2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Valla yazdığın çok iyi oldu canım, aklımda vardı ama erteliyordum, hemen alayım.. Sağolasın.. Birşey mi dokunuyor da öyle kuruluktan mı neden anlayamıyorum

Darisi basima darisi basimaa
Vallahi süper bir bir gündü.
Manükür yaptım inanamayarak , ağlayasım geldi. rutin işlerimi yaptım .ama gece 2-3 saatte bir uyanır gibi oldu.
Bugün gözünün içine bakıyorum, bakalım ne olacak.
Az uyudu uyandı. Henüz tam uyanamadı. Dalacak galiba

Valla yazdığın çok iyi oldu canım, aklımda vardı ama erteliyordum, hemen alayım.. Sağolasın.. Birşey mi dokunuyor da öyle kuruluktan mı neden anlayamıyorum

Benim yiğenimde de egzama vardı ablam her banyo sonrası expial diye bir krem sürerdi o baya iyi gelmişti belli bir zamana kadar domates çilek yiyemedi yiğenim tetikliyormuş

Bu senede boyle olsun canim..mutlu yillariniz olsun simdiden biz kutlayalim :)

Kizlar hepinize gunaydin asi konusulmuş saglikocaklarinin yapmadigi özelde yapilan asilar varmi bilgisi olan ?
Özeller saglik ocağı ne yapıyosa onu yani saglik bakanlığının karsiladigini yapıyomuş farklı bisey dr ekstra bi asi tavsiye ederse eczaneden alıp gidiyosun yapıyolar aynı şey saglik ocağında da gecerli

Biz 66 günlügüz doğduğu günden itibaren mama kullandığı için tereddüt ettim bi anda mamayı kesmek doğrumu bilemedim

Mamayı birden bırakınca kilo kaybı oluyor malesef ben sütüm geldi bıraktım yara vs çok uğraştım . Bir de ne kadar doğru bilmiyorum emzik de etkiliyormuş kiloyu

Sebebini bilmiyorum ama kremle geçti ya çok mutlu oldum. Bebeğimin yanağına dokununca çok üzülüyordum. Şükürler olsun geçti :) Size de çok iyi gelir inşallah hemencik iyileşsin yavru

Merhaba canım ben bebeğime 10 günlükken emzik verdim. Çünkü vermeyince beni emzik gibi kullanıyor, hiç durmadan onu emzirmem gerekiyordu. Emzik verdim çok rahatladım. Hiç beni de bırakmadı. Sadece anne sütü ile besleniyor. Zaten acıktığında emzik varsa ağzında atıyor süt gelmediğini anlayıp. Ben hiç sorun yaşamadım. Zaten sürekli de ağzında durmuyor. Uykuya geçiş aşamasında ve huysuzlandığında veriyorum. Uyuyunca da düşüyor ağzından alıyorum.

Ben hemen ikinci çocuk hazırlıklarına başlayım bari :) Şaka tabiiii

Aman dikkat et canım aslında biz adet olmayanlara göre sen daha şanslısın ne zaman yumurtladigini bilirsin korunma daha bilinçli olur

Yerden göğe kadar haklısın

Aman dikkat et canım aslında biz adet olmayanlara göre sen daha şanslısın ne zaman yumurtladigini bilirsin korunma daha bilinçli olur
Hamileyken hastaneye kontrole gittiğimde bir çift vardı. Kadın hamileliğin son haftalarında, yanlarında da ilk çocukları küçücük 1 yaşında var yoktu. O zaman içimden demiştim ki bu hemen olmuş sanırım kazayla. Öyle dedim ya başıma gelmesin dedim sonra da Herkes istediği zaman hayırlısıyla bebek sahibi olsun inşallah

İyiyim canım siz nasılsınız.
Bebeler birbirine alıştı diye sevinirken oğlum hasta oldu bebeğe de bulaştı. Hastalıkla uğraşıyoruz

Bizde iyiyiz şükür oğlan ikinci ay asini oldu nazlı biraz

Çok geçmiş olsun canım pasalara

Çok ilginç ya bize 3. Ayda rota 9. Ayda menenjit demişti doktorumuz..yine herkesin farklı şeyler söylediği bir konu sanırım
Bize de 3. Ayda rota virüsü aşısı dendi menenjit söyledi ama tarih vermedi 5. Ayda ikinci doz dendi

maşallah yakısıklıyaa annesi kıyamam gözümün önüne geldi de inşallah cıkmaz atesı. bana kv. de demişti cıkmadan ver ıstersen dıye şurup ben de belkı cıkmazsa dıye vermedım atesın cokmasına ızın verılmelı dıye okumustum bır dr yazısında inşallah cıkmaz atesınizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…