2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Cnm damla yapiyormusun kuru kuru cekersen sadece tahris edersin yumusatip cekmen gerek

Oluyor kuzum senin kendi akintin oo insan bazi donemlerde cok olabiliyor ilac kullaniminda adete yakin zamanda yumurtlama donemlerinde hastalikta durdum yere yada illaki tipta bi aciklamasi vardir durdukyere dedigimin

O noktada tercihini yapacaksın ya bebek erken uyusun varsın gece gezmeyeyim diyeceksin ya da geç yatsın bize uysun diyeceksin
Ben ilkini yaptım ben bebeğe uydum
Ben de ilkini yaptim bebeğe uydum :)
Ama bu sefer de erkenden gün bitiyor eşinle bir şey paylasamiyorsun büyük oğlan gündüz geç uyuduğu için akşama doğru kalkıyor gece de geç yatıyor dolayısıyla onunla da bir şey yapamıyorum. Bir orta yolu bulmam lazım

Beline sıcak uygulama yapabilitsin.
Havluyu arkalı önlü iyice utuleyip sırtına koy hatta üzerinde yat soguyana kadar. Birkaç defa tekrarla. Bana çok iyi geliyor.

Benim bebeğim de aynıydı canım. İki haftadır daha iyi maşallah. Üç aya az kaldı bizim. Sizin de düzeltilmiş tarihle iki aylık oldunuz galiba. Buyudukce az da olsa düzeliyor. Özellikle üç aylik olunca daha da iyi olacak inşallah :)

Canım çok geçmiş olsun.
Bol bol sıcak uygulama yap sıcak havlu sıcak su torbası vs.
İki aylık hamileyken benim de çok kötü oldu oğlumu kaldırırken tutuldum. İki uc hafta çektim.
İnşallah çabuk geçer Allah ım şifa versin.

Rica ederim canım çok geçmiş olsun umarım çabuk geçer.

Sağol Canım sanada geçmiş olsun nasılda seviniyordum havalar duzeliyo ogluşla gezmelere gideceğiz diyeokadar bunaldimki evde bugun oturup agladim cocuk gibi
Yaptigimiz sey kolay degil cunku. Piskolojik ve fiziiksel olarak cok yipratici. Hele bizler eskiler gibi buyumedik farkindaligimiz bilincliligimizin artmasi is hayatimiz vs vs derken bizler icin cok daha zor oldu cocuk bakmak. Bende oyle evdeyken cok bunaliyorum hep disarilara atiyorum kendimi artik

Canım inşallah babacığım iyi olur torununu görür benim kaderimi yasatmasin rabbim sana suan yaşadıklarım.gecti gözümün önünden cok zor rabbim şafi ismiyle şifa versin
Amin inşallah, Rabb'im bize bağışlasın, o kadar canım sıkkın ki, ciğerin yarisi, böbreğimi hepsini veririm yeterki iyilessin Allah bize bağışlasın keşke prof olsam keşke elimden bişey gelse, ni halta yaradığını yok böyle mal gibi oturuyorum, yapabildiğim tek şey bol bol dua, Allah inşallah karnımdaki yeni oluşan bebeğe bağışlayacak.

Böyle düşünme emin ol doktorlarda elinden geleni yapıyordur ben babamı kaybedeli tam 2 ay 2 gün oldu bebegim 40liydi göremedik birbirimizi oğlum yogunbakimdaydi aynı süreçte babamda hastanede yatıyordu ikisi aynı dönem cıktı 40ini çıkardık akşam babama el öpmeye gidecektik babam fenalaştı gördüğümde uyutmuşlardı hemşire iğne yaptı ağzında bir hortum cani yandı of dedi babamın son sesini duyusumve nefes alirkenki görüşümdü günlerce kendimi sucladimki hala da suçlarım neden bir gün önce babama gitmedim diye ama allahın işi onun ömrü bukadarmis benim azabimda buymuş dedim bol bol dua et bende ediyorum allah size bu acıyı yasatmasin suan saja bunları ağlayarak yaziyorum ne hisetigini cok iyi biliyorum ama çıkmadık candan ümit kesilmez rabbim bebeğinin yüzü suyu hurmetine babani size bagislasin

Oluyor kuzum senin kendi akintin oo insan bazi donemlerde cok olabiliyor ilac kullaniminda adete yakin zamanda yumurtlama donemlerinde hastalikta durdum yere yada illaki tipta bi aciklamasi vardir durdukyere dedigimin
Canim korunmadigimiz donemde meni geri akiyordu ya hani ilisko ertesi gunu. Ayni oyle bir akıntı. Yani sanki eşimin menisi. Ama sordum yok dedi. Hatta birkac kez sorunca kızdı. Bende de böyle olmaz ki. Ilk defa başıma geliyor.

Deniycem çok teşekkür ederim duan için, amin Allah kimsenin başına böyle dert vermesin, bebeğini yerinden kaldıramamak kucaklayamamak gerçekten çok sıkıntıymış

Allah im sana sabır versin, ne kadar gereksiz bir dunyaymis insan yeni anlıyor, nefes alıp zaman geçirmek zormuş,kurban olurum ağlama, ta burdan sana sarılıp bağrıma basıyorum, anneyiz mecbur onlar için nefes alicaz, Allah benim babamı da başımızdan eksik etmesin,sana da çocuklarını anneni bağışlasın.

Benim bugun akciger rontgenim cekildi :)

Ben ilk hafralarda o dusunceler yuzunden fena depresyondaydim.. :) zor astim :) isimi bile deli gibi ozluyorum su an hala :)
Evet tahmin edebiliyorum :)) ben de iş arıyordum hamile kaldığımda, neyse en azından çocuğı aradan çıkarırız sonra dönerim çalışma hayatına derken aradan çıkan ben oldum sanırım

Canim korunmadigimiz donemde meni geri akiyordu ya hani ilisko ertesi gunu. Ayni oyle bir akıntı. Yani sanki eşimin menisi. Ama sordum yok dedi. Hatta birkac kez sorunca kızdı. Bende de böyle olmaz ki. Ilk defa başıma geliyor.
Degildir kuzum icin ferah tut sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…