- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
O gercekten dogru mu acaba ben pek inanmiyorum amabenim de canım pek tatlı çekmiyor, oğlumda hapur hapur götürürdüm baklavaları, acaba bu sefer kızımız mı olacak??
ooo maşallah ne kadar güzel bi sürpriz olmuşaslında 14-15 kg iyi de , başlangıç yüksek olunca sıkıntı olmuş
bende 1.75 im, oğlumda 68 el başlayıp 84 el bitirmiştim, bunda 69-70 ile başladım, şuan 68-69 civarıyım, hiç iştahım yok bulantı olunca .. oğlumda da ilk 3 ay 2 kg vermiştim
evet canım bağlamak istemedim ama mecbur kaldık artık. Bugün gece külodu siparişi verdim yarın gelsin de bi de onu deneyim bakalım
Canım 3 yaşında .. babası kaldırıyor ama genelde her uyanmamıza ıslanmış oluyor, sonra alt üst yatak değişme faslı, ben de dahil oluyorum. Mesela eşim kirlileri atmaya gitti diyelim hop kucaklayıp yatağına koyuyorum felan. Ama 3 gün önce öyle bi sancı girdi ki tövbe ettim, bidaha hiç almadım bekliyorum her şey için babayı
Maşallah canım, dün de burda bi arkadaş dedi ya başlarda bulantı olup sonra olmazsa sıkıntı demiş doktoru. Dün benim hiç bulantım olmayınca bi panik oldum, ama bu sabah öğürünce yaşadığım mutluluğu anlatamam
kıpır kıpır mııııay bi değişik oldum ya, rabbimin hikmetine bak pirinç kadar bile olmayan şey adam olmuş da bide hareketlenmiş sıpaaaam
Çok üzgünüm inşallah tez vakkite tekrardan aramıza dönersin senin için dua edicem en kısa zamanda güzel haberlerini alırız inşallahKızlar alttan ultrasonla bakıldı bebeğimin kalbi durmuş malesef kaybettim1 hafta içinde kendi düşmezse kürtaj olucam dualarınız ve destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim herşey nasip kısmet.. olmadı., inşallah anne olmayı bigün bende tadarım Allah büyük,,iyiki varsınız Allah hepinizin işini gücünü rast getirsin
Kızlar alttan ultrasonla bakıldı bebeğimin kalbi durmuş malesef kaybettim1 hafta içinde kendi düşmezse kürtaj olucam dualarınız ve destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim herşey nasip kısmet.. olmadı., inşallah anne olmayı bigün bende tadarım Allah büyük,,iyiki varsınız Allah hepinizin işini gücünü rast getirsin
sagol kuzum aminçok sevindim allah tamamına erdersin
ayy evet kuzhm hic deme goremedik vajinal yolla gordukbenim de canım pek tatlı çekmiyor, oğlumda hapur hapur götürürdüm baklavaları, acaba bu sefer kızımız mı olacak??
ooo maşallah ne kadar güzel bi sürpriz olmuşaslında 14-15 kg iyi de , başlangıç yüksek olunca sıkıntı olmuş
bende 1.75 im, oğlumda 68 el başlayıp 84 el bitirmiştim, bunda 69-70 ile başladım, şuan 68-69 civarıyım, hiç iştahım yok bulantı olunca .. oğlumda da ilk 3 ay 2 kg vermiştim
evet canım bağlamak istemedim ama mecbur kaldık artık. Bugün gece külodu siparişi verdim yarın gelsin de bi de onu deneyim bakalım
Canım 3 yaşında .. babası kaldırıyor ama genelde her uyanmamıza ıslanmış oluyor, sonra alt üst yatak değişme faslı, ben de dahil oluyorum. Mesela eşim kirlileri atmaya gitti diyelim hop kucaklayıp yatağına koyuyorum felan. Ama 3 gün önce öyle bi sancı girdi ki tövbe ettim, bidaha hiç almadım bekliyorum her şey için babayı
Maşallah canım, dün de burda bi arkadaş dedi ya başlarda bulantı olup sonra olmazsa sıkıntı demiş doktoru. Dün benim hiç bulantım olmayınca bi panik oldum, ama bu sabah öğürünce yaşadığım mutluluğu anlatamam
kıpır kıpır mııııay bi değişik oldum ya, rabbimin hikmetine bak pirinç kadar bile olmayan şey adam olmuş da bide hareketlenmiş sıpaaaam
Canim kotu dusunme hemen zaten 6.7. Haftada duyulmaya baslaniyor. Uzme kendiniMerabalar arkadslar kontrolden geldim 6+3 kese buyumus yokh keseside gozuktu kalp atislarini hala alamadik dr alinmasi gerekirdi gec dollenmede olabilir dedikanama kanali gordu progestana devam bos gebelikmi dedim yok dedi haftaya takrar gel bakalim 1 hafta daha sabir akisina birakmak istiyorum ama olmuyo Rabbim hakkimizda hayirlisini versin arkadslar diz kacta gordunuz kalp atislarini
Canim hamilelik surecinin basinda hatta öncesinde bile veriyolar diye biliyorum. Ama sen bunlari dusunme önemlisi olsa dr zaten verirdi. Doktorlardan iyi bilicek degiliz ya :)Aaa bide kızlar bişe sorucam. Benim dr bana folik asit, vitamin falan vermedi. Sordum vericek misiniz diye şu aşamada gerek yok dedi. Sizce normal mi? Dr uma çok güveniyorum ama yine de deneyimlisiniz siz de sormak istedim.
hoşbuldumm :) insan sabredemiyor şuan 4+1 çok erken beklemedeyim. 2.çocuk olacak inşallah. sizin?Hoş geldiiinn taze hamişlerin arasına :) Bence adet gününden 1 hafta falan sonra git en erken :)
Oh cok sevindim. Benim de gogus ucu hassasiyetim geri geldi. Koku hassasiyeti de arada olunca rahatladim. Bebis hareketleri bu haftada net görülüyor mu ya :) ben de gorurum haftaya ins.Gittim canım bebişim gayet iyiymiş kıpır kıpırdı benm midem sürekli karışık göğüs hassasiyetin baya azaldı ama normalmiş arada artar sonra hafiflermiş kendinizi cok dinlemeyin dedi
hoşbuldumm :) insan sabredemiyor şuan 4+1 çok erken beklemedeyim. 2.çocuk olacak inşallah. sizin?
Kızlar ,bugün 7+2 , doktora gittik, karından baktı göremedi ve beni çok strese soktu ve ters konuştu. Ve özel hastahane burası ö girebilsin diye başka hastahaneye gitmiştim, şansıma böyle oldu.
Mesaneni boşalt alttan bakalım dedi. Sonra alttan baktık, çok şükür kalp atışını duydum, bebisi de gördüm ama doktorun hal ve tavrı çok kabaydi, kalp sesini duyunca ağlamaya başladım duygulandım , bu bile garibine gitti, Allah iyi insanlarla karsilastirsin
Doktorun tavrı yüzünden güzel anım biraz baltalansa da bebisin iyi olduğunu bilmek çok güzel , Allah herkese nasip etsin
allah iyi insanlara denk getirsin anlamıyorum biraz halden anlasalarKızlar ,bugün 7+2 , doktora gittik, karından baktı göremedi ve beni çok strese soktu ve ters konuştu. Ve özel hastahane burası ö girebilsin diye başka hastahaneye gitmiştim, şansıma böyle oldu.
Mesaneni boşalt alttan bakalım dedi. Sonra alttan baktık, çok şükür kalp atışını duydum, bebisi de gördüm ama doktorun hal ve tavrı çok kabaydi, kalp sesini duyunca ağlamaya başladım duygulandım , bu bile garibine gitti, Allah iyi insanlarla karsilastirsin
Doktorun tavrı yüzünden güzel anım biraz baltalansa da bebisin iyi olduğunu bilmek çok güzel , Allah herkese nasip etsin
Hayırlı olsun canım :) evet 7.9 mm içinde artık yolk un bariz oluşması gerek o virgül inşallah yolktur ve birdahakine yanında embriyoyu da görürsün inşallah :) aynı durumdayız ben de yolku gördüm embriyo için dua ediyorum beklenedeyim :)
İnşallah canım. Aynen minik bir karartı vardı o keseymiş. İçinin dolu halinide görürüz inşallah.Canım 7.9 mm kese karın için çok küçük bnm 20 yı geçmişti yine görünmedi ama bı hafta sonra hem bebisi hem kalp atisini gördük stres yapma haftaya görürsün inşallah
hayırlı haberlerini alalım inşallah senden de canım
Keseleri bebisleri gören kalp atışlarını duyan hamisler tebrik ederim hepinizi ❤❤
O okyanus2016 7.9 cok küçük kese icin yolk sac gorulmemesi normal bence ben 14.2 mm kese gordugumde bile karin doktorum bahsetmedi yolk sactan 10 gun sonra hem bebegi hemde kalp atisini gördük icini ferah tut
Kızlar ,bugün 7+2 , doktora gittik, karından baktı göremedi ve beni çok strese soktu ve ters konuştu. Ve özel hastahane burası ö girebilsin diye başka hastahaneye gitmiştim, şansıma böyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?