2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet bizimde bazen yesil veya yeşile dönük oluyor cok emiyor uyuyamadigi zaman olabilir
Eski kadinlar ne yaparmis ki acaba iyi yaşamışlar vallahi

Hurma yiyordum sanki onu yiyince mukus arttı gibi oldu bıraktım çünkü cıvıkta olsa kakası mukus olunca zorlanıyor yaparken

Bana da doktor kakasında yeşillik var gazlı demişti ilk doğduğu zamanlardı. Bebelerimizin bokunu çok inceliyoruz ya

Benimki uykusu olunca kaşıyor genelde :) acıkınca ağzında, uykusu gelince yüzünde hep elleri
Kendilerine göre ne güzel uyarı veriyorlar aslında benimkinin uykusu gelince gözleri kızarıyor ve boş boş bakıyor acıkınca da dilini çıkarıp duruyorçok komik oluyor

A anneveoglusu iyiyim canım misafirler var bu ara. 15 gündür de eşime uyuz bulaşmış. Çamaşır yikamaktan mahvoldum. Bebiş de abiler de iyi. Ergen vs yorucu tabii. Nasıl yaşlanıyor insanlar. Böyle zaman akıyor
Sen nasılsın. 11 yaşındaki oğluma kopya ergen diyorum. Seninki erken ergen galiba. Kolay gelsin

Kendilerine göre ne güzel uyarı veriyorlar aslında benimkinin uykusu gelince gözleri kızarıyor ve boş boş bakıyor acıkınca da dilini çıkarıp duruyorçok komik oluyor
Evet :)) benim ilk çocuğum, hamileyken annelerin bebeklerini tanıdığını ağlama şeklinden bile ihtiyacını anlayacağını okumuştum. Ben kesin öyle olamam diyordum ama hemen tanıyormuş insan gerçekten :) 7/24 uyumadan beraber olunca anne-bebek arasında gizli bir dil gelişiyormuş

Archpa canım kızına iyi gelen gaz ilacının adı ne biz nurse harvey colex kullanıyoruz ama yine cok gazlıyız senin faydasını gördüğün hangisi?

Evetvayni sorun bizde de vardi doktor bu sekilde dedi bagirsaklar cok hizli emilim yaptiginda oluyomus cok sik beslemekten de olurmus benimde o sekilde malesef

İstersen bir sonraki regl dönemini de bekle. Arada yine farklı bir kanama olursa doktora görünebilirsin. Herkeste farklı oluyor, bir standartı olmadığından net bir şey de diyemiyoruz ki

Bende oyleyim isi birakip yatayim demiyorum :-(
Valla kuzum bilimsel degildir belki ama sıcak katılıyor soguk iyi geliyor derler eskilergripken sicakta burun durmaz akar durur basim agrirdi sogukta yatardim bende agrı akinti olmazdı
aynen canım akması azaldı:) kızım uyanmıs getırdı kv emzırdım uyuttum 9dan berı iş yapıyorum kzıımın kuculen kıyafetlerını hurcladım verecegım ohtıyacı olan bırıne. cokcok özel bırkac kıyafetını sakladım. yenilere yer açıldı:) bittim ama resmen pertım. bıdaha kapısını kılıtlıcem hcdagıtmıcam ya

Ben de ağlama şeklinden aç mı yoksa uykusu mu geldi anlıyorum canım :)

Ben de ağlama şeklinden aç mı yoksa uykusu mu geldi anlıyorum canım :)
benımkı açken dudak büküyor hıı hıı yapıyor uykusu varken sıddetlı aglıyor cok sıktıysa uykusu. gazı oldugunda aman allahım fenaydı cok sukur o gaz aglaması yok artk:) kaka yapamazken de aaay dıye bagırıyor

Bende anlamadım ki kuzum , herhalde lokasit hem kan hem reduktan çıktığı için kısa yoldan gitmeye çalışıyor
Bu kadar üzme kendini canım. İnşallah gerek kalmaz. Birkaç doktordan daha fikir alırsın hepsi hem fikir olursa denersin. Yeterki bebeğin iyi olsun huzurlu olsun.
Yarın başka bir çocuk doktoruna gidicem inşallah en doğru yolu gösterir. Bu mama veren doktor da önce maflor verdi sonradır diyeti verdi alerji var dedi sonra da laktoz intoleransi dedi o yüzden itimadim da kalmadı pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…