- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Günaydın arkadaşlar.ben Şubat annesiyim. Bebeğim bugün 33 günlük oldu. Çok gazımiz var kaka yaparken ağlıyor.gıda alerjisinden dolayi da az olan sütüm sonrası mama veriyorum.sorunumuz gaz,uyumama,sürekli bir ıkınma hali ve kaka yaparken ağlama.siz benden Ay olarak tecrubelisiniz.bu sıkıntılar ne zaman geçer acaba?damla sadece biogai kullanıyoruz. Mama ise aptamil pregomin as.
Çok az da değilmiş canım endişe edecek kadar. Hemencik iyi olsun inşallah minişSağ ol canım. Aylık en az 700 gr alması gerek benim kız 500 gr almış şu an 4700 2 aylık olduk inşallah tedaviye başladık bakalım
Günaydın :) Benim bebiş 3 ay 10 günlük bugün, bizim gaz ve kaka sorunumuz hemen hemen bitti ki herhalde buraya en çok yazanlardan biri bendim bebeğim sabahlara kadar ıkınıyordu inlemesi çok can yakıcıydı bitmiyordu hatta bu kadar ıkınmasından dolayı göbek fıtığımız bile oldu kocaman ceviz büyüklüğünde,benim bebiş sadece anne sütü alıyordu mama ile daha çok gazlı oluyor olabilir bizde ilk 2 ay biogaia kullandık, sonra reflüden dolayı maflor a geçtik, benim tavsiye edebileceğim tek şey aslında sabır, bazen geçmeyecekmiş gibi geliyor hatta ne zaman güneşin ıkınma sesiyle değil de gülme sesiyle uyanacağız diye dertlenirdim eşime, tam da o zamanlardayız şimdi gaz kaka vs geldiğinde anlıyoruz ve en fazla 10 dk içinde yapıyor ve göbek fıtığımızda sönüyor artık, ben türlü şeyler denerdim sıcak havlular koyardım karnına ayaklarına kimi zaman iyi gelirdi kimi zaman gelmezdi, bezini açıp bacaklarını karnına doğru iterdim, doğru değildir belki bilemiyorum ama popsuna zeytinyağı sürerdim(içeri değil tabi, amacım sadece makat deliğini yumusatsın bi de makat çatlağı olmasın diyeydi) allah yardımcın olsunGünaydın arkadaşlar.ben Şubat annesiyim. Bebeğim bugün 33 günlük oldu. Çok gazımiz var kaka yaparken ağlıyor.gıda alerjisinden dolayi da az olan sütüm sonrası mama veriyorum.sorunumuz gaz,uyumama,sürekli bir ıkınma hali ve kaka yaparken ağlama.siz benden Ay olarak tecrubelisiniz.bu sıkıntılar ne zaman geçer acaba?damla sadece biogai kullanıyoruz. Mama ise aptamil pregomin as.
AA aynı işte erkeğe ne alınır ki saat (10 küsür saati var ne gerek var bi daha almaya çok pahalılar zatenKelin ilacı olsa konusu olmuş bu hediye konusuayy iyi ki yazdın bizimkinin de Doğum günü Mayıs’ta bende ne akçam diye düşünüyorum. Zaten ala ala alacak bişey kalmadı fikir olur bana da. Ben eşime aşağı yukarı 10 tane kadar saat aldım şimdiye kadar parfüm yada kıyafet tarzı bişey almam. Aldığım şeyi ileriye taşıyabilmek benim için önemli. İlerde çocuğuna damadına versin isterim. Tesbih almıştım yüzük almıştım künye almıştım.
Ben kolsuz zıbın üstüne uzun kollu zıbın giydiriyorum. Onun üstüne normal pijamasını. Kolları iki kat oluyor böylece üşümüyordur diye umuyorum :) Benim kız son birkaç gündür üstünü açmayı adet edindi muhtemelen ben uyurken bir ara uyanıyor tepinip atıyor üstünden o yüzden uyku tulumu giydiriyorum onun üzerine battaniye örtüyorum. Bizim ev de ortalama 23 derece.
Önceden uyku tulumuna koyar üstüne battaniye örterdim. Tulumu sevmiyor bıraktık artık Canım.bende senin gibi aynı şekilde yapıyorum çünkü battaniyeyle boğulur diye korkuyorum. Doktorlar ensesi ve gögüsü sıcaksa üşümezler diyor. Yani elleri kolları yüzü soğuk olsa da sıkıntı olmazmış. Bebeğimi tek kat giydiriyorum sıcağa çok alışmasın diye evin ısısı da 22 derece
Uzun kollu zıbın üzerine uzun kollu pijama giydiriyorum. Bazende kısa kollu zıbına kadife pijama
Teşekkürler kızlar aslında benim kızda sıcağı sevmiyor gecede ensesi ve göğsü sıcak oluyor ama kendim üşüyünce o da üşür mü diye bilemedim. 2 kat uzun kolluda kolları rahat hareket etmeyince bunalıyor. Sıkıntıya gelemiyor hiç:)) ince penye yeleklerimiz var onlardan giydireyim diyorum omuzları üşümesin. Omuzlar tutulursa masaja falan gitmek ister birde masaj masrafı çıkmasın şimdi
Evet burdayımmYaa gercektenmiiii
Yok canım üşümezler korkma ben de senin gibi yapıyorum vücuduna bir tane sarıyorum beşğinde yattığından beri bu şekilde yapıyorum Hatta Koca İnsan gibi elini başına koyup uyuyor kızımKızlar gece bebeklerinizin üstünü nasıl örtüyorsunuz. Ben çift kat battaniye örtüyorum ama kollar açıkta kalıyor. Oda 22-23 derece. Gece bazen benim kollarım omzum üşüyor tamamen yorganın içine giriyorum ama kızımın kolları içerde durmuyor acaba o da üşüyor mudur ki. Kıyafetide kısa kollu zıbın üstüne bir tane pijama. İnşallah üşümüyordur.
Bende tukendim artik. 10yil oldu bizim dogum gunu tanisma yil donumu arada 14subat derken bittim benKelin ilacı olsa konusu olmuş bu hediye konusuayy iyi ki yazdın bizimkinin de Doğum günü Mayıs’ta bende ne alcam diye düşünüyorum. Zaten ala ala alacak bişey kalmadı fikir olur bana da. Ben eşime aşağı yukarı 10 tane kadar saat aldım şimdiye kadar parfüm yada kıyafet tarzı bişey almam. Aldığım şeyi ileriye taşıyabilmek benim için önemli. İlerde çocuğuna damadına versin isterim. Tesbih almıştım yüzük almıştım künye almıştım.
Vallahi bir aydır gaz problemi yaşamıyorduk Dün Ben yemeyi biraz abarttım mayalı şeyler yedim hazır seyler söyledık fln derken Gece misler gb uyuyan kızım cıglıkla uyandıkızım çok fena ağladı gazdan masajda 1 saatte zor çıkarttım sonra uyuya kaldı yavrum çok yoruldu Bir Daha Tövbe ettim 6 aya kadar gaz yapan şeyler yemeyeceğim artık. bıde bana hala kurubaklagil ye bısey olmaz dıyorlar atak haftamız atak haftamız A da denk geldi ondan da olabilirHayırlı olsun bebişİn sağlıkla büyüsün inşallah. Gıda alerjisi netleşti mi.
Biogaila bağırsak düzenleyici ilaç gaz damlası farklı oluyor canım. Ben sürekli masajla çıkartıyorum gazını alttan ve üstten. Bir bebeğin en sıkıntılı konusu gaz maalesef. 2 inçi Aydan sonra yavaş yavaş azalıyor ama geçmiyorbiz çörek otu ve zeytin yağından bir karışım yaptık onu veriyorum.
Geçmiş olsunSağ ol canım. Aylık en az 700 gr alması gerek benim kız 500 gr almış şu an 4700 2 aylık olduk inşallah tedaviye başladık bakalım
Ben de öyle Eşim bana hediye alma beklemiyorum diyor ama dayanamıyorum her seferinde saat koleksiyonu var resmen. bır saat kutusu yetmıyordu netten deri bır kutu sıparıs ettım bu yıl. önce bısey alamamıştım kosturmacadan bebekten 1gun kala hallettım sbaahtan verdım ertesı gune yetısmıstı esım de bayılmıştı bu tarz bısey yapablirsınsen de saat sevıyosa :)Kelin ilacı olsa konusu olmuş bu hediye konusuayy iyi ki yazdın bizimkinin de Doğum günü Mayıs’ta bende ne alcam diye düşünüyorum. Zaten ala ala alacak bişey kalmadı fikir olur bana da. Ben eşime aşağı yukarı 10 tane kadar saat aldım şimdiye kadar parfüm yada kıyafet tarzı bişey almam. Aldığım şeyi ileriye taşıyabilmek benim için önemli. İlerde çocuğuna damadına versin isterim. Tesbih almıştım yüzük almıştım künye almıştım.
Yaz gelse benimki tek zıbınla kollar bacaklar açık yatar herhalde hiç sevmiyor sıcağı sıkıntıyı ev az sıcaksa kucakta bile durmak istemiyor bezini falan açınca mutluluktan ölecek sanki:)Yok canım üşümezler korkma ben de senin gibi yapıyorum vücuduna bir tane sarıyorum beşğinde yattığından beri bu şekilde yapıyorum Hatta Koca İnsan gibi elini başına koyup uyuyor kızımÖnemli olan göğüs ve sırt eller ve kollar dan üşümezlermiş Hem oda ısısı da gayet iyi yaz gelsede Ferah Ferah yatırsak
Masaj videolarını izle gazı için yardımcı ol. Bizimki iki ay on günlük oldu kaka yaparken hala zorlanıyor. Mama verdiğin için belirtiler daha şiddetli belkide ben mama kullanmadığım için bilmiyorum.Günaydın arkadaşlar.ben Şubat annesiyim. Bebeğim bugün 33 günlük oldu. Çok gazımiz var kaka yaparken ağlıyor.gıda alerjisinden dolayi da az olan sütüm sonrası mama veriyorum.sorunumuz gaz,uyumama,sürekli bir ıkınma hali ve kaka yaparken ağlama.siz benden Ay olarak tecrubelisiniz.bu sıkıntılar ne zaman geçer acaba?damla sadece biogai kullanıyoruz. Mama ise aptamil pregomin as.
Bende bizimkine çiçek istemiyorum diyorum gidiyor her seferinde hediyenin yanina çiçek alıyor. Yada sadece çiçek alıyor. Birkere kavga ettim. Gitmiş bir orkideye ikiyüz tl vermiş. Ya marketler orkide dolu. Neymiş bu özelmiş mavi renkmiş. Kavga ediyorum alma diye gene alicam ben diyor. Öldürecek beni.Ben de öyle Eşim bana hediye alma beklemiyorum diyor ama dayanamıyorum her seferinde saat koleksiyonu var resmen. bır saat kutusu yetmıyordu netten deri bır kutu sıparıs ettım bu yıl. önce bısey alamamıştım kosturmacadan bebekten 1gun kala hallettım sbaahtan verdım ertesı gune yetısmıstı esım de bayılmıştı bu tarz bısey yapablirsınsen de saat sevıyosa :)
Kız ne güzel işte adam düşünüyor bize de yaranılmaz heeBende bizimkine çiçek istemiyorum diyorum gidiyor her seferinde hediyenin yanina çiçek alıyor. Yada sadece çiçek alıyor. Birkere kavga ettim. Gitmiş bir orkideye ikiyüz tl vermiş. Ya marketler orkide dolu. Neymiş bu özelmiş mavi renkmiş. Kavga ediyorum alma diye gene alicam ben diyor. Öldürecek beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?