2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
efrahuzeyfe mine hanıma gittin mi hiç. az önce randevularına baktım çok dolu. bu kadar yoğun olunca ilgisi az olur mu diye düşünmeye başladım. birde cumartesi çalışmıyor sanırım. gittiysen ilgi alakası nasıldı.

Jhadi gozunaydin canim o aliskindir kalp atislarina ne kadar duygusuzmus ya ozelde olsa devletde olsa Rabbim iyisine denk dusursun daisi bizlere insallah

Amaaaannn hiiç takma, bu mutluluğunu gölgeleme :) Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)
Haklısın canım ya,çevremde de beni anlayan, dinleyen kimse yok onlara kalsa hepsi eski usul sadece doğumda gideyim şimdiden heveslemiyim istiyorlar, kimseyi takmamayi ogrenmeliyim :)
İnşallah hayırlısıyla güzel haberler hepimizin başına :)

allah iyi insanlara denk getirsin anlamıyorum biraz halden anlasalar
hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım
Amin canım inşallah , işini sevmeyen insanlar yapmasa böyle hayırlı işleri :)Allah iyi insanlara denk getirsin , sağlıkla alalım kuzuslari

Boşver canım sen o kişiyi. Demekki özel devlet farketmiyor, iyi insana denk gelmek önemli. Ne güzel bebeğin kalp atışını duymuşsun gerisini boşver gitsin bir daha o doktora gitmezsin oldu bitti :) :)
Dimi ya haklısın canım iyi oldu aslında eledim artık orayı bakalım inşallah güzel insanlar çıksın karşımıza:)

Evet cok dolu oluyor canim ama ilgisinden odün verecegini sanmiyorum gecen gittigimde cok memnun kaldim Bu sefer gitmedim canım devlet hastanesine gittim tahlillerim felan vardı onları yaptırdım bir ay devlet hastanesine bir ay özele gidicem biraz maliyeti düşüreyim dedim

1 ay sonra görüşelim demiyor mu ? iki ayda bir mi gideceksin. nasıl ayarlayacaksın canım onu.

Aserme durumlariniz nasil kizlar bn ugun lahana sarmasi aserdim kv dedim yapti yedjm valla

Valla elimden gelse içecem o kadar seviyorum :) ama koklamak içime de sinmiyor ya zararlıysa diye

kolanya sağlık açısından büyük risk taşıyor...

hamilelikte kolonya kullanımı hamilelikte kolonya koklamak gebelikte kullanımı koklamanın zararları Kolonyanın içeriğindeki maddelerin sağlık açısından büyük risk taşıdığı belirtildi. Vücuda solunum, ağız ve deri yoluyla giren bu maddeler beyni, ciğerleri ve deriyi etkiliyor. Kolonya yapımında etil alkol yerine metil alkol kullanıldığını vurgulayan Dr. Murat Akbaş, "Bu tür kolonyaları kullananların tat, koku duyularında hatta beyinlerinde hasar oluşabiliyor" dedi.
Serinlemek veya temizlik amacıyla kullanılan kolonyanın yararından çok zararını olduğunu söyleyen İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Akbaş, kolonyanın birçok hastalığa davetiye çıkardığını belirtti. Akbaş, kolonya ve kolonyalı ürünün yapımında etil alkol yerine metil alkol kullanıldığını anlatan Akbaş, metil alkolün sağlık açısından son derece tehlikeli olduğunu kaydetti.

Aserme durumlariniz nasil kizlar bn ugun lahana sarmasi aserdim kv dedim yapti yedjm valla

yolda gördüğüm erik ağaçlarına dalıyorum. ağzımdan sular fışkırıyor özellikle ekşi eriklere.
haşlanmış mısır kokusu geliyor burnuma anneme söyledim yarın oğluma o bakacak o zaman yaparım dedi.

çok garip oldu damak tadım. tatlı üstüne ekşi erik onun üstüne yine tatlı yiyorum. iş yerimdekiler garip garip bakıyor bana

Merhaba canım, inşallah bu sefer de sağ salim doğurucaz yavrularımızı. İnşallah 2 gün sonra güzel haberlerle gelirsin. Senin oğlan biliyor mu kardeşini? Tepkisi nasıl?
amin canım sağolasın.
İnşaallah hepimiz sag Salim aliriz kucağınıza yavrularimizi.

Evet biliyor kardeşimi sevicem falan diyor ama tam olarak ne demek olduğunun farkında mı onu bilemiyorum :)
Seninki biliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…