- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Cok teşekkür ederim taze anneGözün aydın hersey guzel gidiyor degil mi2019 ocak anneleri olmussun :) mutlu umutlu sağlıkla bebegine kavus ins.
Buda çok mantıklıArada kaçamak yapıp başka dr.a gidebilirsin stresten iyidir
Bizim burda rutin oldu ayda bir gitmek bizde dayanamıyoruz tabi elimizden gelse evde girilebilecek mini ultrason alıcaz :) Ama benim 2. Bebeğim olduğu için sanırım biraz daha relax olmaya çalışıyorumevet katılıyorum oyleymıs ustelıkkalp atısını dınletmıyorlarmıs 12.haftaya kadar gosterıyorlarmıs sadece bebegi yormamak için cogu ulkede boyleymıs demekkı var bır bıldıklerı. ay ben gorsem de yeter dr dınletmesin yeterkı:)
evet aminnbir bakmışsın senin de 4gunun kalmıs :) Hayırlısıyla sona varmak nasıp olsun da en onemlısı o gerçektenSağ Salim kucağımıza alalım hepimiz inş. Senin çok az kalmış sabrın sonu inşallah.
Iyi yapıyorsun ya ben de relaksım vallahı kan artısı bıle bır kez yaptırdım. Bız ne yaparsak yapalım olacagın önune geçemeyiz önemli olan stres yapmamak. Eve kalp atısı dınlemek ıcın doopler cıhazı bıle alanlar var yaa :) eskı zamanlarda bukadar cok kayıp olmamasının nedeni bellı sanırım ımkan nekadar çoksa okadar sabırsızlaşıyoruz bizler :)Bizim burda rutin oldu ayda bir gitmek bizde dayanamıyoruz tabi elimizden gelse evde girilebilecek mini ultrason alıcaz :) Ama benim 2. Bebeğim olduğu için sanırım biraz daha relax olmaya çalışıyorum
Aslında doktorlariniz doğru karar vermiş kızlar ben doktorun dediğinden geç gittim, sekizinci haftada bile karından duyulamadi, bir anlık o stresi yaşamaya bile hiç gerek yok, karından koyar koymaz görürsünüz inşallah:)bana da doktorum oyle demıstı canm 6+0dım bebegı gormustuk 3hafta dedı basta uzuldum ama ablamla ıs arkadası dr.um sordurdum cok olumsuz ornek oluyor olması gereken zamanda bıle duyulmayan oluyor gerek yok acele etmeye bebegı de gorduk bekleyebılır stres yapmasın garantı olsun daha net duyarız kalbı hem baslarda yormamıs olurz demıs. e baktm kı bebegım ıcın olumlu.konusmus sabrettm bekledım kaldı 4gun sen de sabret gecıcek bak cıdden:)
Kesinlikle size katılıyorum.Rahat olmak gerek teslimiyet gerek. Burada herkes panik. Girmemle çıkmam bir oluyor yazılanları görünce . İlk bebeğim çok rahatım. Belki yapıdan belki K. Doğumda çalışmış olduğumdan bilemiyorum ama dediğiniz gibi herşey olacağına varır. Rahat olmalı anne .Iyi yapıyorsun ya ben de relaksım vallahı kan artısı bıle bır kez yaptırdım. Bız ne yaparsak yapalım olacagın önune geçemeyiz önemli olan stres yapmamak. Eve kalp atısı dınlemek ıcın doopler cıhazı bıle alanlar var yaa :) eskı zamanlarda bukadar cok kayıp olmamasının nedeni bellı sanırım ımkan nekadar çoksa okadar sabırsızlaşıyoruz bizler :)
Eveet gerçekten öyle prolaktin hormonu birebir stresi etkiliyor ve Çocuk sahibi olmakta güçleşiyor ben sırf bu prolaktin yüzünden 1 yıl hamile kalamadım stresi bıraktım telefonumdaki bütün uygulamarı sildim ovülasyon felan yapmadım o ay hamile kaldımIyi yapıyorsun ya ben de relaksım vallahı kan artısı bıle bır kez yaptırdım. Bız ne yaparsak yapalım olacagın önune geçemeyiz önemli olan stres yapmamak. Eve kalp atısı dınlemek ıcın doopler cıhazı bıle alanlar var yaa :) eskı zamanlarda bukadar cok kayıp olmamasının nedeni bellı sanırım ımkan nekadar çoksa okadar sabırsızlaşıyoruz bizler :)
Ben de kendimi sorgulamaya başlamıştım. :) İlk gebeliğim. Çok şükür her şey yolunda. Kalp atışını da duyduk bebeğimizin. Doktor 20 gün sonra görüşelim dedi ne için olduğunu bile bilmiyorum. :)) Arada aklıma takılan şeyler elbette oluyor netten okuyorum benzer şeyler olmuş oluyor zaten. Doktoruma güveniyorum. Bebeklerimiz Allah'a emanet. Ne kadar sürekli düşünülürse o kadar stres olunur diye düşünüyorum ben de. Bazen hamile olduğumu unutuyorum. :) Vücudumda farklı reaksiyon algıladığımda hamilelikten olduğunu biliyorum. :) Rahat olmak en güzeli.Kesinlikle size katılıyorum.Rahat olmak gerek teslimiyet gerek. Burada herkes panik. Girmemle çıkmam bir oluyor yazılanları görünce . İlk bebeğim çok rahatım. Belki yapıdan belki K. Doğumda çalışmış olduğumdan bilemiyorum ama dediğiniz gibi herşey olacağına varır. Rahat olmalı anne .
Allah’ım güç versin inşallah sağlıklı bir gebelik geçirmek kısmet olur çok üzüldümKızlar alttan ultrasonla bakıldı bebeğimin kalbi durmuş malesef kaybettim1 hafta içinde kendi düşmezse kürtaj olucam dualarınız ve destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim herşey nasip kısmet.. olmadı., inşallah anne olmayı bigün bende tadarım Allah büyük,,iyiki varsınız Allah hepinizin işini gücünü rast getirsin
ben de düşükten sonra herseyı bıraktım oncekı ay da bırakmıstım ovulasyonu herseyden vazgeectım ve hıc aklımda yokken oldu tekrar cok surprız oldu gercekten cokustune gıdınce stresten olmuyorrEveet gerçekten öyle prolaktin hormonu birebir stresi etkiliyor ve Çocuk sahibi olmakta güçleşiyor ben sırf bu prolaktin yüzünden 1 yıl hamile kalamadım stresi bıraktım telefonumdaki bütün uygulamarı sildim ovülasyon felan yapmadım o ay hamile kaldım
Canım 5+5 ya da 6. Haftada git kese görünür o zamana kadarkızlar merhaba bende ocak annesi olucam inşallah. adete 2 gün kala idrar testi yaptım iki çizgiyi gördüm ertesi günde kan verdim bhcg 305 çıktı. aradan 4 gün geçti henüz doktora gitmedim ne zaman gitmeliyim? bu arada folikasite başladım
Ben genel olarak iştahsızım ama bugün bi tatlı istedi canım resmen burnuma koktu denir öyleydi. Şişkinlik iştahsızlık rutin ama bu ara bendeKizlarr iyi aksamlar napiyo bebisleriniz ben hicbisi yiyemiyorum mide bulantisindan siz ne durumdasiniz
maşşallahh bende aynı 93 kiloyum ama evdekilere sahur hazrlayınca dayanamıom bende yiyorumm oda kilo yapıyooo inş çok almayızBoy 1.74 baslangic kilosu:93 guncel:90
Ilk trimester bitene kdr 2 3 kg daha versem tamamdir :)
banada drum kilolu hamile kalmak önemli deil hamileyken fazla kilo almamak önemli dedi kilodan yakınınca eğer dikkat edersen 40 kın çıkmaya daghada zayıf olursun dediYok cnm kilo vermeye çalışmıyorum ama zaten kilolu basladigim icin saglikli beslenmeye calisiyorum. Fazla kilo alma luksum yok. Tatliyi paketlenmiş yiyecekleri tamamen kestim karbonhidrati azalttim. Protein agirlikli beslenip bol su iciyorum. Genel bir istah azalmam var porsiyon küçülttüm. Ama istahim geri gelse de kucuk porsiyona devam edecegim. Hamilelik boyu Max 8 10 kilo siniri koydum kendime. Bakalim :)
allah inşallah gene tattırr İNŞALLAH TEZ ZAMANDAKızlar alttan ultrasonla bakıldı bebeğimin kalbi durmuş malesef kaybettim1 hafta içinde kendi düşmezse kürtaj olucam dualarınız ve destekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim herşey nasip kısmet.. olmadı., inşallah anne olmayı bigün bende tadarım Allah büyük,,iyiki varsınız Allah hepinizin işini gücünü rast getirsin
Kesinlikle canım aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen banada süpriz oldu :)ben de düşükten sonra herseyı bıraktım oncekı ay da bırakmıstım ovulasyonu herseyden vazgeectım ve hıc aklımda yokken oldu tekrar cok surprız oldu gercekten cokustune gıdınce stresten olmuyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?