2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar maaşlarınızı almaya başladınızmı acaba? E devletten baktım gelen giden bekleyen bişey yok toplumu alınacak ki

Bizde idrara hiç bakmadılar. Kusmada birinci aydan sonra başladı. Diyeti bozduktan dört gün sonra kusmasi arttı. Her beslenmeden sonra bir kaç defa kusuyor , dik tutsam yüksek yatirsam bile bir şekilde çıkarıyor , çok kusuyor genelde peynir kesiği gibi oluyor
Sizde enfeksiyon ve kusma mi var sadece

bugün gittik doktora anlattık alerjiden şüpheleniyoruz ya alerji ya gastroenterolojiye sevk edin diye kızarıklık var mı ki diyor ben bile biliyorım her alerji farklı tepkiye sebep olur tek ölçüt bu mu yani reflü ilacı verdi 1 ay kullansın dedi sevk etmedi.malesef özelde yok bu bölümler devlette sürüncez galiba bizimkinin kusması da seninki gibi her halukarda kusuyor

Bende nemlendirici var baby me nin yanakları bnmkinin de cok kuruyo sebamed yuz kremo de var direk

Hımm belirtiler tutmuyor evet dr u aradım bugün yarın tekrar tahlil istedi tekrar geçmemişse iğne vereceğim dedi süt alerjisi büyük ihtimal yok dedi enfeksiyona bağlı kilo kaybı var. Sizde kilo alımı nasıl

ben çok merak edıyorum burda ıkız üçüz anneleri var listede onlar girmıyor sanırım buryaa bız tek bebişle zorlanırken onlar napıyor acaba
Allah kolaylik versin onlara cok zor işleri
Benim cadı 12den beri dogru duzgun uyumuyor hicbirsey yapamadım
Devekuşu gibi göğsüme gömülüp öyle uyumayi icat etti simdi de
Yerine koyunca geri uyanıyor

Allah kolaylik versin onlara cok zor işleri
Benim cadı 12den beri dogru duzgun uyumuyor hicbirsey yapamadım
Devekuşu gibi göğsüme gömülüp öyle uyumayi icat etti simdi de
Yerine koyunca geri uyanıyor
ay kız kıyamam kokunu ıstıyor. ama ona alışılması da zor bazen kvkucakta uyutnca koymuyo kızıyorum ıctenıce dayanamyrm daldysa koyarmısın dıyorum alısmasın dıye. şöyle bır yaza gitsek ya herswy daha kolay olsa 6aylık olsalar meselatabi ıkı uc beebekle buraya girmeye fırsat mı kalır

kızım sımdı uyudu fakat enaz 30parça ütüm var. bıyanım yap dıyor salonda esımle tv ızlerken dıger yanm yat dinlen dıyor esıme kalsa hep yarın yaparsın. bitmiyor ütü cokseverdım şimdi işkence gb gelıyor. yaz gelse de kurtulsam gömlek ütülemekten

Selam kizlar aranizda bebelak kusma onleyici mama kullanan varmi oglum cok kusuyor diktor reflu dedi ve bu mamayi onerdi tikinir de galiba adi birde alerjik olsa sadece kusmasindanmi anladiliyor yoksa kaka sindanmi coj canimi sıkıyor bu durum bugun o. Kadar cok kustuki culdirdim resmen emzirmek gelmiyor icimden ne kadar kotu bi durummus ben kzimda hic yasammaistim boyle bir sey surekli kendimi sorgular oldum ondanmi bundanmi diye

Allahtan oyle dertlerim yok esimde spor giyinir sen esin isinden dolayi zorlaniyorsundur kolaylik versin canm bir hafta evde yoktum evin hakindan gelmeye calisiyorum pasada grip olmus biraz zor isimiz

Allahtan oyle dertlerim yok esimde spor giyinir sen esin isinden dolayi zorlaniyorsundur kolaylik versin canm bir hafta evde yoktum evin hakindan gelmeye calisiyorum pasada grip olmus biraz zor isimiz
evet kuzum malesef bıtek ctesı leri yarım gün okul var o gün spor gıyınebılıyor. bidunya gömlek pantalon takım vs yaz gelse bı oh cekıcem eşim herseyde yardım edıyor ama ütü yapamıyor onu yapabılseydı keske baska bsy ıstemezdım puff. gecmıs olsun cok kuzum ev yapıyorsun 1gunde mafoluyor ya bıtmıyor iş

Selam.bugun 10bucuktan aksam 6ya dek avm deyfik bebekli arklarla. Aksam babamizi isten aldik o an bi aglamaya basladi bizimki trafikte coktu susmadi adeta catlicak ben boyle aglamasini hic duymadim..birde beb direksiyondaydim kucagima alanadim vs eve geldik hala susnadi hemen.cok kotuydu.. bugun baya iyiydi oysa .anlamadim

Rota bizde ne ateş nede huysuzluk yaptı hemşire ateş yapmaz demişti sanada geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…