2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
benim oglanın hiç 5 saat 6 saat uyıdugunu görmedim ya bazı bebişler masallah uzun uyuyormuş doymuyor da mı uyanıyor ki anlamadım 2 3 saate bir basıyor agıdı
Doymuyor olabilir... 40 ciktiktan sonra kizimda cok rahat ettim.10 11 gibi gece uykusuna yatiyor 3 4 e kdar uyuyor..emmediyse duzgun 2 de uyaniyor..
Doymakla alakali

İste bende o sorun. Kv cok yasli evde oldugu hergun yatiyor basi agriyor vs vs diye. Anneminde cok fazka musait degil sagligi sorunumuz kimin bakacagi. Bu yarim maasla yarim gun calisma geldi mi
İşçilere var memurlara yok canım çıksın diye dört gözle bekliyorum

Su gece uykusunu bir one cekemedim 1bucuk 2den once derin uyuyamiyor, hep odamizda uyutuyorum uyusada yarim saat sonra hep uyanik anca gece daliyor

Ya benim bebeğimde mi sıkıntı var. Günde ortalama 5 kere az veya çok bezi değiştirmemi gerektirecek kadar kaka yapıyor. Nerdeyse her emzirme sırasında pırt ile beraber bezini batırıyor. Bazen ishalimsi gibi bazen normal bazen mukuslu gibi her türlü geliyor çözemedim bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi
Banada bizimki normal gelmiyor ama doktorumuz 5-6güne kadar normal diyor doğduğu zamanlar hergün 1kere yapardı şimdi 2 günde bir bugün yok mesela yarın bekliyoruz:) keşke ortak bir kullanım kılavuzları olsa bu bebişlerinde kafamız bu kadar karışmasa:))

Kizlar ben gecen hafta spiral taktirdim 5 yillik hormonlu olanlardan. Ebelerle bakir olanida bayagi konustuk ama hormonlu daha mantikli geldi. Emzirmeye engel olmadigi icin birde agrili adet kanamasi yapma riski olmadigindan tercih ettim. Bakirda adeti sancili yapma etkisi oluyormus.
Spiral takarken mutlaka yemek yiyip gidin ama ben ac gittigim icin midem cok bulandi
Ne kadara taktirdin cnm. Ben oglumdan sonra normal spiral taktirmistim çok yoğun kanamalarim oldu sonunda da spiral düştü. O zaman dr hormonlu önerdi. Ben de taktiracagim ama hiç fiyat bilgim yok

Ya benim bebeğimde mi sıkıntı var. Günde ortalama 5 kere az veya çok bezi değiştirmemi gerektirecek kadar kaka yapıyor. Nerdeyse her emzirme sırasında pırt ile beraber bezini batırıyor. Bazen ishalimsi gibi bazen normal bazen mukuslu gibi her türlü geliyor çözemedim bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi
Canim bebegimde oyle az yada cok kaka oluyor yesil sari koyu sivi karisik yani bagirsaklari iyi calisiyo diyolar banada

Aynen bizde olduk bugün bir sürü bebecik kurbanlık koyun gibi sıra bekliyordu 😄 bizimki 2. Sıradaydı da duymadık ağlayışlarını yavruların 😊bende takipteyim bakalım uyuyamadı da kuzum
Kilonuz nasil kuzum hangi asiyi oldunuz bu arada gecmis olsun prensesimize :-)

edosko edosko canim anne sutu aliyor diye hatirliyorum o yüzden kilodan korkma az biraz haraketlenmeye basladimi gidiyor onlar zaten benimkide o civarlarda cok dusunmuyorum o yuzden ilerisi icin rahat olsun

kuzum atesı cıktı 38lere ondamin verdım gece yaa. sorcam dr.a arkadasım bana demişti aşı için ates huysuzluk yapar dıye ıns yapmaz yazarım sıze de ilk dozds buymus bıde götururken buz kalıbı ile göturmemız gerekiyormus
Canım bu aşının eczaneden soğuk depodan teslim alıp buz kalıbıyla hemen sağlık ocağına gidip yapılması gerek diye biliyorum. Hatta bir gün öncesi hemşire de gelmeden hemen önce alın eczaneden, evdeki buzdolabı filan da yeterli soğutmayı sağlayamıyor demişti

Yaaa ayniyiz su an yaa bende 2gundur ina sasiriyorum 6saat uyumuslugu vatdi 2gecedir 2 3saatte uyaniyor :) neden ki acaba biz 2bucuk ayligiz su an
Biz de 3 aylığız uyanıyor şapur şupur ellerini emiyor ağlama yok sonra memeye saldırıyor:)
Yarın dr var kilo alımını merak ediyorum

Anestezi altinda mi takiliyormus ilk defa duydum benim hep cevremdekiler normal muayene esnasında takiliyor diyordu o kadar acili birseymi acaba
ben tirstigimdan hic düşünmüyorum:)
Valla bilemiyorum canım
Benin doktor konfor takılıyor:)
5dk uyuyorsun çok rahat bitiyor
Şimdi genr taktırmak istiyorum

Doymuyor olabilir... 40 ciktiktan sonra kizimda cok rahat ettim.10 11 gibi gece uykusuna yatiyor 3 4 e kdar uyuyor..emmediyse duzgun 2 de uyaniyor..
Doymakla alakali
olabilir uyku sersemi 2 fırt içiyor uyuyor sütüm de cok aşırı dolu dolu olmuyor haliyle artık gece of böyle devam ederse mama mı versem uyku diye bişey yok sersem gibiyim bazen abartıuor saat başı da kalkıyor

Canım bu aşının eczaneden soğuk depodan teslim alıp buz kalıbıyla hemen sağlık ocağına gidip yapılması gerek diye biliyorum. Hatta bir gün öncesi hemşire de gelmeden hemen önce alın eczaneden, evdeki buzdolabı filan da yeterli soğutmayı sağlayamıyor demişti
kuzum dırekt evde kalıpla mufaza da edebılıyorsun dün başka ılceden kalıpla getirdi eşimin arkadası. kız eczacı. bızım evde kalıpla duruyor kzıımın gece ateşi çıktıgını söyledim aşıyı uygulamadı drdan azönce geldik ctesı yapıcak kızımın atesı bıdaha cıkmazs kalıpla götürdük eve gıdınce tekrar kalıpla koyun dedı buzdolabının kapaklı kısmına. senın dedıgın kalıpsız olunca bekletmeden yapılması gerekıyormuş.

Back
X