2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

Valla biraz buyusun youtubeda videolarda cekersiniz alyayla Johny johny yes papalar alya sayesinde milyarder olurmussunuz bakarsin:)) benim kizim bu kadar guzel olsa ben reklam yildizi yapardim kesin:)) benimki cirkin halalarina cekmis Allah nazarlardan korusun yavrularimizi♡

Ben de misafir sonrası temizlik yaptırırım. Çünkü o zaman ev batar. Yarın da misafirlerim var yatılı.

Trde herkese kesi ama kesinin cok kotu bir durumunu ben yasamadim Sen yasadinmi
Bana da kesi atıldı kesmeseydim yırtıksız doğmazdı dedi doktorum. Dikişlerin iyileşmesi zaman aldı biraz hala ilişki sırasında batmalar oluyor bide Yırtık olunca da makata kadar yırtılabiliyormuş ve iyileşmesi kesiden daha zormuş öyle okumuştum

Tavsiye eden arkadasima sordum bende oyle yan etkileri olmadi dedi sadece beli agrimis biraz. Tabi kisilere gore farkeder ama yan etki olasiligini goze almak lazim
Xeroderma_pig Peki bu cilt altına yapılan aylık iğneler var galiba onlar hakkında bilginiz var mı acaba? Biraz takip ettim de spiral önerilmiyor sanırım. Ben doğumdan beri eşimden köşe bucak kaçıyorum şimdilik ama eninde sonunda teslim olacağım Ben de korunma yöntemlerinden hangisine başvurmalıyım diye düşünüyorum açıkçası şimdiye kadar ilkel yöntemlerle korunmuştuk ne de olsa ilk çocuk olursa olur cahil kafasıyla

sünnet olan var mı? biz dün sünnet olduk 31ocak doğumluyuz.
Geçmiş olsun hayırlı olsun devlette mi özelde mi Bende yaptıracağım da burda çocuk cerrahi yok konyaya gidemiyoruz arabımızı sattık 3 ayı geçmeden olsun istiyordum

Bendede batmalar oluyor canım. Atiyorlar onu aşağıda kadının hastaları bekliyor hemen sonuç almak için kesiyorlar. Doğum hızlı olsun diye. Gelişmiş ülkelerde kesi sayısı çok dusukmus

Ikisinide deneyimlemis biri olarak oyumu c sikkindan yana kullaniyorum; birdaha dogurmamak

hahah aa ben şeymasubaşı gb kızımla tatıllerde fotolar yüklicem süslicem püslicem youtuber da oluverelım bizim neyımız eksık dmı kızz deme öyle prensesin de senin gb cokguzel eminim bütünn bebekler güzell meleklerr cennet kokuyorlarr

Biz de Henüz siftah yok!
Şu seçimler bitsin de hayırlısıyla artık bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…