2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282

O durumlar cok talihsiz ama bunlari bir kenara biraksak dahi ben yine burayi oneririm. Belki alistigimdanmi bilmiyorum ama bir suru ulkeye gittim ozellikle cocuklar icin daha guzel guvenli bir ulke gormedim. Guvenlik bence cok onemli. Tum cocuklarin guvenle yasayacagi bir dunya olsaydi keske :sinirlardan bagimsiz :/ siz dusunun olurda gelirseniz bana dis bakiminda bir guzellikte yapin

Gelebilsek dukkan senin canim dis bakiminin lafi mi olur burda kurulu duzen varken biraz zor ya bizimki birakip gitmez

benim kızım atağı dibine kadar yaşıyor yine uykuya cevırdı 12den berı uyuyor memeye kalktı sadece ben de temızlık yaptım cam kapı ne varsa ama yarına kesin yıne aynı

Yine tutturamadik renkli goz avrupai olmasa Latin havasi da olur olumlu sagol canim benim cok tatlisin ♡♡

Gelebilsek dukkan senin canim dis bakiminin lafi mi olur burda kurulu duzen varken biraz zor ya bizimki birakip gitmez

Aman duzen dedigin ne ki yine kurulur. Dil dersen benim gittigim hastanede tarzanca fransizca konusan insanlar calisiyordu. Aksan cok kotu ve konusma duzeyi idare eder seviyesinde. Gelin gelin ♡

Yine tutturamadik renkli goz avrupai olmasa Latin havasi da olur olumlu sagol canim benim cok tatlisin ♡♡
o senin tatlılığın enerjin süper kuzum. klasik bir söz ama kahve de bir renk değil mi ela yeşil benım de gözlerim ondan sevıyorum çok çaktırma ve özel bence ela her rengi alıyor bazen yemyeşil oluyorum bazen bal rengi bazen ela ,gri hepsi bir arada kızının da oyle olucak anası negüzel işte ❤ bir de renkli göz pigment eksildikce olurmuş yakın zmaanda öğrendim bunu da

kuzum dökülüyor ya bizim şu 1haftadır basladı yatagında hep saçları var kızımın hele arkasınde kucuk bır yuvarlaklık olustu fare yemiş gb oynattıgı kısım boş kalmış. ki arkası baya saclıdır uzamaya basladılar ama dökülüyorlar. yegenımin devasa sacları vardı 5.ayında okadar döküldüler ki anca 1yasında yenıden toparlandılar ılla kı ılk saclar dökülüyormus yakında cıkar merak etme ❤

Ben burdayim hep ya daha dun yazdim sana uykuyla alakali
bsebse ye dedim kız seninkını cevapladım hava gunesli ama soguk ya kızımı alıp gezesim vardı kanguruyla sen nasıl oldun canım daha iyi misin ailen nasıl

Ay sen ne güzel bilgiler veriyorsun ya :))
Çok iyi oldu bunu öğrendiğim .

Geçen kulak copuyle bebislerin ağzını temizlemeyi de sen yazmıştın di mi :)
Teşekkürler
Yok canım onu ben yazmadım :)
Tıbbi gereklilik yoksa bebeklerin ağzına birşey sokmuyoruz hatta:)

bsebse ye dedim kız seninkını cevapladım hava gunesli ama soguk ya kızımı alıp gezesim vardı kanguruyla sen nasıl oldun canım daha iyi misin ailen nasıl
Iyiyiz cok sukur , insan malesef herseye alisiyo kotu de olsa her ne kdr 1bucuk senedir her hafta ay hastaneye yattiginda ha bisey olďu olacak diye beklesende gercekten oldu mu beklenen insan donup kaliyo babama kardeslerine esine çocuğuna cok daha zor, burda oldugum zamana denk geldi iyiko diyorum bazen gorebildim halami son son en azindan diyebiliyorum bende cok sukur artik rahat nefes alabilcek acilarindan kurtuldu diyip rahatlamaya calisiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…