Ay sorma ya ben de anlamadım memnun kalıp kalmadığımıaynen cuma beyhekime Sevilay Hnma gittim karından göremedi vajinal de bakmadı daha çok küçük görünmüyor 4 hafta sonra gel dedi. Tabi ben üzüntüden ağzımı bile açamadım çıktık gittik. Ama içime dert oldu cumartesi sabah hemen Konak'a gittik. Sedat beye randevu sordum ona gidecektim doluymuş hemen yan odasında Huri hnm var ona gittim. Ya kadın çok çok ilgilendi Çok güzel konuştu..vajinal baktı ve hiç bir problem yok dedi :)
oh ckk sevındım canımm evet Sedat hoca hemen doluyor randevuları ben de 2hazıran randevumı aldım ıkıgun once o zaman bıle 3 saat boştu sadece. Ama tavsıye ederım yanı benım dr.u da bıdaha dusunrsen ama bayandan memnun kaldıysan ona da devam et tabı. Konak çok iyi bak gereksız çağırmıyor ve dr.ları olumsuz konusmuyor moral verıyor en başta bide benım ablam orada calısıyor yakını oldugum ıcın doğum indirimim var. Dogum ucretı 2000tl ben 1600 ödicem ablam sayesınde:)Ay sorma ya ben de anlamadım memnun kalıp kalmadığımıaynen cuma beyhekime Sevilay Hnma gittim karından göremedi vajinal de bakmadı daha çok küçük görünmüyor 4 hafta sonra gel dedi. Tabi ben üzüntüden ağzımı bile açamadım çıktık gittik. Ama içime dert oldu cumartesi sabah hemen Konak'a gittik. Sedat beye randevu sordum ona gidecektim doluymuş hemen yan odasında Huri hnm var ona gittim. Ya kadın çok çok ilgilendi Çok güzel konuştu..vajinal baktı ve hiç bir problem yok dedi :)
Ben de duymamıstım canım O'nu. Tugba duzcanı bılıyorum da. Genelde bı soylem.vardır nornal dogum yapmaz ozeller dıye. Dr.una baglı dediğin gibi. Benık doktorumda doguran arkadaslarım var ve normal.dogum yaptırdı. normalden yana kesınlıkle düşün bak Son aya kadar alttan muayene bile etmiyor demek ki bir bildiği var yani. Çok sık da çağırmıyor gereksız yere. Ben de nasipse normal dogum ıstyorum sedat Bey de normal yaptırıyor bir sorun olmadıkca. Hurı hanımı da arastırırsın o konudaFreshmommy Sevilay hnm normal doğumu çok destekliyor genelde gidenler normal yapıyor diye ona devam etmek istemiştim ama ilk muayenemizin böyle geçmesi moralimi bozdu Canım sen konaktaki Huri hanımı duymuş muydun hiç benimle çok ilgilendi sevdim ama hiç duymadım adını daha önce ? Galiba yeni gelmiş..
Doktor çok önemli ya. Güven vermesi, motive etmesi, doğru bilgilendirmesi falan hepsi çok önemli. Hangisi seni daha rahat hissettiriyorsa ona git bence canım, başkalarının "ayy şu dr çok muhteşem, bu dr süper" demesine bakma. Bana önerilen bir dr bana direkt olarak sen hamile kalamazsın demişti, Şimdi çok şükür ki hamileyim :)
Sanırım benim eşimde erkek istiyor ama söylemiyor bana fark etmez :)hadı ınsallah psıkolojk degıldır canım:) Ben de hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyamda erkek bebek görmüştüm öyle anlamıştım ben de erkek istiyorum nasipse ama eşim geçen birden kız istiyorum deyince Rüyamda kız görmeye başladım Belki de psikolojik benimkisi. ama ruya kızı da ıstettı bana ya:)
Kızlar bugün 5+6 olduk kalp atışı için ne zamana randevu almalıyım sizce,
canımm ne olsunn pazar günü bebişi gördük ve kalbi duyduk şükürtatlıım nasıl gıdıyor belırtıler❤
Az once baska rkadasa yazim ben 5+3 te gittim kese 14.2 mm idi yani 5+2 gözüküyordu doktor yolk kesesinden hic bahsetmedi bende usg ye bakiyordum gormedim ama o tarihte karindan gorunmemesi anormal olsaydi kesin söylerdi doktorum bisey demedi cok sukur 10 gun sonrasinda bebegide kalbide gördükMerhaba kese 13mm.ken ve ek gorulmezmibya 5+6.günlük olduk kese var bebek yok asiri canim sıkkın şimdi başka doktora randevu.aldim nolur bu kötü biswmi
kıyamam sana yaa hepimiz çok kilo almamak için dertleniyoruz sen kilo almak istiyorsunen zayıf ben mıyımumarım en az 15kılo alırım yaa
Merhaba kese 13mm.ken ve ek gorulmezmibya 5+6.günlük olduk kese var bebek yok asiri canim sıkkın şimdi başka doktora randevu.aldim nolur bu kötü biswmi
gözün aydın canım allah sağlıkla tamamına erdirsincanımm ne olsunn pazar günü bebişi gördük ve kalbi duyduk şükürdoktor tahliller verdi baya bugün onları yaptım çıkanlar normal şükür ama asıl toksoplazma rutella igm ler önemli onlarda 10güne çıkarmış. onlada gelsin sonuçları alıp doktora gidicem inşallah. sen nasılsınnn
hayırlara çıksın inşallahBen de bugün rüyamda kızım olduğunu gördüm :)
benim de canım pek tatlı çekmiyor, oğlumda hapur hapur götürürdüm baklavaları, acaba bu sefer kızımız mı olacak??Ben de cok istiyorum ama genlerimizde yok malesef . İnsallah sen gorursun canim. Rabbim gonlune gore versin.
Allah yardımcın olsun canim
Benim midem bos olunca cok fena bulaniyor canim ozellikle sabh kalkinca bisey yemezsem daha kotu. Bulanicak gibi olunca biseyler yemeye çalışıyorum mecbur. Cubuk kraker stok yaptim bulanti fazla olunca kucuk paket aciyorum iyi geliyor.
Tatli ve yagli kesinlikle yiyemiyorum tadi aklima gelince bile bulanti oluyo. Sizlerde de boyle oluyo mu?
ooo maşallah ne kadar güzel bi sürpriz olmuşboy yok zaten 160 cm. oğlumda tedavi oluyorduk ilaçlardan çok kilo aldım diye doktor ara verdirdi. zayıfla tüp bebek deneyelim dedi. 81 den 79 a düştüm vee o arada oğlum sürpriz yapıp kendisi gelmeye karar verdi. son 3 günde 3 kilo aldım vee doğum sabahı 93.6 yı gördüm
bende 1.75 im, oğlumda 68 el başlayıp 84 el bitirmiştim, bunda 69-70 ile başladım, şuan 68-69 civarıyım, hiç iştahım yok bulantı olunca .. oğlumda da ilk 3 ay 2 kg vermiştimbende oğlumda 68 kg ile başlayıp 95 kg ile bitirdim
boyum 174 cm
bunda ise 84 kg ile başladım bugün tartıldım 85,7 olmuşum
evet canım bağlamak istemedim ama mecbur kaldık artık. Bugün gece külodu siparişi verdim yarın gelsin de bi de onu deneyim bakalımCanım bez bağlayınca sıkıntı olmaz mı.. tuvalet eğitimi de çocuk kişiliğinde baya önemli çünküyerbyatagi falan yapsan boylece kucaklamk zorunda kalmazsin. Ben kizimi ogluma hamileyken kucakliyordum bazen istemsiz yaoiyorsun sim di de oğlumu aynı skeilde. Zararı olmadı ama tedbirli olmakta fayda var tabi.
Canım 3 yaşında .. babası kaldırıyor ama genelde her uyanmamıza ıslanmış oluyor, sonra alt üst yatak değişme faslı, ben de dahil oluyorum. Mesela eşim kirlileri atmaya gitti diyelim hop kucaklayıp yatağına koyuyorum felan. Ama 3 gün önce öyle bi sancı girdi ki tövbe ettim, bidaha hiç almadım bekliyorum her şey için babayıGece babası kaldırsın sen kucaklama
Kaç yaşında? Bizim çocuk doktoru 4 yaşına kadar gece bez bağlanabilir diyor
Maşallah canım, dün de burda bi arkadaş dedi ya başlarda bulantı olup sonra olmazsa sıkıntı demiş doktoru. Dün benim hiç bulantım olmayınca bi panik oldum, ama bu sabah öğürünce yaşadığım mutluluğu anlatamamKızçelerim benim kendi hüsnü kuruntummuş bebişim gayet iyi haftasıyla uyumluymuş çoklu şükürr
kıpır kıpır mııııKizlar ben geldim doktordan ultrasyonla bakti gorduk ama kalp atisini duyamadik vajinalla bakabilirim dedi izin verirsen tamam dedim bebegimi gormek icin vajinal yolla bakti ilk kez bebegimi gorduk cok net kipir kipir diyo doktorum masallah kalp atisinida duyduk bi sikinti yok cok sukur allahim sana yarabbim darisi bekleyen tum arkadaslarima
Eşime de evlendıgımzden berı cok sordum hıc soylemezdı bırden mesajlasırken kız ısterım dedı benm erkek ıstedıgımı bılıyordu belkı de aksı olursa da cok sevıneym dıye öyle demıstır. benım dr.um 11.haftada soylemıs bıkac arkadasma yuzde 90 dıye. 13de kesınlesmıs ınsallah bana da aynını yapar 1aya kadar ogrenırımSanırım benim eşimde erkek istiyor ama söylemiyor bana fark etmez :)
Ay aslında çok haklısın.. İşte benim de ilk gittiğim doktor normal doğumla ün yapmış tecrübeli biri.. Ama görünmedi diyip gönderdi beni bi soğudumşimdi kime devam edeceğimi bilmiyorum senin dediğim gibi kanımın ısındığına gideceğim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?