- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Ne kadar güzel çok kıskandımAnem hem temizlik hem yemek hala her gün geliyor yardım ediyor sağolsun. Sana da kolaylıklar diliyorum canım
Bende sağmaktan bıktığım için uç istiyorumkeyfi yerindeyse birini az emiyor ama diğerini hiç tutamıyor. Ah bu bebişler hepimizi bir şekilde parmaklarında oynatıyorlar
saol canım malesef bilgim yok biz avent kullaniyoruzT tanem-tane20 geçmiş olsun canım
Aklımdayken sorayım Dr browns biberon ucunda sıkıntı yaşadın mı mama verirken akmıyor anlamadım kızım çekerken de gelmiyor ilk 2 gün iyiydi. Standart ağızlı olanı kullanıyorum
Canım benimki normalde de emmiyor birde ucu tutamayınca iyice sinirleniyor hiç uğraşmıyor geceleri sadece ucu yıkamaya razıyım valla süt ısıt sonra tekrar sağ hazırla makine yıka ... uçla emse keşkeBen de başlarda silikon uç kullanıyordum temizliğinden iyice yoruldum özellikle geceleri zor oluyordu sonra göğüs ucu ilk başta az eme eme ucunu çıkartıyor ilk verirken aç ise alması daha kolay oldu sadece uç kısmını sıktırıp veriyorum ucu çıkınca diğer kısmını da alıyor halen sağ gögüs ucum küçük ama sıka sıka veriyorum süt damlatınca da ağzını açıyor
Kizlar cok siddetli deprem oldu cocukla yatiyorduk neye ugradigimi sasirdim unitedeki damat fincan takimi vardı devrildi elim ayagim tutmadı cocugu kucakladigim gibi sokaga cıktım korkuyorum devami gelecek diye yari uykulu naptimi bilemedim telefon ariyoruM baska odada bas ucumdaki telefonu tovbe yarabbim cok gerekli sankide bu arada 5.7 buyuklugundeymis deprem
2. Ay kontrollerimizi olduk kizlar 4.300 du bebegim ilk ay su an 5.600 olmus masallah sadece anne sutu veriyorum boyuda 55 cm di 60 cm olmus kuzumsizinkiler nasil
evet canım 4gb eve dönduk ancak evi toparla üst baş cıkar. iyi geldı de bugün şanssızdık gunlerdır güneşili olan hava bugün pusluydu e sabahın 10unda gttik bide. hava durumuna baktık üstelik. Allahtan kızım arabada uyudu hep klımayı da actık arada havalandırdım arabayı. uyandıgında emzırdım sonra yıne uyudu. toplasan 10dk dısarda durmamıstır ama ben baya üşüdüm tam ıyılesme aşamasndaydm kalın gıydım halde etkiledi evimize de uzaktı gittiğimz yer donmedım. kızım uyumasa eşim bızı bırakcaktı ama şükür o üşümedi o ıyı olsun da. Öte yandan çok iyi i geldı bugün@Kartanesii8892 kız piknik iyi geldi galiba buraya ugramaz oldun temiz hava miss
ay evet ben pıknıge gıdecekken tam. gördum haberi tvde . orda mı yasıyorsun cokcok gecmıs olsun canım yasadıgın bına yuksek mı korkma 99 depremini sen yaşadın mı bılmıyorum ama beterin beteri var Allahım.korusun çok kötuydu 99depremı 7 yasımdaydım ozmanlar cok ıyı hatırlıyorum çok ürperticiydi. sonrası da.Kizlar cok siddetli deprem oldu cocukla yatiyorduk neye ugradigimi sasirdim unitedeki damat fincan takimi vardı devrildi elim ayagim tutmadı cocugu kucakladigim gibi sokaga cıktım korkuyorum devami gelecek diye yari uykulu naptimi bilemedim telefon ariyoruM baska odada bas ucumdaki telefonu tovbe yarabbim cok gerekli sankide bu arada 5.7 buyuklugundeymis deprem
İyi masallah cocuk yuzsuz degilmis bizimki pek yuzsuzverdikce daha ust seviyeye atlamak istiyor yakinda kurufasulye pilav yedirecek az kaldı
Maşallah bebeğine canım
Sagol canimGeçmiş olsun canım. Deprem zordur 1999 depremini yaşamıştım. Allah beterinden saklasın.
Tesekkur ederim canim
Maşallah canım
Neguzel canim sevindim bebeginde durmus icinize sinmistir gripsen soguk iyi gelmistir cabuk iyilesirsin insallah ay sen simdi nasil yorulmusundur temiz hava yoruyor insanievet canım 4gb eve dönduk ancak evi toparla üst baş cıkar. iyi geldı de bugün şanssızdık gunlerdır güneşili olan hava bugün pusluydu e sabahın 10unda gttik bide. hava durumuna baktık üstelik. Allahtan kızım arabada uyudu hep klımayı da actık arada havalandırdım arabayı. uyandıgında emzırdım sonra yıne uyudu. toplasan 10dk dısarda durmamıstır ama ben baya üşüdüm tam ıyılesme aşamasndaydm kalın gıydım halde etkiledi evimize de uzaktı gittiğimz yer donmedım. kızım uyumasa eşim bızı bırakcaktı ama şükür o üşümedi o ıyı olsun da. Öte yandan çok iyi i geldı bugüntüm gün eşimle kızımla beraberdım❤
Kızlar Dr dan sonuçları aldık Dr sütteki şekeri sindiremiyor olabilir . Kakada gizli kan ve reduktan çıkmış . Bebelac lf yazıp cumartesiye kadar deneyin eğer kakası duzelirse sütten kasıp mamayla devam ederiz demiş
Oturdum sinirden ağlıyorum. Böyle birşeyden sütten kesilir mi
Deneme tahtasimi bu küçücük çocuk şimdi güvenip mama vereyim
Kuzum iki guncuk veriver sakin ol sutunu sag yine dokme simdi sutten dolayi yapiyorsa bebeginede yazik diyet yap sende ikigun ikinci gun sonunda kendi sutunu ver ozamana kadar disari atmis olursun alerji olan sutunu lutfen uzulme sutun etkilenmesin sabretKızlar Dr dan sonuçları aldık Dr sütteki şekeri sindiremiyor olabilir . Kakada gizli kan ve reduktan çıkmış . Bebelac lf yazıp cumartesiye kadar deneyin eğer kakası duzelirse sütten kasıp mamayla devam ederiz demiş
Yok kuzum hatirlamiyorum allah korusun gercekten psikolojisi bile cok kotu yuksek ses duydumay evet ben pıknıge gıdecekken tam. gördum haberi tvde . orda mı yasıyorsun cokcok gecmıs olsun canım yasadıgın bına yuksek mı korkma 99 depremini sen yaşadın mı bılmıyorum ama beterin beteri var Allahım.korusun çok kötuydu 99depremı 7 yasımdaydım ozmanlar cok ıyı hatırlıyorum çok ürperticiydi. sonrası da.
Sağol canım hemen atıyorum kendisine. Yarın üçüncü bir doktora gidicemCanım üzme kendini konuyu tam takip edemedim fakat tek doktora gittiysen başka doktorada git sonuçlarınla birlikte. Yadanette ulaşabileceğin doktorlar oluyor mail yolu ile onlardan da fikir al ben o şekilde yapıyorum örnek doktor Ahmet memeşa. Nette maili var
Haklısın canım bende bebeğin sakinleşmesini istiyorum doktora guvensem önerdiği mamayı da vericem ama sütten kesme durumu beni çok tereddütte bıraktı. O yüzden yarın başka bir doktora daha gidicemKuzum iki guncuk veriver sakin ol sutunu sag yine dokme simdi sutten dolayi yapiyorsa bebeginede yazik diyet yap sende ikigun ikinci gun sonunda kendi sutunu ver ozamana kadar disari atmis olursun alerji olan sutunu lutfen uzulme sutun etkilenmesin sabret
evet cok yorgunum ya soguk ıyılestrr mı cıdden yüzüm cok üşüdü ve aynızamanda ev dandini kv alıp uyutcak sımdı vercem emzırıp bana dinlen dıyorlar yarın aksam beraber yaparız işleri alya uyuynca dıyor eşim de ama ıcım elvermıyor neden gamsız olamyoruz bız yaNeguzel canim sevindim bebeginde durmus icinize sinmistir gripsen soguk iyi gelmistir cabuk iyilesirsin insallah ay sen simdi nasil yorulmusundur temiz hava yoruyor insani
İnşallah kendiliğinden düzelir canım. Geçmiş olsun tekrarKızlar Dr dan sonuçları aldık Dr sütteki şekeri sindiremiyor olabilir . Kakada gizli kan ve reduktan çıkmış . Bebelac lf yazıp cumartesiye kadar deneyin eğer kakası duzelirse sütten kasıp mamayla devam ederiz demiş
Avize kelebekli sallaniyor canim nasıl şan şan halen sesi kulagimdan gitmiyor sozdeki damt fincanları dustu yuksek ses duydummu korku basliyorSagol canim
T tanem-tane20 cok gecmis olsun bebekle cok zor seyler yasamissin bnde cok korkarim panikatak var bende donar kalirim elim ayagim titrer ataktan nerede oturuyorsun cok siddetliymis besik gbi sallanmistir ay ben 14 yasindayken dershanede ders islerken yerden gümm diye vurdu sallandida kendime gelememistimrabbim korusun
Bende oyleyim isi birakip yatayim demiyorum :-(evet cok yorgunum ya soguk ıyılestrr mı cıdden yüzüm cok üşüdü ve aynızamanda ev dandini kv alıp uyutcak sımdı vercem emzırıp bana dinlen dıyorlar yarın aksam beraber yaparız işleri alya uyuynca dıyor eşim de ama ıcım elvermıyor neden gamsız olamyoruz bız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?