Nebilom genizde aci bi tatmi birakiyorki
ne demek canımm belkı senın yaptıgın dogrudur bzıım dr da onaylayınca benı uyandırmadım yıne. tabı her bebek kendıne ozgüdür bakalım senın bebiş napıcak bugeceNeden ki canım senin ki sürekli mi istiyor ki
Bilgiler için teşekkür ederim canım. Bu akşam öyle deneyeyim bakalım ne olacak
biz sütün tadına bakınca bebısle süt kardes mı oluyoruz kafamda delı sorular hahahaAy ne günahı sevabı canım ben baktım hatta eşimde merak etti baktı bir damla sonuçta . Tadı tatlı genelde ama yediklerine göre değişiyor
Bardaga doldurim bide ben icimAy ne günahı sevabı canım ben baktım hatta eşimde merak etti baktı bir damla sonuçta . Tadı tatlı genelde ama yediklerine göre değişiyor
Onu bende merak ediyorum doktora gidince soracam benim oglan 9 da uyuyup araliksiz 6 saat uyuyo 3 de mama icib yeniden devam ediyo 6da kalkiyo dun banyo yaptirmishdim 9 saat uyumush 3 de kalldi emzik verdim uykulu olmushum buda aglamamish uyumush vicdan azabi cektim mama vermedim die ama normalde ac oldugunda kimse durduramaz onu doktordan soracam emzik versem yeniden devam etse uyumaya kaldirayimmi yoksa yok eshim kv herkesde diyoki cok guzel bishey oyle olmali diecanım ben bunu da sordum uyku eğitmenlerıyle aynı görusteymıs cocuk dr.ları da aksam 7,8 vesabah 6,8 arası olan uykular en ıdealıymıs bu aylardakı bebek için.ama yazın 9, 9bucuga cekmek ıstıyorum buyucek daha da dıye oyuzden öteleyemıyırum herzaman ben mesela dün aksamustu 5bucukda uyandı 8de uyudu. ama daha erkense mutlaka 7de uyumak ıstıyor yorulursa sabahına daha erken kalkmak ıstıyor gec yatır erken kalkmasın taktıgı bıraz tutmuyo bizde. onceden daha 1ayljk dahı degılken gec yatıyodu duzen fln yoktu bılmedığim coksey vardı 12de anca uyutuyodum sabah 10a 11dek uyuyodu ama ıste bebek ıcın en saglıklısı 7,8 miş oyuzden kızım da alıstı geçe brakamyrm ıstemıyo aglıo vallahı uyumayınca bızımkı de degısık bı tıpbide şey kesfettim artk kızım sabahları uyandıgı gb salona göturuyrm oyun lar oynuyoruz keyıf alıyor sonra 2sabah uykusu yapıyor oglene dek o kısmı ıyı oluyor ama uyanınca yone odamızds uyutmaya calısrsam 2saat gecse de uyumaya dırenıyor oyun ıstedıgınden
Kiz verme emzik bizim doktor emzik verme acligini emzikle gideriyor olabilir dedi uyandimi emzirOnu bende merak ediyorum doktora gidince soracam benim oglan 9 da uyuyup araliksiz 6 saat uyuyo 3 de mama icib yeniden devam ediyo 6da kalkiyo dun banyo yaptirmishdim 9 saat uyumush 3 de kalldi emzik verdim uykulu olmushum buda aglamamish uyumush vicdan azabi cektim mama vermedim die ama normalde ac oldugunda kimse durduramaz onu doktordan soracam emzik versem yeniden devam etse uyumaya kaldirayimmi yoksa yok eshim kv herkesde diyoki cok guzel bishey oyle olmali dieayti sen gecenin bi yarisinda kalkip kebab yiyip uyuya bilirmisin istemiyo zorlama die doktor zamanimiz gelsinde rahatliyayim
canım masallah bebısıne de. bizimkı de bazen gunduz uykusunu gece uykusuyla bırlestırip abartıyor ben de sadece oyle yapınca acaba diyorum ama 9saat de coksa kan şekeri falan düştüğünden mayışıyor olabılr emzikle bence de mutlala sor dr.a sen de ama gece boyu uyanmayan bebkler olcaktıe örnegnı vermıstı dr.umuz normal de olabılırOnu bende merak ediyorum doktora gidince soracam benim oglan 9 da uyuyup araliksiz 6 saat uyuyo 3 de mama icib yeniden devam ediyo 6da kalkiyo dun banyo yaptirmishdim 9 saat uyumush 3 de kalldi emzik verdim uykulu olmushum buda aglamamish uyumush vicdan azabi cektim mama vermedim die ama normalde ac oldugunda kimse durduramaz onu doktordan soracam emzik versem yeniden devam etse uyumaya kaldirayimmi yoksa yok eshim kv herkesde diyoki cok guzel bishey oyle olmali dieayti sen gecenin bi yarisinda kalkip kebab yiyip uyuya bilirmisin istemiyo zorlama die doktor zamanimiz gelsinde rahatliyayim
Ailece gardas olmuslarbiz sütün tadına bakınca bebısle süt kardes mı oluyoruz kafamda delı sorular hahahasenın koca da bakmıs bde
Tadi aptamil mamayla ayniGozlem yapacak beyin kalmadi) agriyan beden var
Tadi nasil iki yudum alsam
bagimlilik yapiyormus birde cocuga bile birakmadan butun sutu sagip icerm artik
Bardaga doldurim bide ben icimhep sipami icecek esime birgun yogurt yapip onune koyacam diyom ) gebertirim diyo anami emmemiaim ben diyor kafa oyuzden kirik sanirsam
1 saat uyaniksa anca arada uyumussa 2 saat fln amca oluyor bende isterdim 2 3 saatte bi emzirmekNeden ki canım senin ki sürekli mi istiyor ki
Bilgiler için teşekkür ederim canım. Bu akşam öyle deneyeyim bakalım ne olacak
tanem.geri dönduBardaga doldurim bide ben icimhep sipami icecek esime birgun yogurt yapip onune koyacam diyom ) gebertirim diyo anami emmemiaim ben diyor kafa oyuzden kirik sanirsam
Ben emziremedimki,mama verdik bashlarda ara sira emdi emedi bir turlu sora atti temelli bide alerjisi olan cocuk cikti mamanin alerjik olanini yiyo zehir gibi tadi var zehir tatli kalir yaninda ac olurken emziyi bile almiyo tukuruyo agliyo emziyi ancak tok oldugunda uykuya dalarken aliyo normal uyanik oynadigi saatlerdede almiyo anladim her halde banyonun verdiyi rahatlikdan dolayi uyuduKiz verme emzik bizim doktor emzik verme acligini emzikle gideriyor olabilir dedi uyandimi emzir
biz sütün tadına bakınca bebısle süt kardes mı oluyoruz kafamda delı sorular hahahasenın koca da bakmıs bde
1 saat uyaniksa anca arada uyumussa 2 saat fln amca oluyor bende isterdim 2 3 saatte bi emzirmek
1kerecik oldu zaten bakalim sonralar ne olacak:)))canım masallah bebısıne de. bizimkı de bazen gunduz uykusunu gece uykusuyla bırlestırip abartıyor ben de sadece oyle yapınca acaba diyorum ama 9saat de coksa kan şekeri falan düştüğünden mayışıyor olabılr emzikle bence de mutlala sor dr.a sen de ama gece boyu uyanmayan bebkler olcaktıe örnegnı vermıstı dr.umuz normal de olabılır
ay kuzum heryolu dene bızım de basta boyle bıseu olur gb oldu sonra duzeldı daha cok emmek ısteıdi busefer ınsallah sızın de öyle olur❤Kizlar benimde kizim iki gundur cok az emiyor, biraz kendini tatmin edecek kadar emiyor bir dk falan ancadir. sonra ne yaparsam yapiyim emmiyor. 3 aylik olmak üzere geldi tehlikeli zamani
Israr etmiyorum canim teklif ederim emerse emer emmezse kendi bilir artikay kuzum heryolu dene bızım de basta boyle bıseu olur gb oldu sonra duzeldı daha cok emmek ısteıdi busefer ınsallah sızın de öyle olur❤
Sutun kesildimi ozaman kuzum sagip veremedinmiBen emziremedimki,mama verdik bashlarda ara sira emdi emedi bir turlu sora atti temelli bide alerjisi olan cocuk cikti mamanin alerjik olanini yiyo zehir gibi tadi var zehir tatli kalir yaninda ac olurken emziyi bile almiyo tukuruyo agliyo emziyi ancak tok oldugunda uykuya dalarken aliyo normal uyanik oynadigi saatlerdede almiyo anladim her halde banyonun verdiyi rahatlikdan dolayi uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?