2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sizin kakada kan nasıldı?
Yani kirmizi, kan olduğu açıkça belli miydi?
Fotoğraf varsa ekleyebilir misin canım?

Bir de başka bir doktora daha gitseydiniz keşke çünkü başka belirtiler de arıyor doktorlar.

Epey zor bursaya gidip gelmek ya allah yardimciniz olsun daha mantikli tasinmak haklisjn valla

Geçmiş olsun bizde dediğim gibi tek şikayet kakada mukus ve kandı. Mama Smilac alimentum. Ama berbat bir kokusu ve tadı var

evet kuzu bana hep dıyorlar ay bu saatte yattı o senı gece dıker bn de dıyorum oylr degıl yorulan bebek daha az uyur uyku uykunun mayasıdır. aa dogru eskıler de boyle derdı dıyorlar. benm amacım gunduz duzenlı uyudugunda son uynıklıgı 6ya fln getırmek 4de 5de uyanınca mecbur yatmak ıstyo 7gb ama ıste 12 saat uyudu tam saatnı de bılıo hanfendı

F
Sizin kakada kan nasıldı?
Yani kirmizi, kan olduğu açıkça belli miydi?
Fotoğraf varsa ekleyebilir misin canım?

Bir de başka bir doktora daha gitseydiniz keşke çünkü başka belirtiler de arıyor doktorlar.
Fotoğraf yok canım ilk gördüğümde nokta kadardı mukuslu olduğunu için burdan arkadaşlar da bahsedince dikkat ediyordum öyle gördüm. Sonra iki kezde bariz kan oldurup belli mukusla karışık gördüm. Rabbim bütün yavrularımıza şifa versin beterinden korusun ama çok sinir bozucu bir hastalık varmı yokmu o bile kesin belli olmuyor

Epey zor bursaya gidip gelmek ya allah yardimciniz olsun daha mantikli tasinmak haklisjn valla
Gidiş geliş 1buçuk saati geçiyor eskiden sorun olmuyordu da şimdi o vakti kızıma ayırmak istiyorum. Ders aralarında bile gidebilirim yanına yakın olursam ataması olmazsa babamız gidip gelecek artık

Bebeği sevmek istiyorlar ama huysuzlaninca sen ugrasacaksin. Hem şimdiki anneler her konuyu araştırıyor biliyor. Eskisi gibi değil bilgiye kolay ulaşıyoruz doğrusu ne ise onu yapıyoruz.

Benim oğlum da memede ıkınıyor, memeden destek alarak kakasını yapıyor. Her zaman ıkınmıyor yani. Bugünde emerken ıkındi ama kakasını yapamadı. Kakası yoksa normal emiyor. Kilosu iyi meme reddi yok.

Benim oğlum da memede ıkınıyor, memeden destek alarak kakasını yapıyor. Her zaman ıkınmıyor yani. Bugünde emerken ıkındi ama kakasını yapamadı. Kakası yoksa normal emiyor. Kilosu iyi meme reddi yok. Memede ıkınması alerji belirtisi mi.

cnaım bu her bebekte degısıyor. benm kızım mesela bir gün cok fazla uyuyor hıc uyanmak ıstemıyor bu gecen atakta 3gun 3,4de yattı ertesı sabaha dek sadece emmeye kalktı. ama son 3gunde uyumak ıstemedı aglama vs yapmadı ve daha cok emdı..kımı meme reddı yapabılıyormus ve huysuzlık

Kızlar bebek için nemlendirici olur mu yoksa bebe yağı o işi mi görüyor ben biraz anlayamadım gerçi bebek nemlendiricisi var mı onu da bilmiyorum ay kafam karıştı bebişimin yüzü kuruyor yanakları falan bi el atalım hadi bu işe bana bi yardım ediverin

M Mavisu27 sizde de varmı şikayet. Bu arada yazmayı unuttum başkanı dr a da gittikçe kanlı kakayı duyar duymaz alerji diyorlar
Canım bizde kaka arada mukuslu oluyor. Bazen meme reddi var. Ayrıca çok huzursuz. Büyük oğlumda vardı o yüzden çok tedirginim ben :/

Ben gecen gun mustelaninkini aldim cok kuru ciltler icin olanıni var yani ve hic kokusu yok

Eklentiler

• 15541218407795707325699882067677.webp
    27 KB · Görüntüleme: 22
Kızım bugün rota aşısını oldu kızlarr enfeksiyon falan da yok şükür ateş çıkması soğuk algınlıgı kaynaklıymıs görünürde.. aşının hepsini içti. 2saat oncesı emzirmiştim kusmadı şükür bakalım ne gb semptomları olucak ben de diş dolgusu yaptırdım evımıze geldık uyuyor sımdı epey sakin acaba aşıdan mı bakalım görücez

Gecmis olsun canim

Hakikaten ya sen diince o gunlere gittim. 3 saat oldu uyandiramiyorum sekeri duscek gene diye oturup agliyordum. Simdi ki uykulari o zamana, o zamanin uykulari simdiye gelse her sey cok kolay olurdu

Canım bizde kaka arada mukuslu oluyor. Bazen meme reddi var. Ayrıca çok huzursuz. Büyük oğlumda vardı o yüzden çok tedirginim ben :/
Çocuk alerji dr mukusun önemli olmadığını kan yoksa tedirgin olmaya gerek olmayacağını söyledi canım. Atak haftasında falansa huzursuzluğu ondandır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…