2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Calpol verirsin .4 saat arayla ates dusurucuyu donusumlu verirsin

Benim arada veriyorum bir çay kasigi treleyince çiş olmaz canım

Masallah bizimki islakmendili sevmiyor soguk geliyor galiba cekiyo bacaklarini masallah kuzulara

Ay iyi oldu isim. Vermen canim
herkez herkonuda birsey diyor ben kucukken yaptirmayi dusunuyorum nasip olursa buyudumu daha cok zorlarlar ic aylik olsun gitmeyi dusunuyoruz nasip olursa

Canım çişi cok ama kusması yok. Kakasını da çok yapıyor. Bugun 100 gr almış pek mama vermemiştim emzirmiştim

herkez herkonuda birsey diyor ben kucukken yaptirmayi dusunuyorum nasip olursa buyudumu daha cok zorlarlar ic aylik olsun gitmeyi dusunuyoruz nasip olursa

O zaman dönmeye başlamadan, en geç 3 aylıkken yaptır. Döndükten sonra iyileşmesi nispeten daha zorlaşır, canı acır bebişin..

50 60 cc cıkıyor bu hafta 100 gr almış cok sevindim

Allah sana kuvvet versin. Biraz daha sabır bu günlerde geçecek

BiZde üç aylık iken yaptıracağız sünneti büyük oglanda eşim kıyamadı küçük iken altı yaşında öldü Allah'ım hala pipisine birşey değsin çarpsın Allah muhafaza deli oluyor o yüzden küçüğü erken sünnet yaptıracağız oozzee

Niye böyle ki varsa her ilde olması lazım. Benim stresten sütüm yetmedi safra kesesi taşı varmış atak geçirdim 1 hafta sıvı diyet uyguladım ama moral olarak çok kötüydüm bu da yansıdı ister istemez şimdi şükür alıyoruz her öğün mama vermiyorum aç olduğunda uyumuyor inşallah kontrole gideceğiz bu cuma yine. Benim ameliyat da olacak kızın kontrolü geçsin memlekete gidip ameliyat olacağım Dr biraz toparlanmışken ertele diyor ama o atak gelirse evde yalnızım eşim işte olursa kızıma bakamayacak hale geliyorum

Merhaba hanımlar bende şubat annesiyim bebegım sarılık 18 günlük 13 degerimiz. Hiç kilo almadı ve uyandıramıyorum. Tavsiyeniz var mı
Biz de sarilik gecirenlerdeniz. Uzayan sariligimiz var hatta. Ilk zamanlar dedigin gibiydi biraksam bütün gün gece gunduz uyurdu. Gunduz saat basi, gece 2 saatte bir surekli emzir canim. Ben altini acardim,yuzunu silerdim, ayaginin altini sıkardım. Yine uyanmiyorsa sutumu sagip, ya kasikla ya biberonla zorla verirdim agzina bi sure sonra ictikce uyanirdi hemen memeyi dayardim.

210cc yi tek seferde mi sağıyorsunuz yoksa gün içinde sağıp biriken mi
Ben de emziriyorum süt sağmays pek fırsat kalmıyor ancak doyuyor
Yani emiyor hala dolgunluk var diye mi sağıyorsunuz

tazecikannee istenilen sure kadar alinabiliyor sıkıntı yokmus. Raporu hangi bolumden almayo dusunuyorsun canim. Ben de rapor dusunuyorum da
valla arastırıyoruz ama zor gözüküyor kadın dogum-psikiyatri-fizik tedavi-ortopedi bunlardan daha rahat alınabiliyormuş sma verirlerse bazı özel kurumların parayla verdiğini de duydum bugün.senin iznin ne zamzn bitecek?benim erken dogum riski var diye 32de ayrıldım yoksa 1 ay daha iznim olacaktı nasip

Ben 37. Haftaya kadr calistim. Nisan ortasi bitiyor benim de haziran basina kadar bi çozum bulsam. Haziran basi zaten ramazan bayrami 1 hafta, 2.hafta var o da okulun son haftasi sut izni fln 3 saat idare edilir sora da seminer donemi zaten diye dusunuyorum. Psikiyatriyi ben de duydum annelik depresyonu olarak verilebiliyormus ama sicile fln islemesi sıkıntı yarator dedi birisi kafam karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…