2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kızlar bebeklerinize isim düşündünüz mü?
biz erkek olursa Aren kız olursa Defne diyorduk daha hamile bile değilken oğlum olacağını öğrendiğim gün Aren diye sevmeye başlamıştık.
Defne ismni çoook seviyorum ama yakın arakdaşlarımdan ikisi defne ismini koydular yeni isim arayışındayız.
kız olursa MERİN istiyorum eşim sıcak bakmıyor.
erkek olma ihtimalini düşünmek istemiyorum kayınpederin ismini koymak isteyecek eşim veee kavga kopacak yine. hamileliğimin bir kısmı sinir stresle geçecek.
( ilk bebeğin ismini amcası bulmuştu kayınpeder hayatteyken söylemiştik o da beğenmişti. hamile olmadan 2 yıl önce kp vefat etti oğluma eşim isminni koymak istedi biraz kavga koptu aramızda. hayattayken kabul etmişti falan diyerek ikna ettim. bu daha farklı düşünmek bile istemiyorum)

Merhaba kızlar, az önce tuvalet kağıdına çok çok hafif varla yok arası bi pembelik geçti... Doktoruma yazdım hemen ama o kadar korkuyorum ki sonra tekrar wc ye gittim yine baktım bu kez gelmedi. Aşırı stres yaptım kendime ya Böyle bir durum yaşayanınız var mı? C.tesi günü muayene bende işteyim acaba çok mu yoruyorum kendimi?

Gonlunu ferah tut canim insallah bisey olmaz bende kafayi yiyicem 6+6 olmusuz bugun sali kontrolum var alkimdan cikmiyo ne mide bulantisi ne bisey korkutuyo beni bakalim hakkimizda hayirlisi artik takdir Allahin

Anlamları ne canım duymadım daha önce

Canim bendede lekelenme vardi korkma progestan kullandim cok sukur ama her lavaboya gidince aklim cikiyo

Kızım olursa biricik hayal , oğlum olursa alparslan diye düşünüyorduk hep . Uzmana danıştık, biricik hayal sakın düşünme, metres hayatı yaşar dedi
Alparslan ismi için de mükemmel , uygundur dedi. Eşimin çok hoşuna gitti bu durum . O biricik hayal ismini hiç istemiyordu. Bebeğimizi alparslan olarak seviyoruz şimdilerde
Erkek olacak diye umuyoruz . Kız olursa süpriz olur . İsim konusunda yine bir uzmana danışırım . İsim deyip geçmemek lazım , bütün bir hayatı etkiler .

Anlamları ne canım duymadım daha önce
Aren / çöldeki en parlak kum tanesi /bir ağaç cinsi ben peyzaj mimarıyım ağaç cinsi olması daha çok hoşuma gitmişti
Merin/ parlak, sevinçli / güzel ahlaklı / beğenmediğim anlamı da kısrak

anlamı önemli ama ben ilk duyduğum anda bana hissettirdiklerini önemsiyorum. Aren i amcası dediğinde eşimde ben de bi an kaldık ve gülümsedik tamamdır dedik. anlamını falan sonra araştırdık.
merin i ben instagramda gördüm veee işte dedim ama eşim ve kardeşim çakma Derin gibi diye beğenmiyorlar :)

Aren / çöldeki en parlak kum tanesi /bir ağaç cinsi ben peyzaj mimarıyım ağaç cinsi olması daha çok hoşuma gitmişti
Merin/ parlak, sevinçli / güzel ahlaklı / beğenmediğim anlamı da kısrak

Bir ara Can-Han-Nur'lu isimler furyası vardı. Şimdilerde anlamlarına bakmadığımızda ne olduğunu anlayamadığımız isimler var. Ben sade anlaşılır isimlerden yanayım. 2 kızım var Öykü ve Rüya isimleri :)

biz de evlendiğimiz ilk yıllarda Rüya ve Rüzgar diyorduk. sonra soyadımıza uygun olsun diye Demir ve Lir dedik. Lir zor diye Demir ve Defne dedik. 5 yıl sonra olunca oğlum bu isimlerin tamamını yakın çevremizdekiler çocuklarına koydu.

ben her yeni doğanın kendi adıyla gelmesi taraftarıyım. onun adı bunun adı diye elerken geriye duyulmamış isimler kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…