2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gözün aydın hersey guzel gidiyor degil mi 2019 ocak anneleri olmussun :) mutlu umutlu sağlıkla bebegine kavus ins.
Cok teşekkür ederim taze anne iyiyiz sukur mide bulantısı hissi var devamlı buda hasta hissettiriyor geçecek inşallah sağlıkla ve hayırlı ile kucagima alırım

Bizim burda rutin oldu ayda bir gitmek bizde dayanamıyoruz tabi elimizden gelse evde girilebilecek mini ultrason alıcaz :) Ama benim 2. Bebeğim olduğu için sanırım biraz daha relax olmaya çalışıyorum

Bizim burda rutin oldu ayda bir gitmek bizde dayanamıyoruz tabi elimizden gelse evde girilebilecek mini ultrason alıcaz :) Ama benim 2. Bebeğim olduğu için sanırım biraz daha relax olmaya çalışıyorum
Iyi yapıyorsun ya ben de relaksım vallahı kan artısı bıle bır kez yaptırdım. Bız ne yaparsak yapalım olacagın önune geçemeyiz önemli olan stres yapmamak. Eve kalp atısı dınlemek ıcın doopler cıhazı bıle alanlar var yaa :) eskı zamanlarda bukadar cok kayıp olmamasının nedeni bellı sanırım ımkan nekadar çoksa okadar sabırsızlaşıyoruz bizler :)

Herkesin aksine bende baya bir iştah var tüm şiş hissetmeme rağmen doymuyorum. İkinci olan kızlar ben çocukların zaman kavramı sabırsızlığı olduğu için karın büyüyp farketmeden önce ama mümkün olduğunca geç söylenmesni önerdiklerini biliyorum psikologların. Zaman uzadıkça çocukda endişe artar siye okumuştum

Aslında doktorlariniz doğru karar vermiş kızlar ben doktorun dediğinden geç gittim, sekizinci haftada bile karından duyulamadi, bir anlık o stresi yaşamaya bile hiç gerek yok, karından koyar koymaz görürsünüz inşallah:)

Kesinlikle size katılıyorum.Rahat olmak gerek teslimiyet gerek. Burada herkes panik. Girmemle çıkmam bir oluyor yazılanları görünce . İlk bebeğim çok rahatım. Belki yapıdan belki K. Doğumda çalışmış olduğumdan bilemiyorum ama dediğiniz gibi herşey olacağına varır. Rahat olmalı anne .

Eveet gerçekten öyle prolaktin hormonu birebir stresi etkiliyor ve Çocuk sahibi olmakta güçleşiyor ben sırf bu prolaktin yüzünden 1 yıl hamile kalamadım stresi bıraktım telefonumdaki bütün uygulamarı sildim ovülasyon felan yapmadım o ay hamile kaldım

Ben de kendimi sorgulamaya başlamıştım. :) İlk gebeliğim. Çok şükür her şey yolunda. Kalp atışını da duyduk bebeğimizin. Doktor 20 gün sonra görüşelim dedi ne için olduğunu bile bilmiyorum. :)) Arada aklıma takılan şeyler elbette oluyor netten okuyorum benzer şeyler olmuş oluyor zaten. Doktoruma güveniyorum. Bebeklerimiz Allah'a emanet. Ne kadar sürekli düşünülürse o kadar stres olunur diye düşünüyorum ben de. Bazen hamile olduğumu unutuyorum. :) Vücudumda farklı reaksiyon algıladığımda hamilelikten olduğunu biliyorum. :) Rahat olmak en güzeli.

Allah’ım güç versin inşallah sağlıklı bir gebelik geçirmek kısmet olur çok üzüldüm

ben de düşükten sonra herseyı bıraktım oncekı ay da bırakmıstım ovulasyonu herseyden vazgeectım ve hıc aklımda yokken oldu tekrar cok surprız oldu gercekten cokustune gıdınce stresten olmuyorr

Kizlarr iyi aksamlar napiyo bebisleriniz ben hicbisi yiyemiyorum mide bulantisindan siz ne durumdasiniz

Canım 5+5 ya da 6. Haftada git kese görünür o zamana kadar

Boy 1.74 baslangic kilosu:93 guncel:90
Ilk trimester bitene kdr 2 3 kg daha versem tamamdir :)
maşşallahh bende aynı 93 kiloyum ama evdekilere sahur hazrlayınca dayanamıom bende yiyorumm oda kilo yapıyooo inş çok almayız
banada drum kilolu hamile kalmak önemli deil hamileyken fazla kilo almamak önemli dedi kilodan yakınınca eğer dikkat edersen 40 kın çıkmaya daghada zayıf olursun dedi
allah inşallah gene tattırr İNŞALLAH TEZ ZAMANDA

DR gittim bende keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gidicem pregetan mahfetti beni normalde hiç bişeyim yok ama pregestan içince miğde karın ağrısı herşey yaşıyorumm dr alttan fitilolarak al dedi akşamları bakalım onun yan etkisi olacakmı
içmesem dedim pregestan hormonum düşük olduğu için verdim dedi düşüğe sebep olur dedi mecbur içeceksin dedi

ben de düşükten sonra herseyı bıraktım oncekı ay da bırakmıstım ovulasyonu herseyden vazgeectım ve hıc aklımda yokken oldu tekrar cok surprız oldu gercekten cokustune gıdınce stresten olmuyorr
Kesinlikle canım aynı şeyleri yaşamışız hemen hemen banada süpriz oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…