2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bünye meselesi demekki. Ben asermedim bile eşim aseriyordu daha çok. Onu alayım mı sana bunu alayım mı sana. Halbuki kendi canı çekiyor
Bu adamlar ne kurnaz :) Benim eşim de canı ne istese anneme derdi bizim hanım aşerdi diye. Yazık annem de hemen o gün yapardı. Bayıla bayıla yerdi bizimki

Canım kundakta yaptırtmıyor sıkıysa ağlıyor bolsa çıkarıyor zaten sonra ağzına burnuna çekiyor battaniyeyi kollar durmuyor hiç. Biraz öksürüğü vardı geçmedi acaba dedim üşüyor mu ..
Ya o salya neden oluyor bizde de başladı gibi 2buçuk aylığız

Sezeryan olup adet olanlar varmı Ben bugün adet oldum ama kanamam biraz fazla resmen musluktan su akar gibi birde sanki vajinada iğneler batiyo gibi bi uyusuma var
Ben geçen ay adet oldum canım. İlk günleri yoğundu normal adetteki gibi. Sonra azaldı. 5 gün kadar sürdü. 1 aydan fazla zaman geçti ama tekrar adet olmadım Hemen test yaptım ya hamileysem diye ödüm koptu Negatif neyse ki

Geçmiş olsun canım. Kaç kilo almıştı da az dedi doktorunuz? Bir an önce toparlar umarım.

Canım tahlil vs yapıldı mı Benim kızda idrarda enfeksiyon çıktı belirtilerinde iştah kaybı da diyor onu çok yaşamadık ama var mutlaka bir derdi inşallah anlaşılır rahatlarsın
Tahlil yapilmisti kuzum zaten ikinci ayda bu sıkıntisni soylemistim idrar kaka baktilar enfeksiyona ve kakada kan vs varmi diye

Ben kolsuz zıbın üstüne uzun kollu zıbın giydiriyorum. Onun üstüne normal pijamasını. Kolları iki kat oluyor böylece üşümüyordur diye umuyorum :) Benim kız son birkaç gündür üstünü açmayı adet edindi muhtemelen ben uyurken bir ara uyanıyor tepinip atıyor üstünden o yüzden uyku tulumu giydiriyorum onun üzerine battaniye örtüyorum. Bizim ev de ortalama 23 derece.

Önceden uyku tulumuna koyar üstüne battaniye örterdim. Tulumu sevmiyor bıraktık artık Canım.bende senin gibi aynı şekilde yapıyorum çünkü battaniyeyle boğulur diye korkuyorum. Doktorlar ensesi ve gögüsü sıcaksa üşümezler diyor. Yani elleri kolları yüzü soğuk olsa da sıkıntı olmazmış. Bebeğimi tek kat giydiriyorum sıcağa çok alışmasın diye evin ısısı da 22 derece

Uzun kollu zıbın üzerine uzun kollu pijama giydiriyorum. Bazende kısa kollu zıbına kadife pijama

Z zeLina ben tek zibin uzun kollu ustune mecbur kundak ve battaniye. Battaniye de açıliyor ayaklariyla tekmeleme yle ev 24 25 küsurlerde

Z zeLina ben de uzun kollu zibin, ustune pijama giydiriyorum. 2 tane battaniye ustune. Kollarini iceri sokamiyorum dedigin gibi ustune getiriyor battaniyeyi ensesine gogsune bakip sicaksa tamam diyorum

Günaydın arkadaşlar.ben Şubat annesiyim. Bebeğim bugün 33 günlük oldu. Çok gazımiz var kaka yaparken ağlıyor.gıda alerjisinden dolayi da az olan sütüm sonrası mama veriyorum.sorunumuz gaz,uyumama,sürekli bir ıkınma hali ve kaka yaparken ağlama.siz benden Ay olarak tecrubelisiniz.bu sıkıntılar ne zaman geçer acaba?damla sadece biogai kullanıyoruz. Mama ise aptamil pregomin as.

Günaydın arkadaşlar.ben Şubat annesiyim. Bebeğim bugün 33 günlük oldu. Çok gazımiz var kaka yaparken ağlıyor.gıda alerjisinden dolayi da az olan sütüm sonrası mama veriyorum.sorunumuz gaz,uyumama,sürekli bir ıkınma hali ve kaka yaparken ağlama.siz benden Ay olarak tecrubelisiniz.bu sıkıntılar ne zaman geçer acaba?damla sadece biogai kullanıyoruz. Mama ise aptamil pregomin as.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…