2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar çok canım sıkkın burda bismilhayrun arkadaşımızı hatırlarsınz. bız aynısehırdeyız whatsapptan konusuyorduk ve bebegı geçenlerde rahatsızlandı araştırmıslar Krabbe adlı çok nadir bir hastalığa yakalanmış yavrusu detayı burda yazmak istemıyorum ama arastırdığınızda görürsünüz. Allahm yavrusunu bağışlasın dua edelım hepımız lütfen bolbol. Çok ağır bir sınav... ölüp ölüp diriliyorum dedi ne diyeceğimi bilmiyorum sözün bittiği yerdeyim. Kızıma bakıp bakıp içgeçiriıyorum günlerce uyutmwmasına razıyım yeterki ona bisey olmasın. Allahım yardımcıları olsun. Ona sormadan yazdım ama girmiyor epeydır siteye. Sadece onun adına sızlerden dua ıstıyorum

Allah şifa versin.. yavrusunu ona bağışlasın inşallah..

Bizde Çarşamba gidicez canım ne diyecek merak ediyorum. Şimdi alerji yoktur diye unutlandim kakası duzelince inşallah kusmasi da geçer, alerji çıkmaz bebislerde
Bu alerji bölümleri de çok sıkıntı cidden İstanbul'da hastahanelerin yoğun olduğu yerde oturuyorum ama burda bile randevu bulmak zor . Geçen tanıdık doktora götürdük o da hocam bakıyor o da her hastayı almıyor dedi bizde gitmedik daha boşa ugrasmalaym diye
İnşallah canım alerji çıkmaz çok garip bir hastalık bu geçici de olsa yıpratıcı
Benim bebeğim 2 ay 23 günlük oldu geçen hafta 6 kilo olmuştu. İlk bir buçuk ay iyi kilo aldı 3.100 doğmuştu. Son ay 800 Gr almis

Allah'ım yardım et nolur çok üzüldüm rabbim yardımcıları olsun minicik bir kuzu ah ah içim yandı... sen deyince baktım hastalığa umarım şifa bulur... Allah tüm bebeklere şifa versin hepsini korusun. Bol bol dua okuyalım arkadasimiza

Hastalığın ne olduğuna baktım bakmaz olaydım umarım şifa bulur çok üzüldüm

Icim ciz etti ya Allah sifa versin yavrusunu ona bagislasin insallaah nasil farketmis ki canim normal normal buyuyordu bebegi hatirladigim kadariyla gazdi vs ydi

Ben doğum yaptığımda hastanedeki bebek hemşireleri hastaneden çıkmadan bebekle ilgili konularda bilgiler verdiler. Bebe yağı kullanma dediler mesela. Tüylenme yapıyormuş bebekte. İlla ki kullanman gerekirse vücut sütü gibi nemlendirici krem kullanabilirsin dediler.

Icim ciz etti ya Allah sifa versin yavrusunu ona bagislasin insallaah nasil farketmis ki canim normal normal buyuyordu bebegi hatirladigim kadariyla gazdi vs ydi
tam anımsayamıyorum ama ateşlenme kusma vs gecmeyen atestı sanırım mesajlarımızı silmişim halbukı kılo alımı flan da guzeldı bolbol dua edelim eşimle bızım de içimiz cız etti. umarım bana kızmaz yazdım dıyeama nekadar cok dua edersek okadae ıyı olur dıye düşündğm

canım sen diyettesin degil mi hala diyet yaptıgından dolayı düzelmiş olabilir inş alerji degildir yarın haber edersin dr ne derse inşallah güzel şeyler söyler rahatlarsın

Yok yok endise etme. Kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz cok iyi yaptin bence

aynı bizde öyleyiz Allah affetsin emzirmekten kacasım geliyor çocugu dogru düzgün kucagıma alop mıncıklauıp sevemiyorum ya içer içmez o da ben de batıyoruz mendilsiz gezdiremiyorum atlete kadar ıslanıyor delircwm bugün gityik alerjiye sevk eysin diye o da gaviscon ve bi tane daha reflü ilacı verdi inş fayda eder paylasırım senle.bizimki bazen safi süt bazen hafif sulı pütürlü bir de her emmeden sonra mutlaka koyu mama gibi pütürlü sekilde cıkarıyor sizin de öyle mi ? iki fırt emdikten sonra da kıvranıyor almıyor memeyi kıvranınca yine kusuyor ((( kafayı yiycem ben de

canım bizim senle ayno gün müydü dogım 2 ocaklıyız biz kaç.kg seninki sadece kakada kan mı var? makata falan baktılar mı belki catlak var kan ondan inşallah çabul heçer alerjiyse de

Aynı benim kocam :) Ne zaman bir şeyi yaparmısın desem yarın yaparım diyor. İyi ben yapayım madem diyorum, yarın yaparsın diyor Yarın olunca da yine yarın diyor. Onun yarınları hiç gelmiyor

Bende çok doktor gezdim canım her biri birşey diyor , kimisi de dönemsel kan olabilir dedi
iyi etmişsin canım ya haber etmekle kimin duası kabul belli olmaz, çok üzüldüm bende.Rabbim acil şifa ve kolaylık versin insallah

canım sen diyettesin degil mi hala diyet yaptıgından dolayı düzelmiş olabilir inş alerji degildir yarın haber edersin dr ne derse inşallah güzel şeyler söyler rahatlarsın
Yok kuzum ben iki hafta olacak diyeti bozdum. Diyeti bozdum kaka düzeldi :)
Ama kusma arttı bu sıkıntı olabilir .
Haber ederim doktora gidince

Ahh ahh ayni sey benimde basimdabenim esim hergun degistitir 2. Gun kesinlikle giymez anlayacaginiz haftada 7 pantolon 7 gomlek utuluyorum arada kisa kollu tisortlerde giriyoesimin huyu iste hergun degisecek gomlek neysede pantolonda hergun baskautu utu ve camasir ayy sıkıldim bile anlatirken

Ah yavrum Allah hepimizin yavrularını korusun. O minicik kuzuya da acil şifalar versin. Bebekler hiç hasta olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…