- 19 Ağustos 2015
- 1.034
- 809
- 73
- 38
Ya canim benim lutfen karamsarliga kapilma insaallah sana da nasip olacakCanım zaten senelerdir olmuyodu iki başarısız aşılamam var en son tüp bebek yaptırımca tuttu diye sevindim sevincim kursağımda kaldı,nasip olmuyo bana annelik
Zaten endokrine gidicem canım ben 7 sene hipertiroid tedavisi gördüm ameliyat oldum şimdi hipotiroid aslında normaldi hep değerlerim demekki gebelikte etkiliyor
Ocak 2019 annesiyim inşallah❤
biz de evlendiğimiz ilk yıllarda Rüya ve Rüzgar diyorduk. sonra soyadımıza uygun olsun diye Demir ve Lir dedik. Lir zor diye Demir ve Defne dedik. 5 yıl sonra olunca oğlum bu isimlerin tamamını yakın çevremizdekiler çocuklarına koydu.
ben her yeni doğanın kendi adıyla gelmesi taraftarıyım. onun adı bunun adı diye elerken geriye duyulmamış isimler kaldı
hoş geldınız hayırlı olsun
Sağolun teşekkürler birşey soracağım bu altta cenin çıkıyor nasıl oluyor yapmak istiyorum
Hayırlı olsun canım ne güzel çifte mutlulukonun da miniş kalbini duyarsınız hiç endişelenme
CANIM PROFİLİMDE KİŞİŞEL BİLGİLERİM KISMINDA ALTTA HAMILELIK TAKVIMI VAR ORAYA DOGUM YAPACAGIN TARIHI YAZ VE KAYDET DE
Esim ilgileniyor zaten ama ramazan olhnca haliyle onun da yetemedigi zamanlar oluyor umarim.cok uzunn surmez ya ev kokarkadaşım eşinden bu aralar destek al devamlı bu halde olacak değilsin rabbim sana güç versin
benim oğlan büyük olunca o kadar etkilemiyor ama yinede dersleri ile ilgilenemiyorum eşim bakıyor bu aralar onun derslerine
Insallah doner gonlunu ferah tut stres yapmaİlâç kullanırken bu denli yükselmesi korkuttu yarın gidicem inşallah bir an önce normale döner teşekkür ederim içimi rahatlattın
DenizBenim eşimde oğlu olursa hep Demir Ali diye düşünmüş :) Kızı da bana bırakmayacak galiba ona da Deniz dedi geçen gün :)
yapamiyorsan canim hamilelik takvimi icin tiklayin yaziyo bak bnm takvimde orasida yarfimci olut yazarken arada tire birakirsan ustte gosterilfigi gbj o zaman olur canimValla yaptım ama olmuyor herhalde
Ay bizde de aydi durum.soz konusu kayipederim gecen yil vefat etti esim simdiden basladi erkek olursa onunadini koyariz diye cok icime sinen bi is8m defil acikcasi zaten oglumda da her buldugum isme mirin kirin etti,kiz olursa netim ona da cok gonullu olmasa da BilgeBeren yada ikisinden birini istiyorum erkek olursa kayra istiyorum ama ona da yanasmiyorkızlar bebeklerinize isim düşündünüz mü?
biz erkek olursa Aren kız olursa Defne diyorduk daha hamile bile değilken oğlum olacağını öğrendiğim gün Aren diye sevmeye başlamıştık.
Defne ismni çoook seviyorum ama yakın arakdaşlarımdan ikisi defne ismini koydular yeni isim arayışındayız.
kız olursa MERİN istiyorum eşim sıcak bakmıyor.
erkek olma ihtimalini düşünmek istemiyorum kayınpederin ismini koymak isteyecek eşim veee kavga kopacak yine. hamileliğimin bir kısmı sinir stresle geçecek.
( ilk bebeğin ismini amcası bulmuştu kayınpeder hayatteyken söylemiştik o da beğenmişti. hamile olmadan 2 yıl önce kp vefat etti oğluma eşim isminni koymak istedi biraz kavga koptu aramızda. hayattayken kabul etmişti falan diyerek ikna ettim. bu daha farklı düşünmek bile istemiyorum)
T3 değerin kaç canım önemli olan T3 değeriymiş çocuk onu kullanıyormuş. diğerleri çocuğu etkilemez dedi bnm dr.Zaten endokrine gidicem canım ben 7 sene hipertiroid tedavisi gördüm ameliyat oldum şimdi hipotiroid aslında normaldi hep değerlerim demekki gebelikte etkiliyor
canım aşağıda resımlı gösterdım nasıl yapacagını bı bak istersenValla yaptım ama olmuyor herhalde
allah rahmet eylesin kp ismi neAy bizde de aydi durum.soz konusu kayipederim gecen yil vefat etti esim simdiden basladi erkek olursa onunadini koyariz diye cok icime sinen bi is8m defil acikcasi zaten oglumda da her buldugum isme mirin kirin etti,kiz olursa netim ona da cok gonullu olmasa da BilgeBeren yada ikisinden birini istiyorum erkek olursa kayra istiyorum ama ona da yanasmiyor
Ay bizde de aydi durum.soz konusu kayipederim gecen yil vefat etti esim simdiden basladi erkek olursa onunadini koyariz diye cok icime sinen bi is8m defil acikcasi zaten oglumda da her buldugum isme mirin kirin etti,kiz olursa netim ona da cok gonullu olmasa da BilgeBeren yada ikisinden birini istiyorum erkek olursa kayra istiyorum ama ona da yanasmiyor
Oyle canim ya kesinlikle en cok annenin isim hakki oldugunu dusunuyorum Allahtan hayirlisi bakalimya bu çocuğu 9 ay ben taşıyor şeklim şemalim yamuluyorsa karar benim olmalı diye bencilce düşünüyorum
en sinir olduğum konu bir büyüğün ismini koymak. evlenmeden konuşmuştuk eşimde istemiyordu babası vefat edince plağı tersten çalmaya başladı. umarım kızım olur da stressiz geçer isim konusu
kp ismi ne canimya bu çocuğu 9 ay ben taşıyor şeklim şemalim yamuluyorsa karar benim olmalı diye bencilce düşünüyorum
en sinir olduğum konu bir büyüğün ismini koymak. evlenmeden konuşmuştuk eşimde istemiyordu babası vefat edince plağı tersten çalmaya başladı. umarım kızım olur da stressiz geçer isim konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?