açıp yerde battaniyenin üzerine oturup dışarıyı seyrettik eşime çok haksızlık ediyorum gibi geliyor bazen ama resmen enerjim tükeniyor ne biliyim
Bir nedeni henüz bulunamadı. Kordon dolanması, plesanta ayrılması rahimde şu olmaması gibi bir neden yoktu. Sadece bir sabaha karşı kalbi durmuş. bir tuhaflık hissedip ertesi sabah hastaneye gittiğimde kalbi durmuş dediler ve sezeryan oldum. Çok saglikliydi normal dogumumu bekliyordum. Sonra bebekte yapılan incelemelerde de bir sağlık sorunu bulunamadı ölüme iliskin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?