Kaka da parazit bakteri vs baktılar mı acaba? Hala kan geliyorsa baska bi durum olabilir ya da yediğin baska bir şeye alerjisi olabilir mesela domates gibi. İnternetten bi bak bebeklere alerjş yapan besinler neler diye. Ek gıda alan bebeklerdeki alerjilere de bak aynı sey çünküTamamdır canım yarın günışığında çeker atarım bizim yeni çıkmaya başladı bu kızarıklıklar
Sağol canım inşallah. Belki iki haftadır boşuna paraliyorum dedikleri şeyleri tuketmiyorum ama sorun başka besini tuketmemde demek ki. Bu kızarıklıklar da yeni başladı , kulak arkasında da oluyor . Artik daha ne olsun ki alerji demek için. Alerji doktoru yol gosterseydi belki ilerlemezdi bu kadar
Günlük mantıklı canım tutucam bende aklımda tutmaya çalışıyorum da yorucu oluyor .bizde kakada kan geliyor bazen ama ilk başlardaki kadar çok görmüyorum .geçen cumartesi çok huzursuz oldu zaten kanda geldi . İshali var birde geçmiyor bir türlü , yeşil geliyor birde
Ben doktor doğru düzgün yonlendirmedigi için diyette hata yapıyorum muhtemelen çünkü iki doktora gittim ikisi de . Süt ürünleri yeme sadece dediler. Yumurtayı da ben kendim kestim hergun yediğim için belki dokunuyordu diye.
Mukuslu kaka da çok oluyor ama artık bir kaç gündür sıvı yapıyor hep mukustan anlayabilirsem neyin dokundugunu, inşallah cozerim kısa sürede ağrıdan eziyet çekiyor yavrucuğum
Bizimki kolik değil bence canım ağrıları ağlamaları yeni başladı, meme reddi falan hep benzer zamana geldi. Karnı ağrıyor sanki ondma ağlıyor hep. Karnı tok altı temiz olsa bile mizmizlaniyor ağlaması bile sakin durudgu zaman çok az
Ben de tadına bakmıştım normal gelmişti ama onlar beğenmedikleri tadı alabilirlermişBizim 10-12 gun oluyor cnm regl de olmadim sutun tadida yerinde yutmadim ana dilimle kontrol ettim bir sorun yok bu arada mamads icmiyor yani vizimki meme ve biberon reddetti
S Sevimlipanduf kızlar bebeğinizi bi sakinleştirin sonea youtube a kolik bebek müzikleri yazın arama yerine ilk gelen videoya tıklayın sesi sonuna kadar açın. Dizlerinize yatırın ayak uçlarınıza yumuşak bi yastık koyun hafif hafif sallayın. Çok iddalıyım bu konu daYüzüstü uyumak derken uyuyor kucağımda öyle koyuyorum yüzüstü dizlerini de iyice karnına itiyorum canım evi minimum 40dk gezersem dalıyor ancak Güneş kucakta dolaşarak dalmıyor mu bu sırada benim pış pış demekten dilim damağım kuruyor:)
Bizimki de bebek arabası sevmedi gözleri fal taşı gibi açılıyor dışarıda max 10dk sonra da ağlamaya başlıyor
Ablasının tam tersi büyük kızım anakucağında apartmandan çıkmadan uyurdu:)
Valla doğurmadan önce aman sallamaya alıştırmıycam diyen ben yeter ki uyusun diye ayağımda da sallıyorum, süpürge sesi, fön sesi, piş pişlerle inliyor ev artık :)) gözüme kan oturmuş kıpkırmızı beyaz yeriS Sevimlipanduf kızlar bebeğinizi bi sakinleştirin sonea youtube a kolik bebek müzikleri yazın arama yerine ilk gelen videoya tıklayın sesi sonuna kadar açın. Dizlerinize yatırın ayak uçlarınıza yumuşak bi yastık koyun hafif hafif sallayın. Çok iddalıyım bu konu daBir de youtube da aeka fonda orman çıtırtıları olan anne sesinden pış pış var kolik bebek müziklerinden sıkılırsa onu açın
Sen dediğim muziği aç canım uyursa da uyumazsa da yaz bana o varya bizim ilacımızValla doğurmadan önce aman sallamaya alıştırmıycam diyen ben yeter ki uyusun diye ayağımda da sallıyorum, süpürge sesi, fön sesi, piş pişlerle inliyor ev artık :)) gözüme kan oturmuş kıpkırmızı beyaz yeri
10-15 saat dediğin kesintili uyku olduğu için mi yoksa hiç mi uyumuyorZaman geçmiyor geçmiyor diyordum hamileyken bugün 3 aylık oldu bile yavrucuğunhep 3 aylık olsun sorunlarımız azalacak dedim, cidden gaz problemimiz neredeyse yok denilecek kadar azaldı ama yeni sorunlar çıktı bazen 10-15 saat hiç uyumuyor, bazen hiç emmiyor bazen de aksine sabahlara kadar emmek istiyor, çözemedim ben daha bu annelik işini ya
21 gun canim cok sukur ki tatil gibi takiliyorum benim memleketime cikti bide gorusede gidiyorum
iyiyiz şükür canım büyük daha çok yoruyor beni bu aralar birşey söylüyorum sanki beni duymuyor kafasını patlatasim var sipaninCanım naber nasılsın? Oğluşların nasıl
Valla ya hamileyken okdr dua ettik ki ay doguma denk gelmesin ay uzaga gitmesin derken dibimde askerlik yapiyo simdi cok sukurkii :)))Oo eşin tam bir hanım köylü olmuş desene güzel olmus senin memlekette askerlik yapması
Ne mutlu rabbim dualarınizi kabul etmişValla ya hamileyken okdr dua ettik ki ay doguma denk gelmesin ay uzaga gitmesin derken dibimde askerlik yapiyo simdi cok sukurkii :)))
Masallah kocaman olmussunuz bile canım sana ozel bi durum degil ki bence cozulcek bisey de degil her gunleri farkli mubarek bugun hah bu oldu dedigin ertesi gun ise yaramıyoZaman geçmiyor geçmiyor diyordum hamileyken bugün 3 aylık oldu bile yavrucuğunhep 3 aylık olsun sorunlarımız azalacak dedim, cidden gaz problemimiz neredeyse yok denilecek kadar azaldı ama yeni sorunlar çıktı bazen 10-15 saat hiç uyumuyor, bazen hiç emmiyor bazen de aksine sabahlara kadar emmek istiyor, çözemedim ben daha bu annelik işini ya
Günaydın sevgili anneler ❤❤ Bizim bugün 2.ay aşılarımız olacak. İnşAllah kazasız belasız atlatırız. Zaten kuzucum hasta öksürüyor vs. Umarım daha da tetiklemez1.ay aşısında tek aşı olmasına rağmen ağlamaktan katılmıştı.. inşAllah bunları daha hafif atlatırız
Zaman geçmiyor geçmiyor diyordum hamileyken bugün 3 aylık oldu bile yavrucuğunhep 3 aylık olsun sorunlarımız azalacak dedim, cidden gaz problemimiz neredeyse yok denilecek kadar azaldı ama yeni sorunlar çıktı bazen 10-15 saat hiç uyumuyor, bazen hiç emmiyor bazen de aksine sabahlara kadar emmek istiyor, çözemedim ben daha bu annelik işini ya
Kızlar 40 gün lohusa kanamam sürdü ara ara kesildi azaldı yoğunlaştı buraya kadar herşey normal. 40ımdan sonraki 15. Gün regl oldum 7 gün sürdü. Bu da tamam erken regl olunabilir. Aradan 14 gün geçti kanamam başladı sabahtan. Hafif kanama ama kırmızı hatta pıhtı şeklinde. Doğum yapalı 74gün oldu
Günaydın sevgili anneler ❤❤ Bizim bugün 2.ay aşılarımız olacak. İnşAllah kazasız belasız atlatırız. Zaten kuzucum hasta öksürüyor vs. Umarım daha da tetiklemez1.ay aşısında tek aşı olmasına rağmen ağlamaktan katılmıştı.. inşAllah bunları daha hafif atlatırız
Hiç uyumuyor Ya da meme emerken gözlerini kapatıyor emmeye devam etse bile 10 dk gözleri kapalı kalıyor dinleniyor onu uyudu sayabilir miyiz bilmiyorum10-15 saat dediğin kesintili uyku olduğu için mi yoksa hiç mi uyumuyor
Zaman geçmiyor geçmiyor diyordum hamileyken bugün 3 aylık oldu bile yavrucuğunhep 3 aylık olsun sorunlarımız azalacak dedim, cidden gaz problemimiz neredeyse yok denilecek kadar azaldı ama yeni sorunlar çıktı bazen 10-15 saat hiç uyumuyor, bazen hiç emmiyor bazen de aksine sabahlara kadar emmek istiyor, çözemedim ben daha bu annelik işini ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?