Jhadi gozunaydin canim o aliskindir kalp atislarina ne kadar duygusuzmus ya ozelde olsa devletde olsa Rabbim iyisine denk dusursun daisi bizlere insallahKızlar ,bugün 7+2 , doktora gittik, karından baktı göremedi ve beni çok strese soktu ve ters konuştu. Ve özel hastahane burası ö girebilsin diye başka hastahaneye gitmiştim, şansıma böyle oldu.
Mesaneni boşalt alttan bakalım dedi. Sonra alttan baktık, çok şükür kalp atışını duydum, bebisi de gördüm ama doktorun hal ve tavrı çok kabaydi, kalp sesini duyunca ağlamaya başladım duygulandım , bu bile garibine gitti, Allah iyi insanlarla karsilastirsin
Doktorun tavrı yüzünden güzel anım biraz baltalansa da bebisin iyi olduğunu bilmek çok güzel , Allah herkese nasip etsin
Teşekkür ederim canım oyle cidden , Allah iyi insanlarla karsilastrsnJhadi gozunaydin canim o aliskindir kalp atislarina ne kadar duygusuzmus ya ozelde olsa devletde olsa Rabbim iyisine denk dusursun daisi bizlere insallah
Haklısın canım ya,çevremde de beni anlayan, dinleyen kimse yok onlara kalsa hepsi eski usul sadece doğumda gideyim şimdiden heveslemiyim istiyorlar, kimseyi takmamayi ogrenmeliyim :)Amaaaannn hiiç takma, bu mutluluğunu gölgeleme :) Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)
Amin canım inşallah , işini sevmeyen insanlar yapmasa böyle hayırlı işleri :)Allah iyi insanlara denk getirsin , sağlıkla alalım kuzuslariallah iyi insanlara denk getirsin anlamıyorum biraz halden anlasalar
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım
Dimi ya haklısın canım iyi oldu aslında eledim artık orayı bakalım inşallah güzel insanlar çıksın karşımıza:)Boşver canım sen o kişiyi. Demekki özel devlet farketmiyor, iyi insana denk gelmek önemli. Ne güzel bebeğin kalp atışını duymuşsun gerisini boşver gitsin bir daha o doktora gitmezsin oldu bitti :) :)
Evet cok dolu oluyor canim ama ilgisinden odün verecegini sanmiyorum gecen gittigimde cok memnun kaldim Bu sefer gitmedim canım devlet hastanesine gittim tahlillerim felan vardı onları yaptırdım bir ay devlet hastanesine bir ay özele gidicem biraz maliyeti düşüreyim dedimefrahuzeyfe mine hanıma gittin mi hiç. az önce randevularına baktım çok dolu. bu kadar yoğun olunca ilgisi az olur mu diye düşünmeye başladım. birde cumartesi çalışmıyor sanırım. gittiysen ilgi alakası nasıldı.
Kızlar bişey sorcam.ben elimde kolonya şişesiyle geziyorum bulantidan.cok kolonya koklamanin bebeğe zararı var mıdır acaba ?
1 ay sonra görüşelim demiyor mu ? iki ayda bir mi gideceksin. nasıl ayarlayacaksın canım onu.Evet cok dolu oluyor canim ama ilgisinden odün verecegini sanmiyorum gecen gittigimde cok memnun kaldim Bu sefer gitmedim canım devlet hastanesine gittim tahlillerim felan vardı onları yaptırdım bir ay devlet hastanesine bir ay özele gidicem biraz maliyeti düşüreyim dedim
ben normalde de hiç kolonya sevmem. eşim sürdüğünde bile kavga ederim.Bi fikri olan yok mu
Bi fikri olan yok mu
ben normalde de hiç kolonya sevmem. eşim sürdüğünde bile kavga ederim.
iyi geliyorsa bi zararı olmaz bence
Bilemedim ki alkol var içinde ama içmiyorsun sonuçta :)
o bulantı zamanında alkolü içmek iyi gelse içerdimEşim yasakladı bana da ondan sordum.sonucta alkol var koklamak zararlı olabilir belki.icime de sinmiyor.
Valla elimden gelse içecem o kadar seviyorum :) ama koklamak içime de sinmiyor ya zararlıysa diye
Aserme durumlariniz nasil kizlar bn ugun lahana sarmasi aserdim kv dedim yapti yedjm valla
Benim canım hicbirşey istemiyor sıfır iştah midemde bulantı var ama kusma yok azıcık yesem gırtlağıma kadar doluyorum bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olcakAserme durumlariniz nasil kizlar bn ugun lahana sarmasi aserdim kv dedim yapti yedjm valla
Amin inş canımçok sevindim allah tamamına erdersin
amin canım sağolasın.Merhaba canım, inşallah bu sefer de sağ salim doğurucaz yavrularımızı. İnşallah 2 gün sonra güzel haberlerle gelirsin. Senin oğlan biliyor mu kardeşini? Tepkisi nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?