ya ben 52kılodan 47ye düştüm evlenmeden önce bıdaha hep gezmekten vs evımde duramadım alamadım nekadar yesem de Şimdi de midem kötü olduğu halde zorla yemeye çalışıyorum daha da vermeyeyim diye aslında fiziğin guzel diyorlar Boyuma göre ama ben almak istiyorum doğumdan sonra bana da kalsın istiyorum sen tecrübelisin canım kaçıncı aydan sonra başlanıyor kilo almaya
Merhaba kese 13mm.ken ve ek gorulmezmibya 5+6.günlük olduk kese var bebek yok asiri canim sıkkın şimdi başka doktora randevu.aldim nolur bu kötü biswmi
ya ben 52kılodan 47ye düştüm evlenmeden önce bıdaha hep gezmekten vs evımde duramadım alamadım nekadar yesem de Şimdi de midem kötü olduğu halde zorla yemeye çalışıyorum daha da vermeyeyim diye aslında fiziğin guzel diyorlar Boyuma göre ama ben almak istiyorum doğumdan sonra bana da kalsın istiyorum sen tecrübelisin canım kaçıncı aydan sonra başlanıyor kilo almaya
Sskelebeks
ben kızımi kış başında alıştırmıştım tuvalete ilk geceler yapmazken bir hafta sonra her gece altina yapmaya başlamıştı saat kuruyordum ama nasil beceriyorsa saati ne kadar erkene alirsam alayim hep biz kalmadan once yapıyordu evde alistirma külotları vardi bir gece artik üşüyor diye en azindan onu giydireyim dedim cisini yaptirdim giydirdim anne bu cok guzel sevdim bunu dedi gitti yataga yatti rahatsiz etti anne istemiyorum bunu sevmedim dedi cikart dedi anlattım kizim bak bunu giymezsek üşüyorsun cis yapinca giymemiz gerekiyor dedim istemedi. O zaman bu gece yaparsan yarin aksam giymek zorundayiz ama dedim tamam dedi sonrasinda maasallah i var bi daha gece yapmadı sirf onu giymemek icin :) insallah sizinde çözülür kısa zamanda gündüzü ogrendiyse geceyi kavrar hemen Insallah
günaydın
93 kilo ile 57 kilo arasında gidip gelen birisi olarak öğrendiğim tek şey başlamak için pazartesi vb. günlerden kaçınmak. dün karar verdiğinde hemen uygulamaya geçmek. onun için salı dedim hemen olsun diye
Cnm naptin gittin mi doktora? Bir sorun yoktur ins. Ben de kafayi yiyecek gibiyim bulantim da azaldi goguslerim de cok sizlamiyor ins sorun yoktur. Böyle dvm ederse doktora erken gdicem
Kızlar dayanamadım gittim bi doktora. Sevdim sayılır doktoru. 5+4 bugün kese çok silikte olsa göründü. 3 hafta sonra hemen hemen kalp atışı diyor çok değil mi ya Geç döllenme tamam ama baya bi geriden geliyorum sanırım. Çok sancım herhangi bi lekelenmem olursa progestan verdi. Bi hafta sonra kontrol. Fotoya bakar mısınız mm nasıl oluyor ne ifade ediyor. Ben bunları unutmuşum hep ya
Bu arada aksamlari bi tane 200 mg vajinal progestan aliyorum. Bebekte sorun olsa yani Allah korusun kalbi vs durmuş olsa progestana ragmen lekelenme/ kanama olur muydu acaba?
canım bak orneklerı duyuyoruz doktorunu dınle guven. kız benm 3haftaolcak bekledıgım 2hazıranı beklıyorum dortgozle ama nasıpse saglıkla duyarız daha net duyulur sen de oyle yap sabret yıne de erken zamana vermıs daha otesını dememıs azcık dayan:)
Maşallah. Keselerini gören miniklerinin kalp atışlarını duyan arkadaşların gözü aydın. Darısı duymayanların başına. Daha bana çook var. En az 2 Hafta :) Nasil dayanıcam bilmiyorum.
merhaba ben de dün aile sağlığı merkezine tahlil verdim, betaHcg 1500 çıkmış, 6 haftalık görünüyor SAT ile uyumlu. 7 haziranda da doktora gideceğim herhalde kalp atışı duyulur. ilkinde çok erken gitmiştim doktor 2 hafta sonra gel demişti :) bu kez daha rahatım sanırım, haberler böyle :) herkesin güzel haberler alacağı bi hafta olsun.
Bu arada aksamlari bi tane 200 mg vajinal progestan aliyorum. Bebekte sorun olsa yani Allah korusun kalbi vs durmuş olsa progestana ragmen lekelenme/ kanama olur muydu acaba?
Aynı korku bendede var canım lekelenmem yok ama hala duruyormu diye merak ediyorum 8 mayıs randevum daha 10 gün var zaman gecmiyor bişey bahane edip gitsemmi diyorum
Yok cnm kilo vermeye çalışmıyorum ama zaten kilolu basladigim icin saglikli beslenmeye calisiyorum. Fazla kilo alma luksum yok. Tatliyi paketlenmiş yiyecekleri tamamen kestim karbonhidrati azalttim. Protein agirlikli beslenip bol su iciyorum. Genel bir istah azalmam var porsiyon küçülttüm. Ama istahim geri gelse de kucuk porsiyona devam edecegim. Hamilelik boyu Max 8 10 kilo siniri koydum kendime. Bakalim :)
Kızlar alttan ultrasonla bakıldı bebeğimin kalbi durmuş malesef kaybettim 1 hafta içinde kendi düşmezse kürtaj olucam dualarınız ve destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim herşey nasip kısmet.. olmadı., inşallah anne olmayı bigün bende tadarım Allah büyük,,iyiki varsınız Allah hepinizin işini gücünü rast getirsin
Aynı korku bendede var canım lekelenmem yok ama hala duruyormu diye merak ediyorum 8 mayıs randevum daha 10 gün var zaman gecmiyor bişey bahane edip gitsemmi diyorum
Kızlar alttan ultrasonla bakıldı bebeğimin kalbi durmuş malesef kaybettim 1 hafta içinde kendi düşmezse kürtaj olucam dualarınız ve destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim herşey nasip kısmet.. olmadı., inşallah anne olmayı bigün bende tadarım Allah büyük,,iyiki varsınız Allah hepinizin işini gücünü rast getirsin
canım acını sonuna kadar yaşa ve sonra silkelen kendine gel. hayat devam ediyor de mücadeleni bırakma. hepimiz en hayırlı zamanda bebeğini kucağına alman için dua edeceğiz.