Canım evde calpol yok, doktora danışmadan da vermem zatenAcile gittigimde doktor cok sancisi oldugunda calpol ver agrisini alir dedi canim vermek istersen yarim olcek verebilirsin uyutur hem bu arada benimde sana tavsiyem battaniye icine yatir. Esinle sallayin cocuklari cok sakinlestiriyor normalde yapmani tavsiye etmem aliskanlik yapmamasi icin ama istisnai durumlarda birebir iyi geliyor
Gaz sancisidir canim kiyamam minnoş ya sana birsey soracagim kuzum afedersin ama dogumdan sonra sendede cok gaz oldumu hamilelikten onceyle simdiki arasinda farkCanım evde calpol yok, doktora danışmadan da vermem zatenYa normalde çok uysal bir çocuk, koyduğum yerde kendi kendine uyur ama bugün ısrarla uyumuyor. Sallamaya da alıştırmak istemiyorum anlamadım ne derdi var. Emiyor hatta sürekli emmek istiyor bizimki emerek pırt yapanlardan. Emerken genelde kaka da yapıyor o yüzden sürekli emziriyorum sabahtan beri aç olmasa da ama sanırım ishalden karnı ağrıyor. Uysal çocuk gitti yerine huzursuz çocuk geldi. Yavrum yine de tam ağlayamıyo kıvrana kıvrana parça parça bağırıyor
Kotu dusunme lütfen olur insallah
Tam da o saydiklarini ye dedi dr bana da
kuzum bence de bu dogru hersey gaz yapıyor dıye süreklı kırmızı et,tavuk balık vs yıyorum arada enerjı versın dıye pılav makarna bır de sebze yemekleri. Eşim ztn bahane arıyor hep mangal yapmaya et yemeklerı yapmaya fln benım de ısıme gelıyor tabı budurum. yani kısacası proteın kalıtesını artırıyor. yumurta da cok tüketıyorum
Canım evde calpol yok, doktora danışmadan da vermem zatenYa normalde çok uysal bir çocuk, koyduğum yerde kendi kendine uyur ama bugün ısrarla uyumuyor. Sallamaya da alıştırmak istemiyorum anlamadım ne derdi var. Emiyor hatta sürekli emmek istiyor bizimki emerek pırt yapanlardan. Emerken genelde kaka da yapıyor o yüzden sürekli emziriyorum sabahtan beri aç olmasa da ama sanırım ishalden karnı ağrıyor. Uysal çocuk gitti yerine huzursuz çocuk geldi. Yavrum yine de tam ağlayamıyo kıvrana kıvrana parça parça bağırıyor
Herzaman olmuyor ama ara sıra evet bende de fazla gaz oluyor. Doğumdan sonra bende kuru öksürük kaldı sürekli gıcık gibi boğazımGaz sancisidir canim kiyamam minnoş ya sana birsey soracagim kuzum afedersin ama dogumdan sonra sendede cok gaz oldumu hamilelikten onceyle simdiki arasinda fark
Varmi ?
Canım bebeğim şuan hafif grip geçirdiği için yıkama işine girmek istemiyorum daha da üşütürüm diyeCanım çok sağol olur inşallahyemek için zorlarım kendimi bari
Yumurtayı çok severim günde 2 adet kesin yiyorum ama et balık tavuk hiç aram yok maalesef. Otçulum ben
Canım banyo yaptırsan bebeğine ben durmadığı zamanlar yaptırıyorum sakinleşiyor uzunca uyuyor. Akşamları çok yaptırdım banyo faydasını gördüm
Başka belirti yoksa normaldir canım Dr anne sütüyle beslenen bebeklerde olabilir demişti . Ama inşallah çıkmaz da alerjide çok görülen bir durum sadece takip etmek de fayda varBizde de ara ara yeşil oluyor kakası ama alerjide sürekli mi yeşil çıkıyor? Ben hep üşütmeye yoruyordum
Kesinlikle canım ben anne olunca anlarsın derler ya cidden şimdi anladım. Birden fazla yapan annelerinde ellerinden öpüyorum valla hele nasıl buyutmusler bizi bir çok çocukla hayret ediyorum elinde kaldığım tek çocuğumla.İnsan anne olunca anne olmak zorunda ama baba olunca baba olmak zorunda değilmiş.. Eski kimlikleriyle aynen devam edebiliyorlarken biz çok daha farklı sorumluluklar ve tecrübelerle her gün değişiyoruz. Erkekler dışarda gönlünce takılabiliyorken biz evde kaç kere kaka yaptığını saymak zorundaymışız bunu anladım..iyi beslendi mi beslenmedi mi gazı çıktı mı sütüm yetiyor mu temiz kıyafeti kaldı mı biberonu iyi temizledim mi.. bu soruların sonu yok.. hepsinin yanında bir de gebeliğin ve doğumun getirdiği sağlık sorunları var.. Hakikaten bu sabırla cennet anaların ayakları altındaymış
Evet iyi demişsin ama söylemesi kolay işte onlara olan bize oluyor :)Kesinlikle canım ben anne olunca anlarsın derler ya cidden şimdi anladım. Birden fazla yapan annelerinde ellerinden öpüyorum valla hele nasıl buyutmusler bizi bir çok çocukla hayret ediyorum elinde kaldığım tek çocuğumla.
Eşime geçen uyumak istiyorum artık dedim, cennetliksin dedi bana. Sende cennetlik ol dedim ama lafta kaldi bebekle hiç olmazsa bir günlük ilgilenmesi :)
Sen mi yıprandın yoksa benmi?Gercekten bacim cok yiprandim
Cok guzel icerdi me oldu ne degistide bu duruma geldi bilemedim
Geçmiş olsun cnim,sizindemi grip oldu? bizde grip olduk.Olan istahimizda gitti. doktora gityinizmiCanım bebeğim şuan hafif grip geçirdiği için yıkama işine girmek istemiyorum daha da üşütürüm diye
İnsan anne olunca anne olmak zorunda ama baba olunca baba olmak zorunda değilmiş.. Eski kimlikleriyle aynen devam edebiliyorlarken biz çok daha farklı sorumluluklar ve tecrübelerle her gün değişiyoruz. Erkekler dışarda gönlünce takılabiliyorken biz evde kaç kere kaka yaptığını saymak zorundaymışız bunu anladım..iyi beslendi mi beslenmedi mi gazı çıktı mı sütüm yetiyor mu temiz kıyafeti kaldı mı biberonu iyi temizledim mi.. bu soruların sonu yok.. hepsinin yanında bir de gebeliğin ve doğumun getirdiği sağlık sorunları var.. Hakikaten bu sabırla cennet anaların ayakları altındaymış
Geçmiş olsun kuzum. Gittik, dün 2.ay kontrolümüz vardı. Bir gün öncesinde de ishal gibi cıvık kaka yapmaya başlamıştı bir de burnu tıkalıydı emerken falan hırıltı geliyordu. Doktor dün baktı hafif gribal enfeksiyon geçiriyor ama önemli boyutta değil dedi. İlaç vermeyeceğim anne sütüyle geçecektir bol bol emzir dedi. Az önceki kakası normale dönmüş gibiydi ama tüm gün nerdeyse hiç uyumadı. 1.5’ta anca uyudu simdi az önce uyandı emmek için. İştahta bir sorunumuz olmadı çok şükür ama baya gaz/karın ağrısı oldu ağlamalar falanGeçmiş olsun cnim,sizindemi grip oldu? bizde grip olduk.Olan istahimizda gitti. doktora gityinizmi
Gecmis olsun narkozdanmı kiHerzaman olmuyor ama ara sıra evet bende de fazla gaz oluyor. Doğumdan sonra bende kuru öksürük kaldı sürekli gıcık gibi boğazım
Hiçbir fikrim yok canım herkes anestezi etkisidir diyor ama ben hala doktoruma gidip kontrol olmadım. 40’tan sonra gel muayene edeyim dedi hala gideceğim :) İnsan çocuğu düşünmekten kendini düşünmüyor kiGecmis olsun narkozdanmı ki
Bende gidemedim asiri gaz var omrumde boyle biraey gormedim ters giden birseyler var galiba kendimi cok sicak tutarimHiçbir fikrim yok canım herkes anestezi etkisidir diyor ama ben hala doktoruma gidip kontrol olmadım. 40’tan sonra gel muayene edeyim dedi hala gideceğim :) İnsan çocuğu düşünmekten kendini düşünmüyor ki
Canım bence bebiklerimiz nazar oluyor ya.. 2 gün önce bebeğimi bir teyze okudu (onun okuması çok etkili oluyor) çok nazar var çocukta iyi ki çatlamamış dedi. Öyle diyince çok korktum hemen fotoğraflarını vs kaldırdım heryerden ve koymama kararı aldım. Doktordan çıkar çıkmaz kuzumun gözü kızardı, şişti bir garip oldu. Muayenede doktor “Aman Allahım onlar nasıl gözleeer” diyip durmuştu. Ne vakit teyze okudu bizi geçti gözü, kendisi de sakinleşti..yarım saattir kızımın burnunu temızlemek le meşguldum tıkanıklık sesıne uyandık kıvranıyordu yavrum. daha sabah tertemız yapmıstım her gece de kontrol ederdim aksi gb kontrol etmedıgım geceye denk geldı serumu ve otrıbebeyı kaptım hemen yarm saat ugrastık çek çek korkudan mafoldu kuzum normalde severdı bıle ama hem uuyumaya çalışıyordu hem tıkanıktı gecenın bıyarısı nasıl aglamasınsıvılasınca cektım sakinleştirdim çektim sakinleştirdim cok zor bı andı ılkkez boyle elimayagıma dolandı gecegece çok şükür uyuttum sımdı. Allahım ne zormuş okadar korkttukki nefes almaya calısırken
Sezaryenden olabilir canım. Herkeste farklı bir yan etki gösteriyor narkoz maalesef. Kontrole gitmekte fayda var ama işte ihmal ediyoruz kendimizi. Aslında biz iyi olacağız ki bebeğimiz de iyi olsun. Kan değerlerime de baktırmam lazım hiçbir takviye falan kullanmıyorum şu sıralar başım da hafif hafif dönmeye başladı. Sen de mutlaka git bebeğinin gazlı olması onunla alakalıdır tabi, kuzuna yazık gaz çok kötü bir şey mahvediyor bebeklerimiziBende gidemedim asiri gaz var omrumde boyle biraey gormedim ters giden birseyler var galiba kendimi cok sicak tutarim
Evdeyim aurekli ve butunodalar petwk yaniyormsicacik ev bu gaz nasil oluyo anlamadim cocukta haliyle gazli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?