2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ates dusurucu agri kesici veriyorlarmis canim cok az sıkıntıyla gecirenler var senin kuzun da oyle olur insallah :)

Bende anlamıyorum 2.çok güzel büyüyor ilkinden çok rahat olursun dediler biz daha kötü olduk hangi kafayla söylüyorlar bilmem ama yanında annesi kaynanası varsa tabi kolay olur kendi bakmayana çocuk yapmak kolay
Güzel söyledin neyin kafası hiç böyle hayal etmemiştim ben
Az önce bebeği yıkayalım dedik yatak odasına koyduk küvet kova
Benim 1. numara çekmeceden çorapları çukarttı koydu kovaya yıkıyorum diyor
Biz bebeği yıkarken Çoraplara suları çektirdi parkeye sıktı

Benim şanslı olduğum taraf 4 yaşında anaokuluna gidiyor o yokken ne işim varsa yapıyorum küçüğün de işlerini hallediyorum gelince sırf ona bakmaya çalışıyorum yine olmuyor tabi akşam 6 10 arası gaz ağlaması tutuyor miniğin alıştı kızımda gene karnı ağrıyor diyor.. Şükür okul var yarım günde olsa çok fayda etti bize

Biz iki hafta önce olduk canım 3 asi birden iki bacaktan bir koldan ne ateşi cıktı ne huysuzlandı sadece bi kaç defa kusma yasadık onun dışında herzamankinden farksızdı inşallah senin bebisinde rahat geçirir bu arada maşallah kartpostal gibi kizcen

Bebeğin gündüz uykuları o kadar düzensizki
Ağlıyor düzgün bakamıyorum
Gülüyor cvp veremiyorum

Yazamadım dünden beri gene tabiki çılgınlar gibi valiz hazırlamaktayım eşime(Sivas’a yolcu kendileri), güneşe ve kendime (ablamda kalacağız 1 hafta), ütüle katla koy şundan yeter mi bundan yeter mi soğuk mu olur sıcak mı olur derken 3 valiz + puset + reflü yatağı :))
— Kızlar uykudan düzenden bahsetmişsiniz benim bebiş 2 ayını geçti bazen herşey o kadar güzel gidiyor ki 1 hafta falan mesela oyle sorunsuz bi bebek oluyor ki tamam diyorum Ya duzenimiz oldu gecesini biliyor gündüzünü biliyor uyuyor emiyor gaz kaka sıkıntısı çok olmuyor sonra bi kaç günde de kök söktürüyor tabiri caizse yani asla asla başedilmez hal alıyor ne zaman biter bu gel gitleri bilemiyorum ama ne kadar sorunu olursa olsun genel olarak geceleri 3-4 saat kesintisiz uyuyor 4 ten sonra ben uyandırıyorum aç kalır diye
— bugunlerde göğsüme sut dolduğu anda sızlamaya başlıyor kızlar duramıyorum ağrısına boşaltınca sorun kalmıyor, özellikle geceleri ve sabah uyanınca mutlaka sağmak zorunda kalıyorum 2 kere sağıyorum 120-150 cc arasında çıkıyor onu da akşam yatarken son öğün olarak biberonla veriyorum gözüme o kadar çok geliyor ki 120 cc falan nasıl içiyor bu bebe onu diyorum :))
@Kartanesii8892 biz geçen çarş günü olduk verem aşısı ve diğer 2 tanesini önceki gün mutlaka yıkamış ol aşı sonrası 3-4 gun yıkamayın diyorlar, ben aile hekimine ates durucu yazdırdım parol şurup verdi aşı olduk yarım saat sonra karnını doyurup hemen bir çay kaşığı ateş düşürücüdür verdim çıkmamasına rağmen, kolundaki aşı yerine hiç dokunmadık ama bacaklarındakileri altını açtıkça ovaladım dağılsın aşı diye, biz sorunsuz atlattık o günü sadece sanırım iştahı az oldu emmek istemedi o gun benim minnak onun dışında bişiy olmadı

Nisan ayında ben de misafir göndermeyi düşünüyorun. İkisi bir feleğim şaştı

Bi de bir şey daha soracağım kızlar sizlere eşlerinize nasıl zaman ayırıyorsunuz cinsellik anlamında demiyorum normal oturup sohbet bile etmeye zamanımız kalmıyor ya bebek bende oluyor eşim ortalığı toparlıyor çay koyuyor falan ya da bebeğe eşim bakıyor ben hemen bi duşa gireyim diyorum yani ikimiz aynı anda salonda bile duramıyoruz çoğu zaman, hatta birlikte yemek bile yiyemiyoruz çünkü her sofra kurulduğunda güneş hanım hemen uyanıyor, cts akşam kar yağıyordu(İstanbul’da) eşim şey dedş bırak bulaşıklar kalsın seninle sohbet etmeyi özledim falan dedi gel hadi kar yağışını izleyelim dedi ortam hazırlamış ortamdan kastım da basit şeyler aslında bi kahve yapıp perdeyi açıp yerde battaniyenin üzerine oturup dışarıyı seyrettik eşime çok haksızlık ediyorum gibi geliyor bazen ama resmen enerjim tükeniyor ne biliyim

inşallah canım ya sabırla brkliyorum tabi gün geçtikçe insan bu hallerini de özlüyor Rabnim sabır versin onlara yetebilme gücü versin hepimize

Son düzenleme:
Allah sabir versin cok zor..

Yatarken az sarılıyoruz . İşe giderken uğurluyor gelirken karşılıyorum genelde . Eee yeter !
Son günlerde kızımla yatıyorum . Gözüm eşimi hiç görmüyor, böyle olacağını derlerdi de hiç inanmazdım. Doğruymuş .
Cinselliğe gelince .... Olabileceğini sanmıyorum, bazen canım istiyor. Ama istiyor o kadar

Bu donemler pek zaman ayrilmiyor.. ki benim annem ablam yanimda hep kalabaliktayiz
.bazen.evlerine gidiyorlar. Film izledik ucumuz yalnizdik :) zirt pirt uyanan kizim biz yalniz kalinca misil misil uyuyor.sanki bize izin veriyor

Dediginz gibi her bebek normal ve farkli ben hic uyumazmisim muhtemelen kolik falndim , annem sasiriyor benm bebegimin uyudugunu gorunce

iyi cesaret 1 numara yanınızdayken yıkamak biz ua uyurken yıkıyoruz yada babası büyük oğlumu oyalıyor ben yıkıyorum alel acele yoksa bizimki çorapları degil kendini atar küvete su delisi zaten :)

Benim doğum yapalı 46 gün oldu . Önceden birbirimize her fırsatta sarılır öpüsurduk , kendi ismimizi bile kullanmazdik seslenirken .4 yıl dolacak nerdeyse evleneli epey düskunduk birbirimize yani ben öyle sanirdim şimdi evde olağanüstü hal var gibi birbirimize selam vermiyoruz bile nerdeyse, ya çocuğa bakıyoruz ya işimize yada uyuyor oluyoruz .birbirimize ismimizle hitap etmeye başladık , sevgi sözleri de gitti bebegimiz uyursa ikimizde yorgun değilsek ortak izlediğimz şeylerden çok az izleyebiliyoruz sonra ben uyuya kaluyorum zaten cinsellik olarak hiçbir sorun yokken öncesinde şimdi olması aylar alacak gibi yani bende bu sorunun cevabını merak ediyorum eşiyle eskisi gibi olabilen, birbirilerine vakit ayırabilenimiz var mı

Anladım canım allah sabır versin. Sormamda ki asıl sebep bende bağışıklık sistemi problemi var lupus hastasıyım o yüzden doktorum normal Doğumu ve zamanın dolmasını bekleyemeyiz dedi. 38 haftada sezeryan oldum. Beklersek bebekte ani ölüm riski çok yüksek demişti. Acaba sizde de öyle bir problem mi var diye sordum. Rabbim gönlüne göre versin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…