ahahha bunu herkes dıyor ben ıstemıyor değilim sağol teyzesi ❤Allaha emanet eşimin reklam işleri yapan eski bi öğrencisi var abi dıyor ajansa yazdırsana yazın. Kociş bak bı dızıde fln oynatırlarsa güzel olur dıyorum ben kızımı göndermem nazar olur dıyor işte ben de bunu anlamıyorum okuruz üflerız allaha emanet
Valla biraz buyusun youtubeda videolarda cekersiniz alyayla Johny johny yes papalar alya sayesinde milyarder olurmussunuz bakarsin:)) benim kizim bu kadar guzel olsa ben reklam yildizi yapardim kesin:)) benimki cirkin halalarina cekmis Allah nazarlardan korusun yavrularimizi♡
Evet canım doğum kontrol hapları tümör yapabiliyor.
Hamile kalmadan önce kistim vardı kadın dogumcum doğum kontrol hapı vermedi sebebini de böyle açıkladı.
Bana da kesi atıldı kesmeseydim yırtıksız doğmazdı dedi doktorum. Dikişlerin iyileşmesi zaman aldı biraz hala ilişki sırasında batmalar oluyor bide Yırtık olunca da makata kadar yırtılabiliyormuş ve iyileşmesi kesiden daha zormuş öyle okumuştum
Tavsiye eden arkadasima sordum bende oyle yan etkileri olmadi dedi sadece beli agrimis biraz. Tabi kisilere gore farkeder ama yan etki olasiligini goze almak lazim
Xeroderma_pig
Peki bu cilt altına yapılan aylık iğneler var galiba onlar hakkında bilginiz var mı acaba? Biraz takip ettim de spiral önerilmiyor sanırım. Ben doğumdan beri eşimden köşe bucak kaçıyorum şimdilik ama eninde sonunda teslim olacağım Ben de korunma yöntemlerinden hangisine başvurmalıyım diye düşünüyorum açıkçası şimdiye kadar ilkel yöntemlerle korunmuştuk ne de olsa ilk çocuk olursa olur cahil kafasıyla
Geçmiş olsun hayırlı olsun devlette mi özelde mi Bende yaptıracağım da burda çocuk cerrahi yok konyaya gidemiyoruz arabımızı sattık 3 ayı geçmeden olsun istiyordum
Bana da kesi atıldı kesmeseydim yırtıksız doğmazdı dedi doktorum. Dikişlerin iyileşmesi zaman aldı biraz hala ilişki sırasında batmalar oluyor bide Yırtık olunca da makata kadar yırtılabiliyormuş ve iyileşmesi kesiden daha zormuş öyle okumuştum
Bendede batmalar oluyor canım. Atiyorlar onu aşağıda kadının hastaları bekliyor hemen sonuç almak için kesiyorlar. Doğum hızlı olsun diye. Gelişmiş ülkelerde kesi sayısı çok dusukmus
Valla biraz buyusun youtubeda videolarda cekersiniz alyayla Johny johny yes papalar alya sayesinde milyarder olurmussunuz bakarsin:)) benim kizim bu kadar guzel olsa ben reklam yildizi yapardim kesin:)) benimki cirkin halalarina cekmis Allah nazarlardan korusun yavrularimizi♡
hahah aa ben şeymasubaşı gb kızımla tatıllerde fotolar yüklicem süslicem püslicem youtuber da oluverelım bizim neyımız eksık dmı kızz deme öyle prensesin de senin gb cokguzel eminim bütünn bebekler güzell meleklerr cennet kokuyorlarr
♡♡ Ben spiral icin gittigimde ebeler sevistinizmi diye sordular bi iki kere iste dedim korundunuz mu peki geri cekilmeyle deyince suan hamile olabilirsin bunu biliyosun dimi dediler ben bayilacaktim su mu getirdiler masallah size :) simdi yine mi ayni yontem