2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızçelerim benim kendi hüsnü kuruntummuş bebişim gayet iyi haftasıyla uyumluymuş çoklu şükürr
Hayırlı olsun canım. Bizim kuruntularımız bitmeyecek. Dün kalp atışı için evhamlanıyordum, ayrıntılı ultrasonda göründü rahatladim mi, hayır. Şimdi de duyana kadar çok fazla ultrasonda kaldım zarar vermiş midir kuruntusu geldi aklıma 9 ay çok felaket senaryoları yazarız biz burda.

Kizlar ben geldim doktordan ultrasyonla bakti gorduk ama kalp atisini duyamadik vajinalla bakabilirim dedi izin verirsen tamam dedim bebegimi gormek icin vajinal yolla bakti ilk kez bebegimi gorduk cok net kipir kipir diyo doktorum masallah kalp atisinida duyduk bi sikinti yok cok sukur allahim sana yarabbim darisi bekleyen tum arkadaslarima

maşşallahhh bebişlerimize bende 2 buçukta gidicem dr bakalım gecen hafta kese görünmemişti minnakkk diye bu hafta ne dicek

Ayy boyumu yazmamışım 1,65

Kızlar bugün keseyi gördük 5 haftalık herşey ıyıymıs 2 hafta sonraya randevu verdi kalp atışı ıcın. Tahmın ettıgım gıbı geç dollenmeymıs normalde 7 haftalık olması gerekıyormus son adet tarihine göre. Dr artık son adet tarıhın degısecek Doğum tarıhınde degısecek dedı. Bakalım kısmet saglıklı olsunlarda yeterki

su doktorların bunları demesınden nefret edıyorum.dırekt gec dollenme dıyebılır sadece yakınmda okadar cok örnek var kı. 7haftalıkken kalp atısı yok denmıs bır arkadasıma. ve neler soylemıs dr moral bozucu. Baska dr.a gıdınce duyuyor. Her bebek gelısımı aynı olmaz bu normal demelerı lazım. ben 6+0da gittim bebegı yolc sacı gordu dr.um ama kalp atısını 3haftasonra dedı olumsuz tek bısey demedı hersey guzel dedı ve 8+5de gıdıcez ctesı dr.a sordugumzda garantı olsun dıye oldugunı soyledı erken zamanlarda duyulmayan yokyere kurtaj olan cok.. Buyuzden en azı 8i bekleyın anne adayları. Cok acelecıyız benım doktorum benı bılınclendırmese ben de aynını yapıcaktım belkı de. Sen canını sıkma boşa. Gittiginde duyucaksın ınsallah rahat sekılde

Bebekicin 160 cm / başlangıç 72.1 /güncel 70,8 kg
Sevimlipanduf ....cm / 68 kg
merve3337 160 cm /başlangıç /güncel 68 kg
tevafuk55 172 cm / başlangıç /güncel 65 kg
Ygz2008 160 cm / başlangıç / güncel 51 kg
cycas 174 cm / başlangıç 68,4 / güncel 69,7 kg
edosko 168 cm / başlangıç / güncel 57kg
Ytmz 156 cm / başlangıç / güncel 60,5 kg
nursena 166 cm / başlangıç / güncel 93 kg
anneveoglusu 174 cm / başlangıç 84 kg / güncel 85,7 kg
mrskulkedisi 173 cm / başlangıç 72 kg / güncel 73 kg
depresif polyanna 168 cm / başlangıç / güncel 78 kg
Sss33301 1.62cm / 63.5kg - 64.5kg.

kızlarr listeyi kopyalayıp eksik bilgilerinizi doldurarak yeniden paylaşabilir misiniz. liste tamamlanınca excell formatında yapmaya çalışacağım tabi becerebilirsem.[/QUOTE]

Kızçelerim benim kendi hüsnü kuruntummuş bebişim gayet iyi haftasıyla uyumluymuş çoklu şükürr
canım Gözün aydın Çok sevindim Ben de rüyamda Çok güzel bir kızım oldugunu Gördüm gözleri yemyeşildi pasparlak. Aynı eşimle benim gözlerimız gibiydii sapsarıydı yeni doğmuştu okadar guzel bir hısti ki hala etkısındeyım :)

çok sevindim allah tamamına erdersin

gözün aydın canım sağlıkla kalp atışını göresin inşallah

Aaa bide kızlar bişe sorucam. Benim dr bana folik asit, vitamin falan vermedi. Sordum vericek misiniz diye şu aşamada gerek yok dedi. Sizce normal mi? Dr uma çok güveniyorum ama yine de deneyimlisiniz siz de sormak istedim.
canım folik asit veriyorlar vitamin vermiyorlar zaten bu aylarda

Bebekicin 160 cm / başlangıç 72.1 /güncel 70,8 kg
Sevimlipanduf ....cm / 68 kg
merve3337 160 cm /başlangıç /güncel 68 kg
tevafuk55 172 cm / başlangıç /güncel 65 kg
Ygz2008 160 cm / başlangıç / güncel 51 kg
cycas 174 cm / başlangıç 68,4 / güncel 69,7 kg
edosko 168 cm / başlangıç / güncel 57kg
Ytmz 156 cm / başlangıç / güncel 60,5 kg
nursena 166 cm / başlangıç / güncel 93 kg
anneveoglusu 174 cm / başlangıç 84 kg / güncel 85,7 kg
mrskulkedisi 173 cm / başlangıç 72 kg / güncel 73 kg
depresif polyanna 168 cm / başlangıç / güncel 78 kg
Sss33301 1.62cm / 63.5kg - 64.5kg.
kartanesi8892 1.61cm / 45kg @bebekicin

Son düzenleme:
maşallah maşallah kuzuna canım allah tamamına erdirsin

en zayıf ben mıyım umarım en az 15kılo alırım yaa

hayırlı haberlerini alalım inşallah senden de canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…