2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Israr etmiyorum canim teklif ederim emerse emer emmezse kendi bilir artik
Dogdugu gunden bu yana 11 bucuk haftalik olmusuz atakta sanirim oyle geldi bana dengesizlesti biraz 38+6 dogdu ama bakalim birkac gunde boyle giderse atakta sayacagim
gene atak lafı kız bizimki ikinci ayda sut icmeyi birakti bitmedimi bunub ataklari az kaldi ben gecircem atagi

Israr etmiyorum canim teklif ederim emerse emer emmezse kendi bilir artik
Dogdugu gunden bu yana 11 bucuk haftalik olmusuz atakta sanirim oyle geldi bana dengesizlesti biraz 38+6 dogdu ama bakalim birkac gunde boyle giderse atakta sayacagim
ay canımmya neguzel dedin hee dogru dıyosun acıkınca mecbur emecekk taö 3ay dolunca baslıyor ztn bısonrakı daha fenaymıs bu da bıze tecrube oluyor işte bu atak

gene atak lafı kız bizimki ikinci ayda sut icmeyi birakti bitmedimi bunub ataklari az kaldi ben gecircem atagi
canım sıcrama haftası dıyorlar bu bilimswl bişey yani buyumeyı tetıkleuen hormonların yol actıgı bısey bebeklerde bununla nasıl basa cıkcagını bılmedıklerınden sapıtıyorlsr işte

canım sıcrama haftası dıyorlar bu bilimswl bişey yani buyumeyı tetıkleuen hormonların yol actıgı bısey bebeklerde bununla nasıl basa cıkcagını bılmedıklerınden sapıtıyorlsr işte
Bizimki yolunu bi sapitti tam sapitti daha bulamadi yolu ) ozaman herkese uc bes gun atak bize fulltime mesayi yazmizlar

Ben 2 saatte bir saatli emzirmeyi cok denedim ama asiri sinir aglama krizleri geliyodu memeden hic ayrilmadigi icin bu kurali koyayim alissin dedim 2 3 gun aglamaktan helak oldu dayanamadim bendene zaman isterse verdim simdi daha son 3 4 haftadir 1 1 bucuk saat fln dayaniyoruz anca iyi mi kotumu bilmiyorum bende gunduz bu sekiliz

ya bu mamayi yapan ozaman bi yudum icip malzeme eklemis yudumlaya yudumlaya aptamili yapmis )
Artik ekleyebildigini eklemisler benzetmisler tabiki ilk sutle son sutun tadi farklidir ilk gelen su gibi oluyo sonuçta sonra koyulasiyo zaten anne sutunun mucizesi de orda ya

Ya kuzum sende arada sagip veriyordun sut nasil olduna memeyi unutmadi bizimki memeyi gorunce deliriyo yerine koyunca susuyor meme fobisi var masallah pasamiza bu arada enson
Nekadarken ve kac kilo geldiniz

Artik ekleyebildigini eklemisler benzetmisler tabiki ilk sutle son sutun tadi farklidir ilk gelen su gibi oluyo sonuçta sonra koyulasiyo zaten anne sutunun mucizesi de orda ya
Ozaman ben tamamini sagip icim ) cocuk oyle karisimLi iciyor kokteyl oluyor yazik hicbirzaman degisik tadlar alamicak )

Evet bizdede eskiden oyleydi ama emziye tamamen alishtiktan sonra huyu deyishti 1-2 sagdim sora tembellik etdim zaten gunde bi kez sutum oluyo 90ml veriyodum doymuyodu ustunden mama yiyip anca doyuyprdu onun icin vermedim

Ya kuzum sende arada sagip veriyordun sut nasil olduna memeyi unutmadi bizimki memeyi gorunce deliriyo yerine koyunca susuyor meme fobisi var masallah pasamiza bu arada enson

Çok açsa da memeyi kabul etmiyor mu hiç canım? Sütün hep sağınca azalmıyor mu hep merak etmişimdir benim kızda emiyor ama arada memeyi istemiyor yan yatıp emzirdim almıştı göğsümü makas tekniğiyle tuttum sütüm tanzikli geliyormuş sonradan fark ettim ağzından çıkarınca sürekli süt akıyor yutamıyor tabi. Geceleri uykulu olunca hiç reddetmiyor denemiş miydin canım hiç

Evet bizdede eskiden oyleydi ama emziye tamamen alishtiktan sonra huyu deyishti 1-2 sagdim sora tembellik etdim zaten gunde bi kez sutum oluyo 90ml veriyodum doymuyodu ustunden mama yiyip anca doyuyprdu onun icin vermedim
Senin isinde zor bengibi aksama kadar bineron yika su kaynat :) ben ekstra sagim da yapiyorum

Kuzum ben memege yapistigi bi donemim oldu 1 bucuk 2 ay kdr surdu cok zorlandim saatlerce memede kucagimda kaliyodu o yüzden sagip verme gibi bi durumum olmadi o dönemde cunku goguslerimde hep bebis oluyordu annemlere geldiğim de sagdim sut depoladımgezerim vs annem bakar verir diye benimko biberonu unuttu tutamadi bi cekiyo bi cigniyo yarisini iciyo yarisi akiyo diyim kilosunu hic demiim masallahi var benimkinin

Sinir hastasi etti vermicem
Yalvarsada meme yok artik ona geberecek acliktan halen emmiyor biberonda almiyo ne istiyo bu cocuk ben anlamadim
Uyumasini bekliyorum uykuya daldiginda farkina varmadan ucbes iciyor anlayinca tukuruyo uyanik yarin doktor amcamiz nedicek bakalim

Karninda zayifti iyilesti ozaman desene masallah diyelim ozaman minnosa devam annesi az hareketlendimi kilolar ucuyor oyuzden dayayin memisleri

Karninda zayifti iyilesti ozaman desene masallah diyelim ozaman minnosa devam annesi az hareketlendimi kilolar ucuyor oyuzden dayayin memisleri
Evett gelisimi gerideydi kilo olarak hep bendezayif dogmusum ve cok cabuk toplamisim benim bebisim de benim gibi oldu masallah valla bende artik su son bi haftadir memeyle savaslar başladı agzina aldimi katiliyo almiyo fln dene istersen ben ninni söyleyip ayaga kalkip popoyada pis pis oyle tutturuyorum sonra Oturuyorum emzirmeye devam , tesekkur ederiz teyzesi ben zaten kiloya cok takılmiyordum simdide kilo olsa bile biraz emeklemeye haraketlenmeye basladimi fosss oluyo kilolar zaten artik 3 aydansonra kilo alimi da yavasliyor cok biseg beklemiyorum bende saglim olsun yeterki karacigerimzde yaglanma cikti bak mesela doktora gidicez randevu aldik

Cok gecmis olsun canim insllah kotu birseyi yoktur da hemen gecer

Bak sen sıpaya :))
İnşallah bir düzene girer canım ya
Güzel haberlerle dönersiniz inşallah biz de yarın tekrar idrar tahlili vericez enfeksiyon bitti ama kontrol amaçlı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…