2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Tebrıkler arkadaşlar herkes güzel haberle gelmiş maşallah gozumuz aydın . Pembe panter de guzel haberle gelse keske

Benimkinide yolc saci gordu dr cok onemli canim bakalim hayirlisi olsun artik

Ben de bugün rüyamda kızım olduğunu gördüm :)

Kızlar aranızda balık yagi kapsül olarak kullanan var mi? Ben balık tuketemiyorum da yagi işe yarar mi?
canım kesınlıkle yarar omega3ıceren besnler balık dısında semızotu ınanılmaz ıcerıyor yogurtla yemeye baslayabılırsın. ben balık sevıyorum ama kokusu etkılerse yıne ben de kapsul kullanıcam ama yanında mutlaka haftada ıkıkez semızotu gunde ıkıcevız tuket. baska besınlerde de var arastırırsın

Hahahah :)))) Evet ya ben başından beri kız hissediyorum rüyama girdi sanırım :)
hadı ınsallah psıkolojk degıldır canım:) Ben de hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda erkek bebek görmüştüm öyle anlamıştım ben de erkek istiyorum nasipse ama eşim geçen birden kız istiyorum deyince Rüyamda kız görmeye başladım Belki de psikolojik benimkisi. ama ruya kızı da ıstettı bana ya:)

Tm canm bende bi bakayım çok saol

Msj gelmemis normalde duzenlidir ama hamile kalmaya 2 -3 ay 3-4 gun sasirstiyodu buda oyle oldu yani duzensizdi

A aslvlkn canım hayırlı olsun dr.dan memnun kaldın mı? normalde karından gorememıs demıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…