- 12 Temmuz 2018
- 5.030
- 5.210
- 118
Israr etmiyorum canim teklif ederim emerse emer emmezse kendi bilir artik
Dogdugu gunden bu yana 11 bucuk haftalik olmusuz atakta sanirim oyle geldi bana dengesizlesti biraz 38+6 dogdu ama bakalim birkac gunde boyle giderse atakta sayacagim
ay canımmya neguzel dedin hee dogru dıyosun acıkınca mecbur emecekkIsrar etmiyorum canim teklif ederim emerse emer emmezse kendi bilir artik
Dogdugu gunden bu yana 11 bucuk haftalik olmusuz atakta sanirim oyle geldi bana dengesizlesti biraz 38+6 dogdu ama bakalim birkac gunde boyle giderse atakta sayacagim
canım sıcrama haftası dıyorlar bu bilimswl bişey yani buyumeyı tetıkleuen hormonların yol actıgı bısey bebeklerde bununla nasıl basa cıkcagını bılmedıklerınden sapıtıyorlsr iştegene atak lafı kız bizimki ikinci ayda sut icmeyi birakti bitmedimi bunub ataklari az kaldi ben gecircem atagi
Tadi aptamil mamayla ayni
Bizimki yolunu bi sapitti tam sapitti daha bulamadi yolucanım sıcrama haftası dıyorlar bu bilimswl bişey yani buyumeyı tetıkleuen hormonların yol actıgı bısey bebeklerde bununla nasıl basa cıkcagını bılmedıklerınden sapıtıyorlsr işte
Ben 2 saatte bir saatli emzirmeyi cok denedim ama asiri sinir aglama krizleri geliyodu memeden hic ayrilmadigi icin bu kurali koyayim alissin dedim 2 3 gun aglamaktan helak oldu dayanamadim bendene zaman isterse verdim simdi daha son 3 4 haftadir 1 1 bucuk saat fln dayaniyoruz ancabenim koca meraklıdır ya
Valla canım hangisi doğru bilmiyorum ki. Bizim ki sarılık dolayısıyla doktor gece gündüz 2 saatte bir emziren dedi. 1,5 ay öyle geçti. Sanırım şimdi alışkanlık oldu kızımda
Artik ekleyebildigini eklemisler benzetmisler tabiki ilk sutle son sutun tadi farklidir ilk gelen su gibi oluyo sonuçta sonra koyulasiyo zaten anne sutunun mucizesi de orda yaya bu mamayi yapan ozaman bi yudum icip malzeme eklemis yudumlaya yudumlaya aptamili yapmis )
Ya kuzum sende arada sagip veriyordun sut nasil olduna memeyi unutmadi bizimki memeyi gorunce deliriyo yerine koyunca susuyor meme fobisi var masallah pasamiza bu arada ensonBen 2 saatte bir saatli emzirmeyi cok denedim ama asiri sinir aglama krizleri geliyodu memeden hic ayrilmadigi icin bu kurali koyayim alissin dedim 2 3 gun aglamaktan helak oldu dayanamadim bendene zaman isterse verdim simdi daha son 3 4 haftadir 1 1 bucuk saat fln dayaniyoruz ancaiyi mi kotumu bilmiyorum bende gunduz bu sekiliz
Ozaman ben tamamini sagip icimArtik ekleyebildigini eklemisler benzetmisler tabiki ilk sutle son sutun tadi farklidir ilk gelen su gibi oluyo sonuçta sonra koyulasiyo zaten anne sutunun mucizesi de orda ya
Evet bizdede eskiden oyleydi ama emziye tamamen alishtiktan sonra huyu deyishtiSutun kesildimi ozaman kuzum sagip veremedinmi
Cocuklar cok farkli herkes kendi cocugun huyununiyi biliyor bizimkide tokken oguruyor agzina hicbirsey kaatamazsin su damla surup ogurur acken emzigi cıkartamazsin resmen harita gibi yuzu izi cıkiyor
Ya kuzum sende arada sagip veriyordun sut nasil olduna memeyi unutmadi bizimki memeyi gorunce deliriyo yerine koyunca susuyor meme fobisi var masallah pasamiza bu arada enson
Nekadarken ve kac kilo geldiniz
Senin isinde zor bengibi aksama kadar bineron yika su kaynat :) ben ekstra sagim da yapiyorumEvet bizdede eskiden oyleydi ama emziye tamamen alishtiktan sonra huyu deyishti1-2 sagdim sora tembellik etdim zaten gunde bi kez sutum oluyo 90ml veriyodum doymuyodu ustunden mama yiyip anca doyuyprdu onun icin vermedim
Kuzum ben memege yapistigi bi donemim oldu 1 bucuk 2 ay kdr surdu cok zorlandim saatlerce memede kucagimda kaliyodu o yüzden sagip verme gibi bi durumum olmadi o dönemde cunku goguslerimde hep bebis oluyordu annemlere geldiğim de sagdim sut depoladımgezerim vs annem bakar verir diye benimko biberonu unuttu tutamadi bi cekiyo bi cigniyo yarisini iciyo yarisi akiyo diyim kilosunu hic demiim masallahi var benimkininYa kuzum sende arada sagip veriyordun sut nasil olduna memeyi unutmadi bizimki memeyi gorunce deliriyo yerine koyunca susuyor meme fobisi var masallah pasamiza bu arada enson
Nekadarken ve kac kilo geldiniz
Ama hepsinin vitaminini aliyr midede karisiyor hos oyle dusunmeOzaman ben tamamini sagip icim) cocuk oyle karisimLi iciyor kokteyl oluyor yazik hicbirzaman degisik tadlar alamicak )
Sinir hastasi ettiÇok açsa da memeyi kabul etmiyor mu hiç canım? Sütün hep sağınca azalmıyor mu hep merak etmişimdirbenim kızda emiyor ama arada memeyi istemiyor yan yatıp emzirdim almıştı göğsümü makas tekniğiyle tuttum sütüm tanzikli geliyormuş sonradan fark ettim ağzından çıkarınca sürekli süt akıyor yutamıyor tabi. Geceleri uykulu olunca hiç reddetmiyor denemiş miydin canım hiç
Karninda zayifti iyilesti ozaman desene masallah diyelim ozaman minnosa devam annesi az hareketlendimi kilolar ucuyor oyuzden dayayin memisleriKuzum ben memege yapistigi bi donemim oldu 1 bucuk 2 ay kdr surdu cok zorlandim saatlerce memede kucagimda kaliyodu o yüzden sagip verme gibi bi durumum olmadi o dönemde cunku goguslerimde hep bebis oluyordu annemlere geldiğim de sagdim sut depoladımgezerim vs annem bakar verir diye benimko biberonu unuttu tutamadi bi cekiyo bi cigniyo yarisini iciyo yarisi akiyo diyim kilosunu hic demiim masallahi var benimkinin
Evett gelisimi gerideydi kilo olarak hep bendezayif dogmusum ve cok cabuk toplamisim benim bebisim de benim gibi oldu masallah valla bende artik su son bi haftadir memeyle savaslar başladı agzina aldimi katiliyo almiyo fln dene istersen ben ninni söyleyip ayaga kalkip popoyada pis pis oyle tutturuyorum sonra Oturuyorum emzirmeye devam , tesekkur ederiz teyzesiKarninda zayifti iyilesti ozaman desene masallah diyelim ozaman minnosa devam annesi az hareketlendimi kilolar ucuyor oyuzden dayayin memisleri
Cok gecmis olsun canim insllah kotu birseyi yoktur da hemen gecerEvett gelisimi gerideydi kilo olarak hep bendezayif dogmusum ve cok cabuk toplamisim benim bebisim de benim gibi oldu masallah valla bende artik su son bi haftadir memeyle savaslar başladı agzina aldimi katiliyo almiyo fln dene istersen ben ninni söyleyip ayaga kalkip popoyada pis pis oyle tutturuyorum sonra Oturuyorum emzirmeye devam , tesekkur ederiz teyzesiben zaten kiloya cok takılmiyordum simdide kilo olsa bile biraz emeklemeye haraketlenmeye basladimi fosss oluyo kilolar zaten artik 3 aydansonra kilo alimi da yavasliyor cok biseg beklemiyorum bende saglim olsun yeterki karacigerimzde yaglanma cikti bak mesela doktora gidicez randevu aldik
Sinir hastasi ettivermicem
Yalvarsada meme yok artik ona geberecek acliktan halen emmiyor biberonda almiyo ne istiyo bu cocuk ben anlamadim
Uyumasini bekliyorum uykuya daldiginda farkina varmadan ucbes iciyor anlayinca tukuruyouyanik yarin doktor amcamiz nedicek bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?