2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Ben bilmesi gereken herkese söyledim :) Rabbim hepimizin minnaklarını nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah.mide yanmasına beyaz leblebi iyi gelir bence.dene istersen.keseyi görürsün bence de ama kalp atışı duyulmayabilir.belli de olmaz,inşallah duyarsın :)

Canım lütfen moralini bozma. Benim de 6+4 te üstten keseyi bile görememiştik vajinalde gözüktü o da 5 mm ve geç döllenme dedi taa 3-4 hafta sonraya çağırdı bak seni erken bile çağırmış. Yolku gördüyseniz korkma boş veya dış gebelik olmuyor o oluşunca. Adet düzenin normalde nasıldı günü gününe mi?

Ben şimdilik özelde bir doktora gidiyorum.kalp atışlarını duyduktan sonra sürekli bir doktor belirlerim.şu anda önemli olan gebeliğin kesinleşmesi ve ilk kontroller benim için.

Canım ben de 71 kilo ile hamile kaldım. Boy 163 şu an 72.5 ((

Ayy deneyeyim bari çünkü mide bulantısı yanmasının yanında hiçbir şeymiş Bakalım c.tesi ne olacak kendimi işe güce de veremiyorum, işten çıkarıcaklar beni

Gece babası kaldırsın sen kucaklama
Kaç yaşında? Bizim çocuk doktoru 4 yaşına kadar gece bez bağlanabilir diyor

Aaa bide kızlar bişe sorucam. Benim dr bana folik asit, vitamin falan vermedi. Sordum vericek misiniz diye şu aşamada gerek yok dedi. Sizce normal mi? Dr uma çok güveniyorum ama yine de deneyimlisiniz siz de sormak istedim.

Aaa bide kızlar bişe sorucam. Benim dr bana folik asit, vitamin falan vermedi. Sordum vericek misiniz diye şu aşamada gerek yok dedi. Sizce normal mi? Dr uma çok güveniyorum ama yine de deneyimlisiniz siz de sormak istedim.

Korunmasız ilişkiye başladığımızda folik asit kullanmaya başladım ben. Hamile kaldıktan sonrada doktor her seferinde ısrarla folik asit içiyorsun değil mi diye teyit etti. Ancak benim b12 değerim çok yüksek olduğu için içinde b12 bulunmayan folik asit içmemi önerdi .

Nasıl gerek olmaz folik asite gebelikten 3 ay önce başlanmalı diyor birçok uzman. Ben 1 ay önceden başlamıştım kendim araştırıp. Bence siz de başlayın folik asitin nöral tüp defektinde etkisi kanıtlanmıştır.

Merhabalar arkadaşlar.

Ben de kısmetse ocak annesi olacağım.
Ama şuan için düşük tehlikem var malesef.

Geçen hafta kalp atış hızı biraz dusuk, düşük tehliken var dedi. Ara ara da lekelenmem oluyor.
İki gün sonra kontrol.
İnşaallah her şey yolundadir.

Boy 1,58 kilo 58.

Hepinize güzel bir hamilelik dilerim

Kızlar bugün ultrason günümdü. Karından ultrason ile 7.9 mm kese göründü ancak yolk mu ne bir bir birde bebek görünmedi, doktor SAT A göre ve kan değerime göre bebeğim görünmesi gerektiğini söyledi. Vajinal ultrason ile baktı. Kesenin içinde virgül gibi birşey vardı, gebelik kesinleşir dedi. Ama ultrason cihazı çok eski olduğu için yakınlaştırıp bakamadı ama olumlu konuştu. 1 hafta sonra başka bir hastaneye gitmemi söyledi.

Hayırlı olsun canım :) evet 7.9 mm içinde artık yolk un bariz oluşması gerek o virgül inşallah yolktur ve birdahakine yanında embriyoyu da görürsün inşallah :) aynı durumdayız ben de yolku gördüm embriyo için dua ediyorum beklenedeyim :)

Bugün kontrole gidecek arkadaşlar vardı inşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz bende şimdi geldim piti piti kalp atışını duyduk minigimin kolları bile gözüküyordu 1cm olmuş Allah isteyen bekleyen herkeze nasip etsin inşallah

Canım 7.9 mm kese karın için çok küçük bnm 20 yı geçmişti yine görünmedi ama bı hafta sonra hem bebisi hem kalp atisini gördük stres yapma haftaya görürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…