2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Hırıltı ve burun akıntısı vardı

Kızlar merhaba, bebeğinde besin alerjisi olanlar varsa bu hafta yaşadığımı anlatayım. Kuruyemişe kızımın alerjisi varmış bu hafta cok tükettim iki üç gün kaka yapmadı. Yaptığında fotograftaki gibi kan vardı. İlk bakışta belli olmuyor çok dikkatli bakarsanız zar gibi kan damarlrı var. Ben sadece süt alerjisi var sanıyordum değilmiş. Soranlar olmus belirtiler neler diye ilk zamanlar hırıltı burun akıntısı gaz sancısı vardı kakada kan görmedik bu nedenle laktoz intoleransı teşhisi zaten konmuştu. Ancak bu kez hırıltı yoktu ama kaka yapmama meme reddi ve kanlı kaka belirtisi yaşadık. Gerçekten moralim çok bozuk. Süt alerjisi olan bebeklerde kilo kaybı görülürmüş. Bunun nedenini suan daha iyi anlıyorum meme reddi yaşadıkları için beslenmedikleri için kilo kaybı normal.. Asıl problem ben bi kaç güne rota virüsü aşısı vurdurcaktım ancak instagramda ali fuat serpen cocuk doktoru kanamayı artırdığı için süt alerjisi olup kakasında kan görülen bebeklere önerilmediğini söylemiş. Rota virüsü de oldukça yaygın ve ölümcül bu aşıyı vurdurmak istiyordum oysa

Eklentiler

• 7B8EC982-5516-43E7-A9CA-DF1DE7268A3A.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 63
Bulusmak isterimm benjm burda kimsem yok senin var mi sakaryadab geldim bnde gelin
Yok canım benimde kimsem birde ben bursada çalışıyorum iş aradaşlarımda hep orada gidip gelemiyoruz çok fazla.. bebişle zor olacak diye oraya taşınacağız bizde.. inşallah ayarlayalımda bir gün buluşalım..

Geçmiş olsun canım Rota virüsü ile ilgili yazıyı benden okudum biraz önce. Benimde kafama karıştı. Aşıyı yaptırmayı bende istiyordum. Bizim şikayetimiz sadece kakada kan dı meme reddi hırıltı vs. olmadı çok şükür. Tek şikayetle geita ya bakılmadan ve başka hiç bir tahlillerinin yapılmadan bana diyet oğluma raporlu mama başlandı. Mamanın kokusu tadıçok kötü aşırı gaz yaptı. Bilemiyorum çok şaşkınım.

Canim cok gecmis olsun oncelikle. Bir kac farkli doktorla birebir gorusmeni oneririm asi konusunu. Eger ayni gorusu savunuyorlarsa da uzulme. Sadece biraz daha dikkatli ol. Yaninda mutlaka el icin steril jel bulundur ve disari ciktiginda bebeginle temas etmeden once kullan. Aslinda bu genel bir aliskanlik olmali cunku her turlu virus temas ile geciyor neredeyse. Hasta insanlari kim olursa olsun kizina yaklastirma evine kabul etme. Kotude dusunme ayrica ♡

Geçmiş olsun canım
Bu hastalığın teşhisi öyle zor ki. Bizde de soylenildi ama şimdi en büyük belirti olan kaka yeşilden normale döndü .iki haftadır kanda görmedim çok şükür. Dr degistirmesem belki şuan mamayla devam ediyor olabilirdik. İlerleyen zamanlarda da ne olacağını bilmiyorum. Kusmasi çok belki bu da alerjiden ama besin mi süt mü laktoz int. Var mı yok mu herşey muamma. Testler kesin sonuç vermediği için.
Rota virüsinu alerji uzmanı da son gittiğim doçent Dr da yaptırma dediler , alerji şüphesi oldugundan

Günaydınnnn Annemlere gidiyoruz şimdi 2 valiz eşya,oyun halısı, reflü yatağı,bebek arabası derken bi bagaj dolusu eşyayla resmen 5 yıldızlı otele gidiyormuşcasına mutluyummm yemek derdi yok temizlik derdi yok, 2 ablam + 4 yengem+ Annem Bunlardan herhalde bebeği emzirmeden emzirmeye alırım kucağıma saç boyamaya gideceğim, vaktim olursa cilt bakımına da (Doğum sonrası ne sürersem sureyım cildim aşırı kuruyor muhtemelen emzirme terleme sıvı kaybı oluyor demekki )

Git tadını çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…