2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
2 ayda bir yada ayda bir o bana kalmış bisey soracağını da sanmiyorum yurtdışında sadece 3-4 kez giriyorlar ultrasona sorun olucağını sanmiyorum canim

sormaz sanırım ama oğlumda 1 ay sonra yeniden görüşelim veya 10 gün sonra gel vb. bir sonraki randevuya tarih veriyordu o verdiği tarihte mi devlete gideceksin. ben şimdiden doğum parası biriktirmeye başladım

Hadi ya C.tesi günü muayenem var, o zaman konuşayım en iyisi... İçime sıkıntı oldu

Hadi ya C.tesi günü muayenem var, o zaman konuşayım en iyisi... İçime sıkıntı oldu
Bana folidoce verdi doktorum 20lira ücreti
Bazı noktalar da doktorlar ayrışabillir normaldir ama folik asit vermeyen hekim görmedim canım
Ctesiyi beklemeyip alıp içebilirsin

benim normalde bağırsak problemim var oğluma hamileyken düzene girmişti çok rahattım. bunda iyice kötüleşti sonrayı düşünemiyorum
bol bol erık yıyınce ıyı gelıyor ama o da gecıcı ıste vallahı korkyyor ınsan kasılmaktan

Bu uyku hali ne olacak kızlar kedi yavrusu gibi oturduğum yere kıvrılıp uyuyorum az önce gözümü açtım, şimdi yine uyumaya gidiyorum bebek içerde uyusun işte bizi neden uyutuyor bu kadar

uyku bende de var akşam en geç 10da yataktayım sabah resmen sürünerek kalkıp işe geliyorum başımı nereye koysam uykum geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…