2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim gonlunu al inan bu zamanda esin gibi dusuncele erkekler nesli tuketmekte olan hayvanlar gibi hic kirma o yuzden. Saril op ozurdile :)

Bildiğin fobim ya hastane işlerinden nefret ediyorum arkadaş geçen hafta evde yaptırdı bende napsam bilemedim

Kizlar ben yarin spirali cikarmaya gitmek icin arayacagim. Kizimin ebesine mesaj attim kizim 3 aksamdir agliyor mirena ile ilgisi olabilir mi sutum mu azaldi diye. Bana mirena nin yani hormonlu nun sutu azalttigini hep okudugunu yazdi cok uzgunum cunku bana bundan hic bahsetmediler. Kimi kadinin vucudu bunu kaldiramaz dedi bu riski almaya degmez dusunenler varsa siddetle onermiyorum

Ne demek canım :) bizde kaka durumi düzeldi gibi çok şükür bugün beş kere yaptı sayısı çıktı ama rengi kıvamı iyiydi :) inşallah alerji değildir tüm bu olanlar .
Aynen canım ya teşhisi öyle zor ki
Bizde hırıltı yok
Sizinde geçicidir inşallah alerji yoktur
Bizde hep alerji belirtisi vardı ama bir ayı geçti kakası düzeldi .az daha sütten kesme durumuna geliyordum . Belki alerji bile değil tüm olanlar.
Çok garip bir hastalık cidden

Çok teşekkür ederim süper oldu bunları öğrenmem eşimle konuşayım oda uygun görürse bizde sünnet eritelim miniyi bu arada rabbim damatliginuda görmeyi nasip etsin

Canım ya ,bebiş emmek isteyince nasıl reddedilir ki
İnşallah şikayetleriniz çabucak azalır
Mama kullanınca nasıl olacak bakalım değişiklik olacak mı
Bizimde sizle aynıydı sanırım belirtiler
Yeşil mukuslu kaka , kan falan. Beş hafta yeşil geldi kakası ama biogia kullanınca iki gündür düzeldi şuan bir sıkıntısı da yok gibi kusmasi çoktu o da bugün normaldi. Anlamadım ben bu işten

Mari ve kizceyi cok severim burdayken cokta kullanırdım ama bursada kimsem yok diye herhalde aklima gelmiyo hiç bu kelimeler

kizlar akliniz varsa oglanlari simdiden sunnet ettirin dusunenler
Ben oglumu 3 aylıktı ettirmistim o zamanda fildir fildir bi bacaklari durmuyordu keske dogunca ettirseydim bile dedim yani
Ya tam buyudugunde olmali ya da yeni dogan gibi bence

Ben oglumu 3 aylıktı ettirmistim o zamanda fildir fildir bi bacaklari durmuyordu keske dogunca ettirseydim bile dedim yani
Bende istiyorum eşim arabayı satacak zamanı buldu gitmemiz gereken yerlere gidemiyoruz araştırmak istiyorum doğru doktoru bulmak

Ben de doktor bakıyorum. Bulur bulmaz yaptıracağız sünnetini hemen inşallah. İstanbulda fiyatlar çok uçuk yaa. Yarın birkaç hastane daha arayıp fiyat alayım. Ama ürolog mu genel cerrah mı olsun kafam karışık. İkisi de yapıyormuş çok farkı olur mu bilemedim

Ya kızlar benim bebeğim her şeyden korkar oldu. Uyanıkken bazen sevmeye yeltenince dalmış gibi olup bir anda sıçrıyor sonra ağlıyor vb. Normal mi acaba bu kadar sıçramak, korkmak?

Kızlar menenjit aşısını kızıma tek doz nimenrix yaptırmıştık bir yaş sonrası... Siz 9 aydan sonra menactra yaptıracaksınız sanırım 2 doz ikisi de aynı etkiyi gösteriyor bildiğim kadarıyla acaba doktorlarınız neden menactra yı tercih ediyor gidince sorma imkanınız var mı?

Ya kızlar benim bebeğim her şeyden korkar oldu. Uyanıkken bazen sevmeye yeltenince dalmış gibi olup bir anda sıçrıyor sonra ağlıyor vb. Normal mi acaba bu kadar sıçramak, korkmak?
Bu ara benim minnakta öyle çok zor uyuyor tık sesine bile sıçrayarak kalkıyor sebebini bilmiyorum canım

Bu ara benim minnakta öyle çok zor uyuyor tık sesine bile sıçrayarak kalkıyor sebebini bilmiyorum canım
Belki de bu dönemlerde normaldir? Bilemedim Baya baya korku ifadesini görebiliyorum yüzünde sonra ağlıyor zaten, kucağımda zor sakinleştiriyorum.

Kızlar 2. Ay aşısından korkuyorum ya 2. Ay aşısı çok mu ağır acaba birde kızım 2 gündür alerji oldu ama bugün geçti gibi ilaç kullanıyoruz haftaya carsamba aşısı geçerse o gün gel dedi ama korkuyorum yinede ya bilemedim aşılardan çok tırsıyorum ya

Bende çok korkmuştum ama ağlamadı bile canım ateşte olmadı şükür geçti kolayca

Bildiğin fobim ya hastane işlerinden nefret ediyorum arkadaş geçen hafta evde yaptırdı bende napsam bilemedim
Hastane ortamindan ben de nefret ediyorum Evde yapilmasi da bi tercih meselesi tabi ki. Fakat ben ameliyathane ortami istedim ki steril bir ortam olsun Allah korusun bi komplikasyon olursa orada mudahele edilsin. Bir de çocuk cerrahi o kdr tatli bir kadindi ki, kucucuk oglumla kendi çocuğu gibi konusmalari sarilmaları beni rahatlatti:) insallah senin de en kolayindan en basitinden en acisizindan olur evde veya hastanede hangisini istersen:)

Çok teşekkür ederim süper oldu bunları öğrenmem eşimle konuşayım oda uygun görürse bizde sünnet eritelim miniyi bu arada rabbim damatliginuda görmeyi nasip etsin
Amin canim tesekkur ederiz. Darisi size insallah:)
Kesinlikle katiliyorum. Ben 2. Ay bittiginde yaptirdim gene de cok sukur cok buyuk sıkıntı yasamadim ama simdi ki aklim olsa hemen dogar dogmaz yaptirirdim.
Çocuk cerrahi ayten basak kilic ı onerebilirim haftanin belli gunleri izmit konakta, belli gunleri gebzeye de gidiyormus. Gebze ist a yakin ya ondan soyledim. Gecen ben iyi anne degilim triplerimde yuzum gozum sis gittim yanina kontrole kendisi de kolik bebek annesiymis zamaninda o kadar rahatlatti ki beni 60 tl ucret verdim psikologa gitmis gibi oldum cocukla iletisimi de cok guzel sariliyor, sakin sakin sohbet ediyor
Ben de cok korkuyordum canim hatta esim ise gitmisti. Gitmesin diye gozunun icine bakmistim ama hic agri ates olmamisti çok sukur. Sadece halsizlik uyku yapmisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…