2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Sana tavsiyem eşin yanında iken asla araba kullanma bebegin sana ihtiyacı olabilir ben asla kullanmam bebek iken kuzular eşim varsa nasıl stres olmuşsunuzdur kiyamamnkuzuya

ben çok merak edıyorum burda ıkız üçüz anneleri var listede onlar girmıyor sanırım buryaa bız tek bebişle zorlanırken onlar napıyor acaba
ahha nin birde bir kızı daha var üç çocukla zorgirer ikisi bebek RENK11 de hamile iken girerdi arada doğum yaptığını yazmadı bile buraya başka yok bildiğim ucuz de olan hiç yazmadı diye biliyorum

Benimde çok ütü var bu gün okul tatil diye oğlanın forması bile utusu yapılmadı vakit yok ben severim utuyu

Allah kolaylik versin onlara cok zor işleri
Benim cadı 12den beri dogru duzgun uyumuyor hicbirsey yapamadım
Devekuşu gibi göğsüme gömülüp öyle uyumayi icat etti simdi de
Yerine koyunca geri uyanıyor
Benim oglanda öyle canım yaa kucakta uyuyor yerine yaptırınca kalkıyor

Ohhh gezmeler gezmeler:))) canım artık dünyada olduklarını algılamaya başlıyorlar ya gürültüden falan korkmuş olabilir belki. Bizimkine de babası aslanlı bir masal var onu okurken aslan taklidi yapıyordu normalde bakıp dinliyordu dün bir kükredi çocuk etrafa bakıp hıçkırmaya başladı ne olduğunu anlayamıyorlar bazen

Benim kocam takım elbise giyiyor kızım okula gidiyor bide bebeğin çorabına kadar ütülüyorum hep ütüm var diyorum sorana =)

ecemine canım tahlil yapılmadan özel mama ve sana diyet nasip verir drun başka Dr gidin bence
Canım 2 ayrı çocuk dr gittik ayrıyeten gastroentroloji dr ve çocuk alerji dr gittik. Hepsini kanı duyar duymaz besin alerjisi diyor. Tekrar götüreceğim dediğin gibi aklım almadı. Sen nasılsın küçük beyler nasıllar?

Canım alerji de kakada kan olmasını önemsiyor dr lar.

Ben kullanıyorum canım Bebelac Ar ilk aldığımız bebelac gold idi kusmaya başladı Ar alınca fark etti hiç kusmuyor diyemem ama aşırı olmuyor en azından

Hindistan cevizi yağı diyorum.
Migroslarda satılıyor kavanoz içinde.
Ben başka hiçbirşey sürmüyorum.
Pamuk gibi yapıyor.

Bugün kontrolumuz vardı 620 gr almış gıcık oğlum... 5200 gr kilosu 61 cm de boyu olmuş. . Meme reddi devam. Drumuz döner diyor ama bakalım. Rota asisi da olduk. Ateş fln yapmaz dedi inşallah yapmaz.
Doktor rota aşısından sonra salyasına belli bir saat dikkat et dedi mi

Bugün kontrolumuz vardı 620 gr almış gıcık oğlum... 5200 gr kilosu 61 cm de boyu olmuş. . Meme reddi devam. Drumuz döner diyor ama bakalım. Rota asisi da olduk. Ateş fln yapmaz dedi inşallah yapmaz.
geçmiş olsun canım.bıznde olduk bıseycık yapmadı aşı oldugumz 8saat oldu ztn şükür sıkıntı yok

Kızlar selamlar çok giremesem de ara ara bakmaya vakit buluyorum:) mevlüt yapmayı düşünüyoruz kızıma tavsiye edebileceğiniz sayfalar var mi kıyafet konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…