- 26 Şubat 2016
- 4.867
- 9.651
- 208
- 35
Bilseydim zateb isci olurdum bizden bin kat iyi haklari her konuda. Bizim kurumda da is yapmayan tek kadrolar kafalarina gore ohh vallaİşçilere var memurlara yok canım çıksın diye dört gözle bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilseydim zateb isci olurdum bizden bin kat iyi haklari her konuda. Bizim kurumda da is yapmayan tek kadrolar kafalarina gore ohh vallaİşçilere var memurlara yok canım çıksın diye dört gözle bekliyorum
canım benim oğlan da da yaklaşık bir hafta on gündür sümüklü kaka oluyor bazen hiç yok bazen de çok yoğun kan hiç görmedim sen de ki belirtiler nelerdiÇok teşekkür ederim. Bizim çocuk dr kampüs içinde yani baktığı hasta sayısı az oda diyor bugün sabah aynı şikayetlerle gelen 3. Bebek.Anlamadım ben bu nasıl bişeymiş![]()
Benimki geceleri tam uyanmazdida emzir gaz al yatis max 20 25dk alirdi. Simdi gozler faltasi gibi ya uyutamiuorumda hemen. Haberdar et bizide❤❤Biz de 3 aylığız uyanıyor şapur şupur ellerini emiyor ağlama yok sonra memeye saldırıyor:)
Yarın dr var kilo alımını merak ediyorum
Ayni durumdayiz benim oğlan 2-3 saatte bir kalkıyorbenim oglanın hiç 5 saat 6 saat uyıdugunu görmedim ya bazı bebişler masallah uzun uyuyormuş doymuyor da mı uyanıyor ki anlamadım 2 3 saate bir basıyor agıdı
Doktorumuz aşımızı yapmadı ateşi takıp edelim dedi. Fitil verdi ateş için. Çıkmazsa ctesi uygularız dedi aşıyı. Bu ay ilk doz. Ikinci dozu da 4.ayda uygulıcaz dedı. 7 ve 13te de menenjit dedi. 60cm 6790 gram olmuşş sadece zıbın ve bezi vardı. 900 gram almış kızım buay. benim de düşündüğüm gibi her ay 1küsür alması beklenenin dışında büyüdükce azalıcak sımdı bıle maşallah çok almış dedi. ben daha az alır diye tahmın edıyordum. Emme sıklığı azaldı dedim yaramış sütün dedi. Ateşi çıkacağı zaman ağlaması huysuz olması çok normal durduk yere ağlamaz bebekler.her ağladıgında da paniğe kapılma seni yanında istediği zaman da ağlar özellikle bu aydab itibaren bu ağlamaları sık duyacaksın sana daha bir bağlancak onların aglaması bızım konuşmamıza eşdeğer dedi.. hasta olduğu günlerde uyku saatlerini esnetebilirsin gündüzleri. yanında ol yeter sakinlestırmeye çalış dedi. Motor becerilerini sordu 4aylık bebeklerle eşdeğermiş kızımm. dik durması kurduğu temaslar cıkardığı sesler dönmesi ismini söyleyınce bakması vs. Drmuzdan çok memnunuz Çok şükür zor randevu bulunan bır dr. Ablam orada calısmasa zor olurdu ona bulmak sanırım..Burun tıkanıklıgı ıcın de seruma devammış. Çok şükür kızım iyi❤
Kizlar selam.kacirdim.bazi mevzulari.giremedigimde :) 2 aylik kontrolde (1 hafta gecmisti gerci. 6 kg cikti kizim...biraz tontimi..zayif bebek degil.
Herkes zayiftan korkar bende cok kilolu olcak diye korkuyorumcunku yakinimda var...
senin paşanın kilo alımı nasıl canım doktor normal demişti bize uyku da lazım bebege tabi bize deAyni durumdayiz benim oğlan 2-3 saatte bir kalkıyor
Doktorumuz aşımızı yapmadı ateşi takıp edelim dedi. Fitil verdi ateş için. Çıkmazsa ctesi uygularız dedi aşıyı. Bu ay ilk doz. Ikinci dozu da 4.ayda uygulıcaz dedı. 7 ve 13te de menenjit dedi. 60cm 6790 gram olmuşş sadece zıbın ve bezi vardı. 900 gram almış kızım buay. benim de düşündüğüm gibi her ay 1küsür alması beklenenin dışında büyüdükce azalıcak sımdı bıle maşallah çok almış dedi. ben daha az alır diye tahmın edıyordum. Emme sıklığı azaldı dedim yaramış sütün dedi. Ateşi çıkacağı zaman ağlaması huysuz olması çok normal durduk yere ağlamaz bebekler.her ağladıgında da paniğe kapılma seni yanında istediği zaman da ağlar özellikle bu aydab itibaren bu ağlamaları sık duyacaksın sana daha bir bağlancak onların aglaması bızım konuşmamıza eşdeğer dedi.. hasta olduğu günlerde uyku saatlerini esnetebilirsin gündüzleri. yanında ol yeter sakinlestırmeye çalış dedi. Motor becerilerini sordu 4aylık bebeklerle eşdeğermiş kızımm. dik durması kurduğu temaslar cıkardığı sesler dönmesi ismini söyleyınce bakması vs. Drmuzdan çok memnunuz Çok şükür zor randevu bulunan bır dr. Ablam orada calısmasa zor olurdu ona bulmak sanırım..Burun tıkanıklıgı ıcın de seruma devammış. Çok şükür kızım iyi❤
3900 doğdu 3520 ye düştü hastanede 3800 ile hastaneden çıktık 1. Ayda 4500 Gr 2. Ayda 5300 Gr oldu bu ay ne aldı belli değilsenin paşanın kilo alımı nasıl canım doktor normal demişti bize uyku da lazım bebege tabi bize de
ben uyku eğitimine henüz başlamadım canım ama 20gunlükten buyana emziriyorum gazını cıkarıyorum şş pat yontemı var onu uyguluyorum uyuyor. Gaz cıkarmadan yatırma kuzum gazına uyanıyor olablr bazen de memede uyudugunda beşiğine koyarken uyandırıyorum orda dalsın diye oyle uyuyor. çok nadir de ikimiz yatıyoruz ninni soylerken gıdıyor uyku basarsa.Senin minnoş kucakta uyumaya alısmıs olabılır mı. arkadasımın bebegı ona bı alıstı kucagı dısında cokcok zor uyuyor baska yerdeKizlae bana uyku yontemlerinizi yazar misiniz ya benim kizim dalamiyor asla uyutamiyorum bi yol yontm olsun banada
Yıldırım Dorukta hangi doktora gıdıyordunuz. Memnun kaldınız mıYıldırım doruk
Masallah guzel kizima buyumus annesi prenses olmus bu tokalarda takilmis oh missssTeşekkür ederiz teyzesi :) 2. Ay aşılarımızı yeni olduk biz. 6 kg olmuşuz :))
canım biz de 3200 dogduk 3 e düştük ilk ay 4000gr 2. ay 5100 çıktı şimdi evde tartıyoruz 6 kg falan kiloya bakarsan doyuyor ama uyku yok dogru düzgün3900 doğdu 3520 ye düştü hastanede 3800 ile hastaneden çıktık 1. Ayda 4500 Gr 2. Ayda 5300 Gr oldu bu ay ne aldı belli değil
700-800 Gr aldı seninki nasıl canım
Yıldırım Dorukta gizem hanıma gıdıyorum ben de sezeryan olacak benim. Siz onceki sezeryandan ve sımdikinden memnun kaldınız mı. Hastanede susleme falan da yapıyorlarmış oda için sizin nasıldı. Bir arkadas iki jardinyer iki vazo koydular o kadar dedi merak ettimCanım ben yıldırım doruk Dr Kemal köroğluna gidiyorum çok seviyorum Dr umu çok candan sormadan anlatıyor zaten ama çok yoğun oluyor randevumu 15 gün önceden falan alıyorum diğer doğumumu da orda yaptım geçen yıl sezaryen 2000 tl idi bu yıl sormadım muayene %10 indirimli 85 veriyorum ayrıntılı usg için çekirge dorukta yaptırmıştım daha önce fiyatı hatırlamıyorum ama tlf bilgi alabilirsin cd falan veriyorlar
Benimki 10 gibi gece uykusuna geçiyor 8buçuktan uyuyana kadar 120cc içiyor normalde bir öğünü 60-90 arası değişiyor. Bu şekilde 3 e kadar bazen daha fazla uyuyor. Eğer 120yi tamamlayamadan uyuyup kalırsa :) daha erken uyanıyor geceleri kalkınca 70 civarı içip 2buçuk 3 saat daha uyuyor. Doymuyorlarsa uyanıyorlar gerçekten. Mama yada Gün içinde memeyi tam boşaltmadığı oluyorsa sağıp gece yatmadan bir öğün verebilirsin belki uzar uyku süresi.olabilir uyku sersemi 2 fırt içiyor uyuyor sütüm de cok aşırı dolu dolu olmuyor haliyle artık gece of böyle devam ederse mama mı versem uyku diye bişey yok sersem gibiyim bazen abartıuor saat başı da kalkıyor
Ne kadara taktirdin cnm. Ben oglumdan sonra normal spiral taktirmistim çok yoğun kanamalarim oldu sonunda da spiral düştü. O zaman dr hormonlu önerdi. Ben de taktiracagim ama hiç fiyat bilgim yok
Canım benimki genelde sütünü içerken dalıyor. Sütü bittiğinde hala uyanıksa kucağımda pış pış yapıyorum yada dizime yatırıp pış pış yapıyorum sallamıyorum ama. Genelde böyle uyuyor. Hala uyuyamadıysa emzik veriyorum. Haftada 1-2ancakdır. Bazende göğsüme yatırıp pış pışlıyorum. Öyle uyuyor. Gece uykusuna geçmeden de ninni söylüyorum daha çabuk uyuduğunu farkettim:))Kizlae bana uyku yontemlerinizi yazar misiniz ya benim kizim dalamiyor asla uyutamiyorum bi yol yontm olsun banada