2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Zaten endokrine gidicem canım ben 7 sene hipertiroid tedavisi gördüm ameliyat oldum şimdi hipotiroid aslında normaldi hep değerlerim demekki gebelikte etkiliyor

Aynen benim de gebelik öncesi 2'nin altındaydı hep, gebelikle birlikte 4 lere çıktı. 100lük başladık 15 gün sonra 0,43'e düşmüş. İnanılmaz saçlarım dökülmeye başladı. Dr.a söyledin 75 e düşürdü ama sanki 50 yeterli gelecek gibi. Önümüzdeki hafta tekrar kan vericem bakalım.
Allahtan ilaç hemen etki ediyor endişe etme canım.

Benim eşimde oğlu olursa hep Demir Ali diye düşünmüş :) Kızı da bana bırakmayacak galiba ona da Deniz dedi geçen gün :)

Hayırlı olsun canım ne güzel çifte mutluluk onun da miniş kalbini duyarsınız hiç endişelenme

İnş cnm işte bi taraftan seviniyorum iki tane bi defadan kurtuluruz iyi olur bi taraftanda korkuyorum sorun olur mu riskli midir vs diye. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşşş

Esim ilgileniyor zaten ama ramazan olhnca haliyle onun da yetemedigi zamanlar oluyor umarim.cok uzunn surmez ya ev kok
İlâç kullanırken bu denli yükselmesi korkuttu yarın gidicem inşallah bir an önce normale döner teşekkür ederim içimi rahatlattın
Insallah doner gonlunu ferah tut stres yapma

Benim eşimde oğlu olursa hep Demir Ali diye düşünmüş :) Kızı da bana bırakmayacak galiba ona da Deniz dedi geçen gün :)
Deniz ama hem anne tarafından hem baba tarafından kuzenlerim var Deniz isminde.

Demir ve Emir isminde komşumuzun ikizleri vardı Demir Emir gel kolumu kemir diyormuş arkadaşları. çocuklar eve ağlayarak gelmişti. o olaydan sonra Demir ismini elemiştik . çocuklar birbirine karşı çok acımasız oluyor malesef. ilk okul çağı beni korkutuyor

Ay bizde de aydi durum.soz konusu kayipederim gecen yil vefat etti esim simdiden basladi erkek olursa onunadini koyariz diye cok icime sinen bi is8m defil acikcasi zaten oglumda da her buldugum isme mirin kirin etti,kiz olursa netim ona da cok gonullu olmasa da BilgeBeren yada ikisinden birini istiyorum erkek olursa kayra istiyorum ama ona da yanasmiyor

Zaten endokrine gidicem canım ben 7 sene hipertiroid tedavisi gördüm ameliyat oldum şimdi hipotiroid aslında normaldi hep değerlerim demekki gebelikte etkiliyor
T3 değerin kaç canım önemli olan T3 değeriymiş çocuk onu kullanıyormuş. diğerleri çocuğu etkilemez dedi bnm dr.

allah rahmet eylesin kp ismi ne

Bizde erkek olursa selim koyacagiz allahin izniyle esimin vefat eden dayisinin ismi tamam dedim bende zaten koyalim yasi benzemesin.. kiz olursada mihrimah dedim ben bakalim hayirlisi

ya bu çocuğu 9 ay ben taşıyor şeklim şemalim yamuluyorsa karar benim olmalı diye bencilce düşünüyorum
en sinir olduğum konu bir büyüğün ismini koymak. evlenmeden konuşmuştuk eşimde istemiyordu babası vefat edince plağı tersten çalmaya başladı. umarım kızım olur da stressiz geçer isim konusu

Oyle canim ya kesinlikle en cok annenin isim hakki oldugunu dusunuyorum Allahtan hayirlisi bakalim

kp ismi ne canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…