2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kaka da parazit bakteri vs baktılar mı acaba? Hala kan geliyorsa baska bi durum olabilir ya da yediğin baska bir şeye alerjisi olabilir mesela domates gibi. İnternetten bi bak bebeklere alerjş yapan besinler neler diye. Ek gıda alan bebeklerdeki alerjilere de bak aynı sey çünkü

Bizim 10-12 gun oluyor cnm regl de olmadim sutun tadida yerinde yutmadim ana dilimle kontrol ettim bir sorun yok bu arada mamads icmiyor yani vizimki meme ve biberon reddetti
Ben de tadına bakmıştım normal gelmişti ama onlar beğenmedikleri tadı alabilirlermiş Ben kucağımda hoppidi hoppidi yapa yapa içiriyordum. Bazen hiç içmiyordu çok acıkınca mecbur içiyordu. Meme vermeyi denedin mi peki?

S Sevimlipanduf kızlar bebeğinizi bi sakinleştirin sonea youtube a kolik bebek müzikleri yazın arama yerine ilk gelen videoya tıklayın sesi sonuna kadar açın. Dizlerinize yatırın ayak uçlarınıza yumuşak bi yastık koyun hafif hafif sallayın. Çok iddalıyım bu konu da Bir de youtube da aeka fonda orman çıtırtıları olan anne sesinden pış pış var kolik bebek müziklerinden sıkılırsa onu açın

Zaman geçmiyor geçmiyor diyordum hamileyken bugün 3 aylık oldu bile yavrucuğun hep 3 aylık olsun sorunlarımız azalacak dedim, cidden gaz problemimiz neredeyse yok denilecek kadar azaldı ama yeni sorunlar çıktı bazen 10-15 saat hiç uyumuyor, bazen hiç emmiyor bazen de aksine sabahlara kadar emmek istiyor, çözemedim ben daha bu annelik işini ya

Valla doğurmadan önce aman sallamaya alıştırmıycam diyen ben yeter ki uyusun diye ayağımda da sallıyorum, süpürge sesi, fön sesi, piş pişlerle inliyor ev artık :)) gözüme kan oturmuş kıpkırmızı beyaz yeri

Sen dediğim muziği aç canım uyursa da uyumazsa da yaz bana o varya bizim ilacımız

10-15 saat dediğin kesintili uyku olduğu için mi yoksa hiç mi uyumuyor

Canım naber nasılsın? Oğluşların nasıl
iyiyiz şükür canım büyük daha çok yoruyor beni bu aralar birşey söylüyorum sanki beni duymuyor kafasını patlatasim var sipanin

kucukte iyi şükür canım

Sen nasılsın yavrun nasıl oldu

23 Nisan'da Mersin'de olacağım inşallah denk gelirsek tanışmak isterim

Masallah kocaman olmussunuz bile canım sana ozel bi durum degil ki bence cozulcek bisey de degil her gunleri farkli mubarek bugun hah bu oldu dedigin ertesi gun ise yaramıyo

@anneveya canim sen tecrubelisin bisey sorcam aklima takildi suan bebislerde calpol kullaniliyo artik peki dolven de kullanilabiliyomu

Bizde ateş olmadı bi süre halsizdi. Ara ara uykusunda ağlamıştı yavrum. İnşallah sizde hafif atlatırsınız canım

Canım maşallah

Canım kadın doğum uzmanina görün bana normal gelmedi

Geçmiş olsun canım inşallah sıkıntısız atlatır yavrun

10-15 saat dediğin kesintili uyku olduğu için mi yoksa hiç mi uyumuyor
Hiç uyumuyor Ya da meme emerken gözlerini kapatıyor emmeye devam etse bile 10 dk gözleri kapalı kalıyor dinleniyor onu uyudu sayabilir miyiz bilmiyorum

3 ayınız kutlu olsun sayfamızın aralık ayı bebekleri hızla 3 aya yaklaşıyorlar Bizim de az kaldı
Evet 3 ay bitmesi ile birlikte birçok sıkıntıları geride bırakıyoruz benim yavrum da az uyuyor emme konusunda açıkçası tam istekli değil zorla veriyorum bazen resmen cebelleşiyorum ama yine de emiyor hani hiç emmiyor desem haksızlık ederim ve en önemlisi hani demişsin ya hep yeni şeyler çıkıyor korkutmak gibi olmasın ama her yaşın her ayın çocuklar da ayrı bir özelliği oluyor önümüzde ek gıda var sonra dişleri çıkacak sonra emeklemeye yürüme yürüme sırasında dengeyi kuramama ha düştü ha düşecek acaba bir yerimi yaralanacak derken hep bir anne olarak tetikte olacağız Allah onlara sağlık versin akıl fikir versin biz onların hep güzel günlerini görelim inşallah öpüyorum seni ve bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…