2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Canım mama vermiş olması beni rahatsız etmedi. Mamanın tarihi geçmiş. İçtikten sonra epey bi kakasını da yaptı normal şekilde

Canım açıldıktan sonra 1 ay içerisinde tüketilmesi gerekiyor. Bir şey olur mu bilemiyorum ama takip et bakalım. Olmaz umarım.

Niye atmadıysam o kutuyu epey de içirmiş. Üstüne hemen kustu, bi süre sonra da kaka yaptı. Kusmaz normalde öyle. Hatta kısa sürede meme istedi bi tur da emzirdim. Takipteyim su an iyi, inşallah bir şey olmaz

Canım ya Allah kolaylık versin.tabi her çok farklı ..

Pamuk Panda 3ay kontrolune ne zaman gitceksin kiloyu ayni almistik ya bende o gun alayim zaten bebislerimizde ayni :)

Canım 14 Nisa’n Pazar gününe denk geliyor doktora mesaj attım Pazar günü çalışıyor mu bilmiyorum çünkü geri dönüş yapsın haber veririm sana

Bizim Asya hanım akşamları çok huysuz oluyordu gece 12 ye kadar salonda tutuyordum sonra hep birlikte yatak odasına geçiyorduk uykuya dalması da yarım saati buluyordu. 1 hafta falan olcak dedim uyku düzeni kurmaya başlayım ☺ Akşam 9-9.30 arası emzirip yatak odasına götürüyorum 5 dakika da uyuyor bidaha uyanmıyor hatta dün gece saat 1 de uyandırayım emzirip öyle yatayım dedim aldım kucağıma ne uyandı ne emdi zorla ağzını açıp mememi verdim ne tuttu ne emdi saat gece 4 gibi huysuzlanmaya başladı aldım emzirdim uykuya devam etti 6 da uyandı tabi akşam huysuzluğu ağlaması uykusuzluktanmış meğer. Maşallah inşallah nazar değmezse hep böyle gider. Sende dene bence faydalı olabilir. Ha birde yatak odasında minicik gece lambası yanık oluyor.

Konuyla alakasız ama busecim saçlarının maşallahı var gürlük konusunda (profil fotosunda ki sensin diye hatırlıyorum) benimkide kedi kuyruğu gibi incecik gür saçlara hep özenirim. Özellikle yaptığın birşey varmı

sagol canım sen de raharsızmıssın galiba ara ara okumuştum msjları sen nasıl oldun

Malesef arkadaşım butun organları iflas etmis kalbi tekrar durmus kaybettik , bi umuttu ama iste boyle olmasi gerekiyomus demekki

Canım başın sağolsun. Rabbim kalanlara sağlıklı ömürler versin kendini çok üzüp sütünü ve bebeğini etkileme lütfen. Allah sabır versin

Canım başın sağolsun. Rabbim kalanlara sağlıklı ömürler versin kendini çok üzüp sütünü ve bebeğini etkileme lütfen. Allah sabır versin
Uzulmemeye çalışıyorum ama cok zor simdilik sakin ama cenaze geldimi cok kotu olacak etraf dun de cok agladim , halam henuz 39 yasinda ve 8 yasinda bi kizi var suan herkesten daha dirayetli gordukce ona daha cok uzuluyorum

Kendini uyandırna bizde de var ben yüzüstü yatırmakta buldum çareyi
Gece başını bekliyoruz gene bize uyku yok en azından o uyuyor

Uzulmemeye çalışıyorum ama cok zor simdilik sakin ama cenaze geldimi cok kotu olacak etraf dun de cok agladim , halam henuz 39 yasinda ve 8 yasinda bi kizi var suan herkesten daha dirayetli gordukce ona daha cok uzuluyorum
Mekanı cennet olsun. Kızına çok uzun ömürler dilerim.
Minik kız dirayetli olmasın iyi değil yası yaşasın kırsın döksün sizde cenazeden sonra destek almaya başlayın kızı için

Evet emzik olarak kullaniyorlar israrci olursan belki emzik tutar geciktikce tutturamazsin çünkü iyice cingöz oluyorlar

Mekanı cennet olsun. Kızına çok uzun ömürler dilerim.
Minik kız dirayetli olmasın iyi değil yası yaşasın kırsın döksün sizde cenazeden sonra destek almaya başlayın kızı için
Evet evet o kesinlikle olacak ilk oldu dediler kiz uzul agla 3 saat sonra yasiyo dediler simdi cenazesi geliyo buyuk insan icin bile cok zor kaldırması rabbim sabir versin insallah malesef ölümlü dünya, cok gencti ama Rabbimin sevdigi kuluymuş demekki

Anne olunca ölüm korkusu sardı beni hep en çok düşündüğüm ben ölürsem bebeğime kim bakar oldu oluyormuş bu bazı annelerde depresyonda diyen var buna, hatta eşime bile defalarca dedim ben ölürsem ablamlara ver güneşi diye saçma sapan işte,
Ya şimdi sen dedin Ya 8 yaşında kızı var daha diye ne kadar acı yarabbim o küçücük kıza mı üzüleyim kızıyla hayalleri yarım kalan anneye mi üzüleyim, allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun, kız için çok büyük travma bu, güçlü gibi görünmesi şuan kabullenmediğinden henüz

Valla bence evin ne kadar sicak olsada tek alt üstlük havalara gelmedik canim bir kat daha giydir ondan gazi cogalir

Başınız sağolsun canım Allah o minik kızada sizede sabır versin

Geçmiş olsun canım. Bizimki aşıyı ateşsiz atlattı ama iki gün huysuzluk vardı üzerinde.

Başınız sağolsun. Kızıda çok kucukmus üzüldüm.

Niye atmadıysam o kutuyu epey de içirmiş. Üstüne hemen kustu, bi süre sonra da kaka yaptı. Kusmaz normalde öyle. Hatta kısa sürede meme istedi bi tur da emzirdim. Takipteyim su an iyi, inşallah bir şey olmaz
Kusması iyi olmuş canım. Çıkartmış bir kısmını o şekilde. Bir şey olmaz herhalde artık sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…