2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Benim minnosta yine meme reddinin kralını yaşıyor.. o direniyor emmemek için ben direniyorum.biberon kaşık vs vermemek için. ..bugün 40 dk fln ağladı sonra sızdı uykuda emdi. . Bklm kim galip gelecek bu seferki Red maçında

ben sılıcem programı yukledıgım 1ay olunca kıtabını alıcam kuzuu. cok da fayda saglamadı o bılgıler nette de var ya bosa ucret alınıo gb gelıyo bana
Ucret bi kere odenmiyor mu canim her ay mi aliniyor google playden parali bi oyun aldigimizda bir kere para odeniyor meselaaa

Bende direnmeye çalışıyorum ama aç olduğunu bilince de dayanamıyorum 10 saniye durmuyor memede çıkarıyor kıvranıyor memeye kafa atmalar yırtınmalar ağzına baktım böyle yara vs bişey mi var da ememiyor diye çünkü sanki çok emmek istiyor ama ememiyor gibi davranıyor Ya da emmeyi unutmuş gibi ağzında geveleyerek ısırarak meme ucunu emmeye çalışıyor garip garip seyler yapıyor, sağıp verince biberonla ondan iyisi yok soluksuz içiyor

Ucret bi kere odenmiyor mu canim her ay mi aliniyor google playden parali bi oyun aldigimizda bir kere para odeniyor meselaaa
aa ben her ay yenılencek sanıyorum basta aldı ztn 20yı. 2.ye kullanmadıgım ıcın bılmıyorum soraym arkadasıma bı bana soleyen arkadasım sankı ole demstı

Benimki de oyle sanki meme emmiyor işkence yapıyorum :) valla aç olduğunu biliyorum çok mu vicdansızım ki bugün inat ettim vermedim... hele biberon hic vermedim ben. Verirsem kaşıkla veriyordum fazla sütümü sağıp. Biberon verdim kızımda 2.5 3 ay da bıraktı memeyi.

ben sılıcem programı yukledıgım 1ay olunca kıtabını alıcam kuzuu. cok da fayda saglamadı o bılgıler nette de var ya bosa ucret alınıo gb gelıyo bana
Tabi kitabı daha ayrıntılı ama bende tutuyor belirtiler sonrasın da kazandığı yetenekler falan zaten ücret bir kere veriliyor verdik kuzum

Tabi kitabı daha ayrıntılı ama bende tutuyor belirtiler sonrasın da kazandığı yetenekler falan zaten ücret bir kere veriliyor verdik kuzum
ben hep sanıyorum hıc okumamısım detaylı oleyse bosa sılcektım kızz. tabı tabı tutuyor bende de oyle hatta basladı kızım bugun memeyle oynadı kahkaha attı nerdeyse dönme hareketı daha guclu sonra alya dıyorum bakıyor bazen daha sıkı tutuyor nesnelerı vsvs. senın kacıncı atak. bısonrakı ataga kendımı ıyı hazırlıcam

Tmm cnm bendr atılmanı istemem
biri şikayet ederse atılabılır sanırım. bugune dek cok forumda marka verıldı hıc atılmadık kız bende yazmam gerektgnde noktalama ısaretı kullanyrm o reklama gırmıyor dye azonce de yazdım. hatta dogumdsn once vermedıgımız marka kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…