canım ya yüzünde döküntü de olduysa üzülerek söylüyorum alerji olma riski yüksek çok saçma ya nasıl bi aleeji doktoru sana yol gösteremiyor bize liste vermişti doktor.atıyorum sen süt içmedin ama bi paket bisküvi yedin çikolata yedin diyetin boşa gider inşallah iyi bi dıktor bulursun seni dogru yönlendirecek bana da yaz canım sonucuTamam canım inşallah doğru düzgün yol gösterecek bir doktor bulurum da şu karışıklıktan kurtulurum, gittiğim bu iki Dr sadece süt ürünlerini biraktiriyor . Özellikle sordum et vs. Herşey ye dediler
Evet gösteriyorum canım diğer hastahane de yapılanları da. İnşallah dediğin gibi iyi bir doktora denk gelirim. Alerji var diyen Dr da yol göstermiyor, habire test istiyor üçüncü kez kaka vercez
Meme redddi var ya daha kötü olur diye çekiniyorum yavrm ya iki gündür azcik daha alıyor gibi . Öte yandan mama iyi gelirse ağrıları azalırsa da iyi olacak. Kıvranıp duruyor artık yüzünde pütür pütür oldu. Dr net birşey söylese de olmadı mama deniycez artık. Dr da karar veremedi ne yapacagna
Bakalım yarın Dr. Ne diyecek. Göz muayenesi için nisanda gidecektik zaten,erken oldu böylelikle.oyy ne güzel olmaz bence alerjı ya biz bile buhavada hemen etkılenıyoruz kuzum. biz de ilk kez geçen hafta cıktık esım ve kızımla kahvaltı ve gezmeye. 3saat uyudu kızım dısarıda. dinlenmek için bol bol dısarı cıkmak lazım anlaşılanşimdi de eşim annesıne bırakalım dedı gezmeye cıktık. bu arada profılındekiler eşinden mi canım çok tatlıı.
Kan yok cok sukur ki bende ona bakiyorum annemde usuttugu içindirolur bisey olmaz diyo ama oksuruyoda gln endise bssiyo beni mslesefHastaliktan sonra ise usuttugu icindir canim kakada kan vs varmi diyede dikat et bizimki full yesil yapiyordu allaha sukur temi geldi sonuclar
Uyuymuyor mu tum guncanimBugün ki mesaim 17 saat oldu yaklaşık, hala da devam ediyor uyusun diye gözünün içine bakıyorum artık bayılacağım herhalde
En uzun uykumuz 20 dk ydı bugün toplam 2 saat etmemiştir, uyulmadığı zamanlarda kendi kendine dursa ben gene illa uyusun demiyorum ama sürekli ağlayan ve kucakt durmak gezmek isteyen bir bebek, ben emzirip bıraktım eşim uyuttu şimdi ben duşa girdim ve İnan şuan yorgunluktan uyuyamıyorum ayak tabanlarım acıyor artıkUyuymuyor mu tum guncanim
Sorma canim ya her bez acisimda aklima geliyor. Yuzde on beeesss, yuzde on beeees diye bakiniyorumverdiğin bilgiler için teşekkürler Ama şu yüzde 15'i nasıl bileceğiz o tuhaf geldi bana
Bizim cuma günü oldu canim. Bir adet sol koluna, bir adet sag bacaga, bir adet sol bacaga...eve gelince agri,ates olmadi ama cok halsizdi. Uyuyordu kalkinca elini kolunu kaldircak hali yoktu. Sabah 9 .30 da oldu asiyi aksam 18 civari halsizligi geçti.Yarin 2 ay asimiz var kizlar cok uzgunum suan cok cani yanicak kiziminaglamasina dayanamiyorum du bakalim nolcak szn asilar kac tane vuruldu ates oldu mu naptiniz
Kanguru marka modelini yazabilir msiniz ? Icinde rabat edecegi kanguru modeli arastiriyorumBugün denedim bunu aslında gene uyumadıbiraz önce güneşi de alıp yürüyüşe çıktık, akşam krizlerini öyle halletmeye çalışacağız artık, bebek arabasıyla çıkınca ağlıyor ama kanguruya koyunca ağlamadı bu gece
Biz boba 4g kullanıyoruz çok rahat. hemen uyuyakalıyor bizimki de kangurudaKanguru marka modelini yazabilir msiniz ? Icinde rabat edecegi kanguru modeli arastiriyorum
Benim kızımda da alerji var. Alerji sadece süt ürünlerine olmuyor maalesef. Günlük tutacaksın. Bugun şunları yedim bebek huzursuz kakada mukus oldu gibi. Ben öyle yaptım. Kızımın inek sütüne kesinlikle alerjisi vardı. Belirtiler de bunu gösteriyordu. 2 kez kaka tahlili yapıldı ama gaitada kana rastlanmadı. Benim kızın cevize ve fındığa da biraz alerisi var. Çok huzursuz ediyor mukuslu kakası artıyordu. Yalnız huzursuzluk süt alerjisinde de oluyur okey ama senin bebeğin kolikte olabilir. Benim kız kolik o yuzden bazen ayırt edemiyordum. Gaz ilacı kullanınca daha net anladım alerji yapan şeyleri. ( bu arada tam olarak ne yaşadınız tam bilmiyorum gaitada kan çıktı mı hangi belirtiler vardı vs) Bir de 1 yaşına gelmeden maalesef alerjş testlerinin sonuç vermediğini doktorumuz söylemişti. Bide yüzde ciddi kızarıklıklar gaitada kan vs rastlamıyorsanız bu konuyu çok takmayın. Süt ürünleri, çilek, kivi, ceviz, fıstık gibi ürünler listesi hazırlayın bunları bir süre tüketmeyin. Gazı varsa gaz ilacı kullanın. Bu arada mukus varsa bebekte belirlş miktardaki mukus anne sütünden kaynaklı olur demişti doktorumuz endişe etme yani her yediğin alerji yapmıyor. Benim kızda genelde mukus oluyordu ama bigün yanlıslıkla unuttum peynirli poaca yedim. Kocaman kocaman mukuslu kaka yapmıstı :))) Bir de yumurta da alerji yapabiliyormuş ben denedim yapmadı her gün yumurta yiyorum.Aynen kuzum nasıl bilmiyorlar anlamadım , Dr dedi ki zaten kandan belli olmazmış bir yaşından önce. Belirtilere göre karar veriliyomuscama bu doktorda üçüncü kez tahlil istedi ya kaç kere tahlil yaptın sonuç ortada tedavi yolu gostersene . Vakit kaybediyoruz yani böyle çocuk da huzursuz karnı ağrıyor kıvranıyor hep
Canım naber nasılsın? Oğluşların nasılBenimki öyle canım emerken memeden ayrılıyor
Dudağını büzüyor sonra pat pat sesler geliyor
Bitince meme başını arıyor kuzum
Canım benim kızım da bi ara emdi falan sonra tamamen bıraktı biberonla devam ettik. Sonra biberon reddi oldu. Meğer regl olcakmışım.. reglden 2 gün önce başladı reglimin 2. Gününden sonra düzeldi. Doktorlar yok diyorlar ama bence sütün tadı değişiyor regl döneminde. Netten araştırdım bu yaşadığım durumu çoğu kişi yaşamış. Belki sende regl olacaksındırAy neguzel bizimkide meme almiyor cocuga tam ogretmistim emmeyi allahim sukurler olsun dedim
Birhafta meme emdi sonra aglamaya basladi meme reddi oldu biberon devam ettim
Ve suanda biberonu reddediyo memede yaptigini biberona yapiyor bardaklami icmek istiyor acaba
Yüzüstü uyumak derken uyuyor kucağımda öyle koyuyorum yüzüstü dizlerini de iyice karnına itiyorum canım evi minimum 40dk gezersem dalıyor ancak Güneş kucakta dolaşarak dalmıyor mu bu sırada benim pış pış demekten dilim damağım kuruyor:)Bugün denedim bunu aslında gene uyumadıbiraz önce güneşi de alıp yürüyüşe çıktık, akşam krizlerini öyle halletmeye çalışacağız artık, bebek arabasıyla çıkınca ağlıyor ama kanguruya koyunca ağlamadı bu gece
Bizim 10-12 gun oluyor cnm regl de olmadim sutun tadida yerinde yutmadim ana dilimle kontrol ettim bir sorun yok bu arada mamads icmiyor yani vizimki meme ve biberon reddettiCanım benim kızım da bi ara emdi falan sonra tamamen bıraktı biberonla devam ettik. Sonra biberon reddi oldu. Meğer regl olcakmışım.. reglden 2 gün önce başladı reglimin 2. Gününden sonra düzeldi. Doktorlar yok diyorlar ama bence sütün tadı değişiyor regl döneminde. Netten araştırdım bu yaşadığım durumu çoğu kişi yaşamış. Belki sende regl olacaksındır
Tamamdır canım yarın günışığında çeker atarım bizim yeni çıkmaya başladı bu kızarıklıklarBana bebeginin yuzundeki puturtuyu ozelden atsana bizdede var ama kuru ciltli oldugu icin sampuan sabun dokunmus cosmet atomia kullaniyoruz genelde kizarikliklar banyodan sonra daha cok olusuyor belki seninde oyle birseydir
Sağol canım inşallah. Belki iki haftadır boşuna paraliyorum dedikleri şeyleri tuketmiyorum ama sorun başka besini tuketmemde demek ki. Bu kızarıklıklar da yeni başladı , kulak arkasında da oluyor . Artik daha ne olsun ki alerji demek için. Alerji doktoru yol gosterseydi belki ilerlemezdi bu kadarcanım ya yüzünde döküntü de olduysa üzülerek söylüyorum alerji olma riski yüksek çok saçma ya nasıl bi aleeji doktoru sana yol gösteremiyor bize liste vermişti doktor.atıyorum sen süt içmedin ama bi paket bisküvi yedin çikolata yedin diyetin boşa gider inşallah iyi bi dıktor bulursun seni dogru yönlendirecek bana da yaz canım sonucu
Günlük mantıklı canım tutucam bende aklımda tutmaya çalışıyorum da yorucu oluyor .bizde kakada kan geliyor bazen ama ilk başlardaki kadar çok görmüyorum .geçen cumartesi çok huzursuz oldu zaten kanda geldi . İshali var birde geçmiyor bir türlü , yeşil geliyor birdeBenim kızımda da alerji var. Alerji sadece süt ürünlerine olmuyor maalesef. Günlük tutacaksın. Bugun şunları yedim bebek huzursuz kakada mukus oldu gibi. Ben öyle yaptım. Kızımın inek sütüne kesinlikle alerjisi vardı. Belirtiler de bunu gösteriyordu. 2 kez kaka tahlili yapıldı ama gaitada kana rastlanmadı. Benim kızın cevize ve fındığa da biraz alerisi var. Çok huzursuz ediyor mukuslu kakası artıyordu. Yalnız huzursuzluk süt alerjisinde de oluyur okey ama senin bebeğin kolikte olabilir. Benim kız kolik o yuzden bazen ayırt edemiyordum. Gaz ilacı kullanınca daha net anladım alerji yapan şeyleri. ( bu arada tam olarak ne yaşadınız tam bilmiyorum gaitada kan çıktı mı hangi belirtiler vardı vs) Bir de 1 yaşına gelmeden maalesef alerjş testlerinin sonuç vermediğini doktorumuz söylemişti. Bide yüzde ciddi kızarıklıklar gaitada kan vs rastlamıyorsanız bu konuyu çok takmayın. Süt ürünleri, çilek, kivi, ceviz, fıstık gibi ürünler listesi hazırlayın bunları bir süre tüketmeyin. Gazı varsa gaz ilacı kullanın. Bu arada mukus varsa bebekte belirlş miktardaki mukus anne sütünden kaynaklı olur demişti doktorumuz endişe etme yani her yediğin alerji yapmıyor. Benim kızda genelde mukus oluyordu ama bigün yanlıslıkla unuttum peynirli poaca yedim. Kocaman kocaman mukuslu kaka yapmıstı :))) Bir de yumurta da alerji yapabiliyormuş ben denedim yapmadı her gün yumurta yiyorum.
Aslında evde hep bebek arabasında yatıyor uyuyor puset bebek arabasında takılı ama dışarı çıkınca kendini güvende hissetmemiş de olabilir gerçi akşamları 7-9 arası ağlamaları tavan yapıyor tam o saatte olduğu içinde olabilir, piş piş demekten valla benimde İmanım gevredi bazen telefondan açıyorum piş piş beraber uyuyoruz :)) güneşin Ya anlamıyorum ama uyku korkusu var sanırım nasıl bişiy anlamadık çok uykusu var hani belli ama gözlerini kapatıyor 5 saniye falan tamam sakinledi diyoruz hemen ardından sanki hiç o gözlerini kapatan uyumak isteyen o değilmiş gibi kocaman açıyor gözlerini, gündüzleri yanında sürekli beni arıyor yarım göz uyuyor, hep okuyorum korkuyor diye ama hala ayniYüzüstü uyumak derken uyuyor kucağımda öyle koyuyorum yüzüstü dizlerini de iyice karnına itiyorum canım evi minimum 40dk gezersem dalıyor ancak Güneş kucakta dolaşarak dalmıyor mu bu sırada benim pış pış demekten dilim damağım kuruyor:)
Bizimki de bebek arabası sevmedi gözleri fal taşı gibi açılıyor dışarıda max 10dk sonra da ağlamaya başlıyor
Ablasının tam tersi büyük kızım anakucağında apartmandan çıkmadan uyurdu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?