2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar canım sıkkın sanırım bi kaza geçirdik. bugün ablamdaydım neysekı kızım orda uyudu gündüz sesten uyumadı yegenlerım de kücük 8bucukta bıtap düştü yavrum cok huysuzdu günüz orda uyuyamadı dıye. eşime karsı bı konuda triplıydım. gece eve geldık kızım uyanmadı tam yatıcakken uyandı bugece 1gb emzırdım yatırdım sonra işte barısmak ıstedı eşim ve olan oldu ve kazara az bıraz gitti sanırım ertesi gün hapı almam lazım kullanan var mı etksı olur mu çok aptalım ya çok tedırgınm suan. ve evde kutu kutu var yani kondom da bıkac gundur de akıntım vardı yumurtladıysam vay halime.

Ah canim 60a sukretecem artik agzinda bekletiyor cekmiyor iatahi kapandi cocugun huyu degismeye basladi
Suya değil süte ihtiyacı var diyeydin doktora süt içmediği için getirdik deseydin acile hiç gitmiyorum ben hepsi manyak oluyor çünkü

Kullanilcagi zaman bi sure emziremiuosun diye duymustum kuzum kullananlar baya var forumlarda denk gelmistik

Kullanilcagi zaman bi sure emziremiuosun diye duymustum kuzum kullananlar baya var forumlarda denk gelmistik
ya bunu da goze alamam ki bebegım zaten bıberon almaz mama da vermek ıstemem hıc vermedım de daha gerek kalmamıstı hc. eşim emin bişey yok dıyor ama bnsuphelıyım

bizim bebe zorlanmasın diye kakasını pusete oturunca kolay yapıyor diye hep ıkınmaya başladığında pusetine oturttuk doğru oturunca en fazla 6/7 dk da kakasını yapmış oluyor ama oturur pozisyonda olduğu için kakalar hep sırtına çıkıyor en pahalı bezi kullanıp hergun Kakalı çamaşır yıkamaktan bıktım sabah sabah bebeği banyoda bi suyun altına tutmak zorunda kaldık temizlenecek gibi değildi saçına kadar

Suya değil süte ihtiyacı var diyeydin doktora süt içmediği için getirdik deseydin acile hiç gitmiyorum ben hepsi manyak oluyor çünkü
Kiz susuz kalacak sekildede degil cok icmiyor
Keyifsiz ama surekli elimde biberon onun arkasinda bikere bile olsa cektiriyorum ugrasiyorum yani susuz kalacak kadarda degil dilinde mavilik var diye gittik cok huzursuzdu korktumda acemilik zor dilini soyledik su vermiyormusunuz bu cicuk
Susuz kalmis serum takalim 12 tahlil kimbulir kac tup kan alacaklar kactik geldik

Bizimkinin az emmeye baslamasinin yaninda bide kusmalari artti. Her emme sonrasi ayakucuuna kadar kusuyo artik ne yapicam bilmiyorum. Sut kivani arttirici kullanan bilen var mi kizlar
ben de onu merak ediyorum bizde oglanda üst bas kalmıyor garibim bi iki gğn az kussa ertesi gün yine artıyor yazarkene yine kustu gaz da tetikliyor emiyor ıkınıyor hop kusuyor hareket etmemesi lazım bi süre ama ne mümkün nette yorumlara baktım kusma yine olmuş kullananlarda ama azalmıl

canım terlerse çok çiş yada kaka yapar veya kusarsa zaten de az emiyor susuz kalabilir dikkat et

ya bunu da goze alamam ki bebegım zaten bıberon almaz mama da vermek ıstemem hıc vermedım de daha gerek kalmamıstı hc. eşim emin bişey yok dıyor ama bnsuphelıyım
Aynısını bende yaşamıştım içmemistim ilac da 5gun falan diyorlardi galiba benimkide biberon falan almiyor cunku

Canım bebeğin sütü az içiyor ya artık belki ondan susuz kalmıştır. İştahı düzelene kadar ver istersen.
Az iciyor ama inan sut icirmek icin cok ugrasiyorum suan bile emzik veriyorum emiyor hop cikar biberon az iciyor emzik olmadini fark ediyor agliyor hop emzik hop biberon diye diye zorluyorum eskiye gore evet az iciyor ve beni cok yorarsk iciyor ama susz kalacak sekildede degilki yine iciyor kuZuM uzerine dusmesem icmez ama cok ugrasiyorum elimde biberon basindan ayrilmiyorum sende durumlar nasil cnm

Aynen kuzum benimkide anakucaginda yapiyor hep iyi ki almisiz diyorum kaka salincagi adi :))) sesi duyunca 3 dk bekleyip hemen degistiryorum altini bazen bizimkininde cok cikio ustune kadar ama cogu zaman kurtariyorum:)))

Bende arasyiriyorum kuzum ya.. surekli degistiriyorum bende ayagina kadar.. sindirmeden bide.. niye kilo alamadigi belli dogru duzgun emme yok emdiginide kusuyo.. azaltmis evet kimisi cok memnin. Ama ark da aldi mesela tadi kotu galiba cogu bebegede icirememisler cunku bide

Grubun sanssizlariyiz emmez icmez kusar biberon almaz emzik almaz

Grubun sanssizlariyiz emmez icmez kusar biberon almaz emzik almaz
Aynen gorsen isim gucum sut vermek elimde biberon iki cekiyor agliyo cikar iki dk sonra bidaha ver 60cc saatlerce soguyana kadar anca iciyoruz nezaman gececek bu huylari eskiden gece cok guzel icerdi bu gece kafa salliyor saga sola iciremedim sinir oldum yattim senlemi ugrasacam
Diye ))
Kuzum doktorlar gaz sancisindan emmiyor diyo ben cok inanmiyorum buna eskiden daha az uyur daha yaramaz daha cok eziyet ederdi vede asla ne alttan ne ustten gaz cikaramazdik saatlerce sirti patlatla yok alta bacak ileri geri yine yok suan cikartiyor en azindan dahada rahatlamasi lazim eskiden iciyorduda gaz azaldikcamı icemiyor yada gunun her saatimi gaz sancisi olur hicmi hafiflemez şaştim dogrusu
Sen gogsunu veriyorsun dimi cnm
Acaba reflu falanmi varki cocuk oksuruyormu bogazina birsey kacmis gibi garip yutkunmalari varmi eger bunlari yapiyorsa refluden yaparmis asit bogazini yakarmiş cocuk doktoru demisti

O hapları aldiktan sonra bebegini emzirmemen, hatta belli bir sure boyunca sütünü sağıp atman lazim. O haplar çok yüksek hormon iceriyor çünkü...

Kolay gelsin kızlar bsebse O yutkunmalar bizimkinde de var sürekli ağzına geliyor yüzünü ekşitiyor tamamını çıkarıyor bazen emdiğinin. Zaten 2 damla sütüm var o da boşa gidiyor, o 2 damla için de nasıl uğraşıyor zavallım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…