ohh senden iyisi yokk kızGünaydınnnn☀☀☀ Annemlere gidiyoruz şimdi 2 valiz eşya,oyun halısı, reflü yatağı,bebek arabası derken bi bagaj dolusu eşyaylaresmen 5 yıldızlı otele gidiyormuşcasına mutluyummm yemek derdi yok temizlik derdi yok, 2 ablam + 4 yengem+ Annem Bunlardan herhalde bebeği emzirmeden emzirmeye alırım kucağıma saç boyamaya gideceğim, vaktim olursa cilt bakımına da (Doğum sonrası ne sürersem sureyım cildim aşırı kuruyor muhtemelen emzirme terleme sıvı kaybı oluyor demekki )
Zaten 4.30da uyandiysa 7ye iyi dayanmış onu 9 a kadar nasil oyalayacaksın ki huysuzlanir bebek bu arada S Sevimlipanduf barismaniza cok sevindimbizim sıpa 7de uyandı 9bbucukta tekrar uyuttum bız de uyuduk yıneesımle oynattık fln yatmak ıstemedı oyun ıstedı hep ama aksam 7de uyuttum dıye esım erken kalkar boyle bıraz daha gec uyutsan dedı ben de 1gram zorluk görmedın bu mu sorun dıye bakmak tabıkı sorun degıl ama 9da da uyutabılırdın dedı. ben neyapayım oncesınde çocuk 16.30da uyanmıstı uykusu geldı uyudu. ki mesela son uyanıklıgı aksam 6ya denk gelse ztn 8,9da uyuyo bana da zor oldu 7de uyanması bugun uyanıklık süresını bıraz daha 8,9adenk getırmeye calıscam. beşikte tepınıyordu almasam dönmesınden korktum ben uyırken
Bak kıskandım şimdi. Keyfini çıkar canım. Bende annemlere, işyerine çıkışımi vermeye gidicem bu aralarGünaydınnnnAnnemlere gidiyoruz şimdi 2 valiz eşya,oyun halısı, reflü yatağı,bebek arabası derken bi bagaj dolusu eşyayla resmen 5 yıldızlı otele gidiyormuşcasına mutluyummm yemek derdi yok temizlik derdi yok, 2 ablam + 4 yengem+ Annem Bunlardan herhalde bebeği emzirmeden emzirmeye alırım kucağıma saç boyamaya gideceğim, vaktim olursa cilt bakımına da (Doğum sonrası ne sürersem sureyım cildim aşırı kuruyor muhtemelen emzirme terleme sıvı kaybı oluyor demekki )
Geçmiş olsun canım
Bu hastalığın teşhisi öyle zor ki. Bizde de soylenildi ama şimdi en büyük belirti olan kaka yeşilden normale döndü .iki haftadır kanda görmedim çok şükür. Dr degistirmesem belki şuan mamayla devam ediyor olabilirdik. İlerleyen zamanlarda da ne olacağını bilmiyorum. Kusmasi çok belki bu da alerjiden ama besin mi süt mü laktoz int. Var mı yok mu herşey muamma. Testler kesin sonuç vermediği için.
Rota virüsinu alerji uzmanı da son gittiğim doçent Dr da yaptırma dediler , alerji şüphesi oldugundan
canım ben büyük oğluma yaptırdım o zaman bilmiyorduk alerjisi oldugunu bişiyorsh bebegimde de şüpheleniyoruz bu gün tekrar gidicez 2 sinde de ters etki görmedim ama bizim göremediğimiz organlarda veya alerji sürecinde bir yan etkisi varsa bılemem malesef ben de okudum bu aşının alerjiyi olumsuz etkilediğini.sorarım unutmazsam bu hafta immunolojiyeKızlar merhaba, bebeğinde besin alerjisi olanlar varsa bu hafta yaşadığımı anlatayım. Kuruyemişe kızımın alerjisi varmış bu hafta cok tükettim iki üç gün kaka yapmadı. Yaptığında fotograftaki gibi kan vardı. İlk bakışta belli olmuyor çok dikkatli bakarsanız zar gibi kan damarlrı var. Ben sadece süt alerjisi var sanıyordum değilmiş. Soranlar olmus belirtiler neler diye ilk zamanlar hırıltı burun akıntısı gaz sancısı vardı kakada kan görmedik bu nedenle laktoz intoleransı teşhisi zaten konmuştu. Ancak bu kez hırıltı yoktu ama kaka yapmama meme reddi ve kanlı kaka belirtisi yaşadık. Gerçekten moralim çok bozuk. Süt alerjisi olan bebeklerde kilo kaybı görülürmüş. Bunun nedenini suan daha iyi anlıyorum meme reddi yaşadıkları için beslenmedikleri için kilo kaybı normal.. Asıl problem ben bi kaç güne rota virüsü aşısı vurdurcaktım ancak instagramda ali fuat serpen cocuk doktoru kanamayı artırdığı için süt alerjisi olup kakasında kan görülen bebeklere önerilmediğini söylemiş. Rota virüsü de oldukça yaygın ve ölümcül bu aşıyı vurdurmak istiyordum oysa
Bir yazı okumuştum ne kadar geç uyutursan o kadar geç uyanır zannediliyor ama öyle değil. Uykusu geçmiş olduğundan daha huysuz ve huzursuz uyuyor ertesi gunede geç kalkmıyor gene erken kalkiyormus. Geç yatır geç kalkar yanlış yani sen en iyisini yapiyorsun. Bende yedi buçukta banyo yaptırdım çıkar çıkmaz uyumak istedi. Emdi uyudu. Banyo yaptirinca mayisiyor iyi oluyorbizim sıpa 7de uyandı 9bbucukta tekrar uyuttum bız de uyuduk yıneesımle oynattık fln yatmak ıstemedı oyun ıstedı hep ama aksam 7de uyuttum dıye esım erken kalkar boyle bıraz daha gec uyutsan dedı ben de 1gram zorluk görmedın bu mu sorun dıye bakmak tabıkı sorun degıl ama 9da da uyutabılırdın dedı. ben neyapayım oncesınde çocuk 16.30da uyanmıstı uykusu geldı uyudu. ki mesela son uyanıklıgı aksam 6ya denk gelse ztn 8,9da uyuyo bana da zor oldu 7de uyanması bugun uyanıklık süresını bıraz daha 8,9adenk getırmeye calıscam. beşikte tepınıyordu almasam dönmesınden korktum ben uyırken
canım instagramda yonca tabak var alerji uzmanı ona da bir sorsan bizde kakada kan falan olmadı kilo kaybı ve meme reddi de hepsinde olmuyor canım ya inş atlatırsınız tez zamandaKızlar merhaba, bebeğinde besin alerjisi olanlar varsa bu hafta yaşadığımı anlatayım. Kuruyemişe kızımın alerjisi varmış bu hafta cok tükettim iki üç gün kaka yapmadı. Yaptığında fotograftaki gibi kan vardı. İlk bakışta belli olmuyor çok dikkatli bakarsanız zar gibi kan damarlrı var. Ben sadece süt alerjisi var sanıyordum değilmiş. Soranlar olmus belirtiler neler diye ilk zamanlar hırıltı burun akıntısı gaz sancısı vardı kakada kan görmedik bu nedenle laktoz intoleransı teşhisi zaten konmuştu. Ancak bu kez hırıltı yoktu ama kaka yapmama meme reddi ve kanlı kaka belirtisi yaşadık. Gerçekten moralim çok bozuk. Süt alerjisi olan bebeklerde kilo kaybı görülürmüş. Bunun nedenini suan daha iyi anlıyorum meme reddi yaşadıkları için beslenmedikleri için kilo kaybı normal.. Asıl problem ben bi kaç güne rota virüsü aşısı vurdurcaktım ancak instagramda ali fuat serpen cocuk doktoru kanamayı artırdığı için süt alerjisi olup kakasında kan görülen bebeklere önerilmediğini söylemiş. Rota virüsü de oldukça yaygın ve ölümcül bu aşıyı vurdurmak istiyordum oysa
Ya benim ki 20.30 da da yatsa, 21.30da da yatsa 22.00de de yatsa 7 de ayakta nasil duzeltcem bilmiyorumbizim sıpa 7de uyandı 9bbucukta tekrar uyuttum bız de uyuduk yıneesımle oynattık fln yatmak ıstemedı oyun ıstedı hep ama aksam 7de uyuttum dıye esım erken kalkar boyle bıraz daha gec uyutsan dedı ben de 1gram zorluk görmedın bu mu sorun dıye bakmak tabıkı sorun degıl ama 9da da uyutabılırdın dedı. ben neyapayım oncesınde çocuk 16.30da uyanmıstı uykusu geldı uyudu. ki mesela son uyanıklıgı aksam 6ya denk gelse ztn 8,9da uyuyo bana da zor oldu 7de uyanması bugun uyanıklık süresını bıraz daha 8,9adenk getırmeye calıscam. beşikte tepınıyordu almasam dönmesınden korktum ben uyırken
Slm.benim oğlum da memede çok kivraniyordu,uyurken cok ikiniyordu.kakasi normaldi, mukus ve kan yoktu.birde makatta çatlak oluşmuştu.doktorum direkt alerji dedi ve ben katı bir diyete başladım. Oğluma da sütüm yetersiz diye aptamil pregomin as alerji maması başlattı.makattaki çatlak ikinma memede kıvranma bunlar da alerjiyi işaret ediyormuş.bir de benim oğlumun Kaşlarinda beyaz pullanma vardı, ben şampuan kalıntısı sandiydim doktor alerji döküntüsü olduğunu söyledi.siz mama ne kullanıyorsunuz?Geçmiş olsun canım Rota virüsü ile ilgili yazıyı benden okudum biraz önce. Benimde kafama karıştı. Aşıyı yaptırmayı bende istiyordum. Bizim şikayetimiz sadece kakada kan dı meme reddi hırıltı vs. olmadı çok şükür. Tek şikayetle geita ya bakılmadan ve başka hiç bir tahlillerinin yapılmadan bana diyet oğluma raporlu mama başlandı. Mamanın kokusu tadıçok kötü aşırı gaz yaptı. Bilemiyorum çok şaşkınım.
Sizin alerjiyi nasıl tespit ettiler?canım instagramda yonca tabak var alerji uzmanı ona da bir sorsan bizde kakada kan falan olmadı kilo kaybı ve meme reddi de hepsinde olmuyor canım ya inş atlatırsınız tez zamanda
Aynen ya 2 gündür 11de ancak uyuyor 8 olmadan uyanıyor. 9da yatsakta aynı saatte kalkıyoruz. Gündüz uzun uykuları nereye gitti hiç bilmiyorum zaten beraber yatarsak uyuyor 1buçuk 2 saat değilse yarım saate uyanıyor hemde saatlerce uyumuş gibi kalkıyor yorgunluk belirtisi falan da yokYa benim ki 20.30 da da yatsa, 21.30da da yatsa 22.00de de yatsa 7 de ayakta nasil duzeltcem bilmiyorumgerci bugun uykuya dalmakta da gucluk yasiyor normalde 1 bucuk saat oynar gexinir uykusu gelirdi. 3 saat uyanik gezdi simdi de hala dalamiyor uykuya
11buçuk 12buçuk haftalar arasındaki atağa girmişsiniz.Kızlar atak döneminde neler oluyor?
Emmeme bağırma ağlama uyumama oluyor mu ve ne şiddette?
Oğlum dün gece doğru düzgün uyumadı yarım saat sürmeden uyandı.
Bugün de
emmiyor. Bağırıyor bazen ağlıyor. 3 Ocak doğum tarihi 10 Ocak kırk hafta bitimi.
yokvkız tutamazdm tabı ama bugun mesela azonce uyandı dra gıdcez aşısı var bn sımdı dişçiyegeldım babasında kızım. onun da asısı var 2de son uykusundan uyanısı 6ya denk gelrse bugun 9da uyur ınsallah ole olnca 9da kalkıyor. dun de ablam trıbe gırdı uyutmasam huysuzlancaktı gırme dedım trıbeZaten 4.30da uyandiysa 7ye iyi dayanmış onu 9 a kadar nasil oyalayacaksın ki huysuzlanir bebek bu arada S Sevimlipanduf barismaniza cok sevindim
Canım geçmiş olsun.Kızlar merhaba, bebeğinde besin alerjisi olanlar varsa bu hafta yaşadığımı anlatayım. Kuruyemişe kızımın alerjisi varmış bu hafta cok tükettim iki üç gün kaka yapmadı. Yaptığında fotograftaki gibi kan vardı. İlk bakışta belli olmuyor çok dikkatli bakarsanız zar gibi kan damarlrı var. Ben sadece süt alerjisi var sanıyordum değilmiş. Soranlar olmus belirtiler neler diye ilk zamanlar hırıltı burun akıntısı gaz sancısı vardı kakada kan görmedik bu nedenle laktoz intoleransı teşhisi zaten konmuştu. Ancak bu kez hırıltı yoktu ama kaka yapmama meme reddi ve kanlı kaka belirtisi yaşadık. Gerçekten moralim çok bozuk. Süt alerjisi olan bebeklerde kilo kaybı görülürmüş. Bunun nedenini suan daha iyi anlıyorum meme reddi yaşadıkları için beslenmedikleri için kilo kaybı normal.. Asıl problem ben bi kaç güne rota virüsü aşısı vurdurcaktım ancak instagramda ali fuat serpen cocuk doktoru kanamayı artırdığı için süt alerjisi olup kakasında kan görülen bebeklere önerilmediğini söylemiş. Rota virüsü de oldukça yaygın ve ölümcül bu aşıyı vurdurmak istiyordum oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?