2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ohh senden iyisi yokk kız çok sevindim bolbol dinlen..(Barıştık da )

bizim sıpa 7de uyandı 9bbucukta tekrar uyuttum bız de uyuduk yıne esımle oynattık fln yatmak ıstemedı oyun ıstedı hep ama aksam 7de uyuttum dıye esım erken kalkar boyle bıraz daha gec uyutsan dedı ben de 1gram zorluk görmedın bu mu sorun dıye bakmak tabıkı sorun degıl ama 9da da uyutabılırdın dedı. ben neyapayım oncesınde çocuk 16.30da uyanmıstı uykusu geldı uyudu. ki mesela son uyanıklıgı aksam 6ya denk gelse ztn 8,9da uyuyo bana da zor oldu 7de uyanması bugun uyanıklık süresını bıraz daha 8,9adenk getırmeye calıscam. beşikte tepınıyordu almasam dönmesınden korktum ben uyırken

Zaten 4.30da uyandiysa 7ye iyi dayanmış onu 9 a kadar nasil oyalayacaksın ki huysuzlanir bebek bu arada S Sevimlipanduf barismaniza cok sevindim

Bak kıskandım şimdi. Keyfini çıkar canım. Bende annemlere, işyerine çıkışımi vermeye gidicem bu aralar Sanırım o rahati gorunce geriye zor dönerim

Kusma nasıl oluyor aşırı şekilde mi, zorla mı? Dr bana da peynir süt yoğurt yeme deneyelim dedi ama idrarda enfeksiyon olduğu için belirtiler ondanmış. Benim kız da kusuyor ama aşırı değil kakası hep normal.Bir de başından beri var mıydı

canım ben büyük oğluma yaptırdım o zaman bilmiyorduk alerjisi oldugunu bişiyorsh bebegimde de şüpheleniyoruz bu gün tekrar gidicez 2 sinde de ters etki görmedim ama bizim göremediğimiz organlarda veya alerji sürecinde bir yan etkisi varsa bılemem malesef ben de okudum bu aşının alerjiyi olumsuz etkilediğini.sorarım unutmazsam bu hafta immunolojiye

Bir yazı okumuştum ne kadar geç uyutursan o kadar geç uyanır zannediliyor ama öyle değil. Uykusu geçmiş olduğundan daha huysuz ve huzursuz uyuyor ertesi gunede geç kalkmıyor gene erken kalkiyormus. Geç yatır geç kalkar yanlış yani sen en iyisini yapiyorsun. Bende yedi buçukta banyo yaptırdım çıkar çıkmaz uyumak istedi. Emdi uyudu. Banyo yaptirinca mayisiyor iyi oluyor

canım instagramda yonca tabak var alerji uzmanı ona da bir sorsan bizde kakada kan falan olmadı kilo kaybı ve meme reddi de hepsinde olmuyor canım ya inş atlatırsınız tez zamanda

Ya benim ki 20.30 da da yatsa, 21.30da da yatsa 22.00de de yatsa 7 de ayakta nasil duzeltcem bilmiyorum gerci bugun uykuya dalmakta da gucluk yasiyor normalde 1 bucuk saat oynar gexinir uykusu gelirdi. 3 saat uyanik gezdi simdi de hala dalamiyor uykuya

Slm.benim oğlum da memede çok kivraniyordu,uyurken cok ikiniyordu.kakasi normaldi, mukus ve kan yoktu.birde makatta çatlak oluşmuştu.doktorum direkt alerji dedi ve ben katı bir diyete başladım. Oğluma da sütüm yetersiz diye aptamil pregomin as alerji maması başlattı.makattaki çatlak ikinma memede kıvranma bunlar da alerjiyi işaret ediyormuş.bir de benim oğlumun Kaşlarinda beyaz pullanma vardı, ben şampuan kalıntısı sandiydim doktor alerji döküntüsü olduğunu söyledi.siz mama ne kullanıyorsunuz?

Aynen ya 2 gündür 11de ancak uyuyor 8 olmadan uyanıyor. 9da yatsakta aynı saatte kalkıyoruz. Gündüz uzun uykuları nereye gitti hiç bilmiyorum zaten beraber yatarsak uyuyor 1buçuk 2 saat değilse yarım saate uyanıyor hemde saatlerce uyumuş gibi kalkıyor yorgunluk belirtisi falan da yok şen şakrak kaldığı yerden devam ediyor daha dün biz bunları sararmasınlar diye zorla uyandırıp beslemiyormuyduk nerde o uykular geri gelsinler lütfen

Kızlar atak döneminde neler oluyor?
Emmeme bağırma ağlama uyumama oluyor mu ve ne şiddette?
Oğlum dün gece doğru düzgün uyumadı yarım saat sürmeden uyandı.
Bugün de
emmiyor. Bağırıyor bazen ağlıyor. 3 Ocak doğum tarihi 10 Ocak kırk hafta bitimi.

11buçuk 12buçuk haftalar arasındaki atağa girmişsiniz. Büyük ihtimalle ondan huzursuzlanıyordur. Gerçi her bebek farklı tepkiler veriyor ama genelde belirtiler bu şekilde İnşallah atlatırsınız hemen

Zaten 4.30da uyandiysa 7ye iyi dayanmış onu 9 a kadar nasil oyalayacaksın ki huysuzlanir bebek bu arada S Sevimlipanduf barismaniza cok sevindim
yokvkız tutamazdm tabı ama bugun mesela azonce uyandı dra gıdcez aşısı var bn sımdı dişçiyegeldım babasında kızım. onun da asısı var 2de son uykusundan uyanısı 6ya denk gelrse bugun 9da uyur ınsallah ole olnca 9da kalkıyor. dun de ablam trıbe gırdı uyutmasam huysuzlancaktı gırme dedım trıbe ben de sevındm canm ıkımkz de anneyız bosa gerılmeyelım dedık

Canım geçmiş olsun.
Peki bunun kan olduğuna emin misin ? Doktoruna gösterme şansın yok mu bizi de bilgilendirir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…