2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canım çok teşekkürler rahatladım biraz. Çok küçük sanırım zor görüldü falan bi acaba oldum. Rahatladım şimdi

Ya evet garantici herhalde ama çok geldi bana bekleyebilirsem o tarihe

1 ay sonra görüşelim demiyor mu ? iki ayda bir mi gideceksin. nasıl ayarlayacaksın canım onu.
2 ayda bir yada ayda bir o bana kalmış bisey soracağını da sanmiyorum yurtdışında sadece 3-4 kez giriyorlar ultrasona sorun olucağını sanmiyorum canim

Canım çok küçük daha merak etme kendi drumun verdiği ilk ultrason görüntüsüne baktımda karanlık bişeymiş :)
Bizim ki de çok silik nokta gibi ancak görülüyor kese ondan da tereddüt ettim aslında ama boyutu zaten öncemli galiba

Ya canım inşallah koyduğumuz sınırları aşmayız. Ben ilk hamileliğimde 26 kilo almıştım.Ama kilodan ziyade aşırı şişmiştim. Ellerim ayaklarım balon gibi olmuştu. Şimdi şişmemek için çaba harcayacağım inşallah dikkat edeceğim. Çok zorlanmıştım çünkü.

Benim canım hicbirşey istemiyor sıfır iştah midemde bulantı var ama kusma yok azıcık yesem gırtlağıma kadar doluyorum bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olcak
Al bendende o kadar cnm ya istahsizlik yüzünden napicami bilemiyorum inşallah bebislerimiz yeterince beslenebiliyodur

Ya evet garantici herhalde ama çok geldi bana bekleyebilirsem o tarihe
bana da doktorum oyle demıstı canm 6+0dım bebegı gormustuk 3hafta dedı basta uzuldum ama ablamla ıs arkadası dr.um sordurdum cok olumsuz ornek oluyor olması gereken zamanda bıle duyulmayan oluyor gerek yok acele etmeye bebegı de gorduk bekleyebılır stres yapmasın garantı olsun daha net duyarız kalbı hem baslarda yormamıs olurz demıs. e baktm kı bebegım ıcın olumlu.konusmus sabrettm bekledım kaldı 4gun sen de sabret gecıcek bak cıdden:)

Çok üzgünüm Umarım en kısa sürede toparlarsın canım hemen bir minik kelebek daha konsun göbeğine hiç bırakmasın seni

2 ayda bir yada ayda bir o bana kalmış bisey soracağını da sanmiyorum yurtdışında sadece 3-4 kez giriyorlar ultrasona sorun olucağını sanmiyorum canim
evet katılıyorum oyleymıs ustelıkkalp atısını dınletmıyorlarmıs 12.haftaya kadar gosterıyorlarmıs sadece bebegi yormamak için cogu ulkede boyleymıs demekkı var bır bıldıklerı. ay ben gorsem de yeter dr dınletmesin yeterkı:)

Üzülme demek teselliden ileri gitmiyor malesef. Rabbim en yakın zamanda kucağını sağlıklı bir bebişle doldursun. Annelik duygusunu tatmayı nasip etsin. Geçmiş olsun canim.

canım ben de düşükr yasadım cok ummadıgım anda geldı tekrar artık tamamen vazgecmstım kendımı kapatmıstm yabı bıtkın haldeydım ama hıc ummadıgım anda oldu yenıden ınsallah bak olucak melegın sana kendılgınden gelıcek. Anlıyoruz suan iyıdegılsın acını yasa gececek gerçekten okadar ornek var kı bak gorumcemın kayınvalıdesıne senın bıdaha cocugun olmaz demıs dr ımkansız demıs bıbakıyo sonra 3tane daha oglu oluyor. Kı senın sukur boylr bır sorunun yok Rabbım nasıp edecek ınanıyorum kuzumm❤

Pembepanter canim diger dunyaya bir melegini gonderdin biliyorum cok zor Rabbim sana en kisa zamanda bunun acisini dindirecek saglikli bir bebege kavustursun anne olamayacagimda ne demek bak goreceksin dualarimiz seninle Rabbim guc versin sana

Valla keseyi gordukten sonra ne kadar gec gitsen okadar iyi yok yere bazi dr seni cok telaslandiriyo zaman gecmek bilmiyo elinde tlf butun sitelere giriyosun parayonak oluyosun insallah saglicakla aliruz bebislerimizi Rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah...

amin canım sağolasın.
İnşaallah hepimiz sag Salim aliriz kucağınıza yavrularimizi.

Evet biliyor kardeşimi sevicem falan diyor ama tam olarak ne demek olduğunun farkında mı onu bilemiyorum :)
Seninki biliyor mu?
Maşallah. Benimki kardeşiyle aşk yaşıyor resmen. İnşallah doğduğunda da böyle olur canım :)

Sağ Salim kucağımıza alalım hepimiz inş. Senin çok az kalmış sabrın sonu inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…