2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Gözün aydın canım darısı kalp atışına olsun
Vajinal alırsan yan etkisi olmaz canım
Sen nerde oturuyorsun 1. Sayfada hepimizin bilgileri var kubra5505 e yaz bilgileri senide eklesin

Canım ben de kimyasal gebelik geçirdiğimde mersin şehir hastanesi aciline gitmiştim mehmet kağıtçı adındaki hekim yüzüme kan değerimi tabiri caiz atıp artık hamile değilsin demişti. Zoraki iş yapan hekimler istifa etmeli. O hekimin ters seni strese sokmasının sebebi işinden memnun olmaması. Gitsin kendine muayenehane açsın kafasına göre hastasını seçsin. Bizim suçumuz ne ki..

Eşim yasakladı bana da ondan sordum.sonucta alkol var koklamak zararlı olabilir belki.icime de sinmiyor.
Zararlı olabilir canım sonuçta alkolü kokladıkça ciğerlere beyne zararı olur. Benim de tüm gün midem bulanıyor ağlayasım geliyor artık. Ama sabrediyorum napim : (

Çok acimasizmis oda oyle mi denir yani sakinlestirecegine .Bencede en azından gebelere bakmasinlar, kadin hastaliklari genis bir alan sonuçta. Ve hamile insan psikolojisinden anlamiyorlarsa daha nasıl guvenebiliriz ki hem bilgilerine

Bana da verdi ama çok sancı lekelenme olursa kullanacağım. Halsizlik yapabilir kötü hissedebilirsin o yüzden yatmadan önce Al dedi

Gebze de olan var mı kızlar? Varsa hangi hastaneye gidiyorsunuz?

Ne güzel kavramış maşallah. Ben şanslıydım sanırım.hem.kizmda hem oğlumda gece sorunu yaşamadım. Hatta ikisini de 2.5 yaşlarında alıştırdım ve gece tamamen sorunsuzdu.
Ah canım çok üzüldüm gündüz okudum ne diyeceğimi bilemedim. Hatta aklım da sen varken uyuyakalmisim. Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat nasip edecek sana da ınslalah. Dualarım seninle ve emin ol bu yavrunun bu dünyada nasibi yokmuş böyle duyan lütfen. Üzülmemeye çalış

kızlar ben bugun enerjık hıssettim şükür ıstahm da vardı esımın ogrencileri ile iftara gıttık pıknık alanına orda nerdryse butun pılıcı kendım yedım aşerdm resmen patlıcaktım mıdem cok ıyıydı bugun yemek sonrası sahada voleybol oynadk ben oyle durdugum yerden faln attım servıs kullandm daha cok. ama bııkı kez zıpladım hafıf sonra bıraktım ağrımsızım olmadı sızce bısey olur mu tedırgın olmadım degıl

Merhabalar herkese; acaba forumu takip ederken sayfanin heryerinde olan reklamlarin cikmamasini saglamak mumkun mudur? Takip ederken cok yorucu oluyor

canım benım dr.a gıdersen sevmeme ıhtımalın olmaz garantı verıyorum:) sonsuz guvence veren bırı

Bu uyku hali ne olacak kızlar kedi yavrusu gibi oturduğum yere kıvrılıp uyuyorum az önce gözümü açtım, şimdi yine uyumaya gidiyorum bebek içerde uyusun işte bizi neden uyutuyor bu kadar

Bu uyku hali ne olacak kızlar kedi yavrusu gibi oturduğum yere kıvrılıp uyuyorum az önce gözümü açtım, şimdi yine uyumaya gidiyorum bebek içerde uyusun işte bizi neden uyutuyor bu kadar

Aaa bide kızlar bişe sorucam. Benim dr bana folik asit, vitamin falan vermedi. Sordum vericek misiniz diye şu aşamada gerek yok dedi. Sizce normal mi? Dr uma çok güveniyorum ama yine de deneyimlisiniz siz de sormak istedim.
Folik asite mi gerek yok dedi?
Korunma bırakıldığı anda folik asite haşlanmalı.
Hadi en kötü hamile olduğunu öğrendiğinde diyelim.
Nöral tüp kapandıktan sonra zaten folik asit almanın çok anlamı kalmıyor.
Gene de hekimler gebelik boyu devam ettiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…