Gecenlerde de dr a gitmistin sanirim kilosunda eksilme olmus mu oglununBizimki yolunu bi sapitti tam sapitti daha bulamadi yolu) ozaman herkese uc bes gun atak bize fulltime mesayi yazmizlar
Hadi insallah kuzu sizde hayirli haberlerle dönersinizBak sen sıpaya :))
İnşallah bir düzene girer canım ya
Güzel haberlerle dönersiniz inşallah biz de yarın tekrar idrar tahlili vericez enfeksiyon bitti ama kontrol amaçlı bakalım
Evet el uyaninca emzirir biz uyumasini bekliyoruz heriisimiz ters devlete gitmistim cnmGecenlerde de dr a gitmistin sanirim kilosunda eksilme olmus mu oglunun
Valla seninki tam oglak cikti inatci keci emmediginde israr etme uykuda ver dedigin gibi
Serum sıkmayı onerdi mi burnuna veya denedin mi cogu kisi serumla atlatiyor ileri seviyedemiymis ki hemen suruba saldirmis kucucuk bebegeEvet el uyaninca emzirir biz uyumasini bekliyoruz heriisimiz ters devlete gitmistim cnm
Boy kilo vs bakmadikar hirilti vardi grip olmus diyip surup verdi
Evet su kaynatmak baya zor bi bakiyosun zaman gecmish mama zamani gidiyosun hazirlamaya aman su bitmish koy kaynat o zamana bebekde durmasa olay dahada guzelleshiyoSenin isinde zor bengibi aksama kadar bineron yika su kaynat :) ben ekstra sagim da yapiyorum
Allah sanada kolaylik versin sagimda kolay deyil surekli makineyi parcalara ayir yika bide sagmaya heves olmuyo eheeeeSenin isinde zor bengibi aksama kadar bineron yika su kaynat :) ben ekstra sagim da yapiyorum
Cok sevindim canim.bu yolu denedin iyiki.sütüm gitti diyordun, kendini üzüyordunSelam kizlar kac gundur giremedimmsj birakip yaticam misafirdi derken en onemlisi kizim 3 gundur aglama krizinde sutum azalmis ama gogsum tikanmis ondan sut olmazmis netten baktim hemen esim pompayla sagdi acildi cok mutluyum gogsumde sut geliyo eskiso gbi yavrum acliktan aglarmis memeyi agzina koyunca bagiriyodu yavas yavas aglamalari azaldi sipanin cok hirsli hirslaninca agliyor ben bile susturamiyorum bnm gbi olan varsa pompayla sagin kizlar sut fazlalagindan tikanirmis acildi saginca rabbime bin sukur
Evet su kaynatmak baya zor bi bakiyosun zaman gecmish mama zamani gidiyosun hazirlamaya aman su bitmish koy kaynat o zamana bebekde durmasa olay dahada guzelleshiyo
Hirilti cok kotuydu elin titriyordu belkide zaturwye cevirmesin diye verdi burnu serumlaaciyorum burunlar fulk acik ama sanki cigerden gelirgibiSerum sıkmayı onerdi mi burnuna veya denedin mi cogu kisi serumla atlatiyor ileri seviyedemiymis ki hemen suruba saldirmis kucucuk bebege
Geçmiş olsun kuzum belki o yüzden EmmiyordyrHirilti cok kotuydu elin titriyordu belkide zaturwye cevirmesin diye verdi burnu serumlaaciyorum burunlar fulk acik ama sanki cigerden gelirgibi
Koyu hirilti vardi cnm birkisel surupverdi nekadar bitkiselde olsa surup suruptur ama ben durumdan memnunum gececek gibi bi hirlama degildi
Onu en iyi ben bilirim sabah akşama dek saatlerce uyumaz akşam da çok zor uykuya dalar tükenince artık. Ben mecbur alıştiriyirum bizim kv tarafı aşırı kalabalık ve zaten ne zaman gitsek eve en az 7 8 kişi çağırmış oluyor. Hele bir komşusu var ki sürekli opme atma sallama modunda kadın açık açık kimseye vermeyeceğim ben sevcem buraya daha sık gelin daha çok sevcemvs diyorDun aksam uzeri ilk kez gecmis olsun ziyaretine gittik esimin tarafiydi. Bi saat dururuz geliriz demisti 4 saat durduk. Hem kalabalikti hem cok gurultu vardi hem sicaktim uyuyamadi hem gunduz uyumasi gereken bir uyku kacti ustune gece uykusu saati kacti. Cocuk aglayip huzursuzluk yapmaktn yoruldu. Eve geldigimizde en son ki uykusunun uzerinden 5 saat gecmis ve çocuk sadece arabada uyumasi ile yarim saat uyumustum Gece iyi uyur laflarini duydum tabi ama su an goruyorum ki alakasi yokmus. Saat basi uyandi. Su an da tum uykusu bitmis gibi guluyor sesler cikariyor. Tum duzenimoz bozuldu. O kdr moralim bozuk ki tarif edemem
Bende onu daha yeni yapmaya bashladim sicakla sogugu karishtiriyorum cabucak oluyo:))))bende sutle mama veriyodum ama bi sure sora memeni birakti dikkatli ol herkes banada diyodu memeyi biralacak die yoooo 2 sinide yiyo diyodum bigun kalkdik zir zir memeni agzina bile salamadikBen de hem mama hem süt veriyorum. Önceden suyu kaynatıp kavanoza koyuyorum mama yapacağım zaman 1-2 dk ısıtıveriyorum pratik oluyor tekrar soğutma işiyle uğraşmıyorum
Gündüz uyumazsa gece iyi uyur lafı sanırım benim bebeğim için geçerli biliyor musun, dün bayağı bi yoruldu bebiş annemlerden kendi evimize geldik sonra gezmeye gittik yemek yedik alışveriş yaptık evimize hiç uyumadı desem o 5 saatlik sürede yarım saat falan uyumuştur, eve geldik 8 de hemen bebişi yıkadık çok ağlıyordu artık yıkayıp emzirip uyuttuk 8.30 da uykuya geçti ben aralarda emzirdim 12ve gece 4 de uyanmadı, 7 de babası giderken kaka yapmaya uyandı ama dün gündüz uyumuş olsaydı gece uyumazdı bizimki de böyle bi cinsDun aksam uzeri ilk kez gecmis olsun ziyaretine gittik esimin tarafiydi. Bi saat dururuz geliriz demisti 4 saat durduk. Hem kalabalikti hem cok gurultu vardi hem sicaktim uyuyamadi hem gunduz uyumasi gereken bir uyku kacti ustune gece uykusu saati kacti. Cocuk aglayip huzursuzluk yapmaktn yoruldu. Eve geldigimizde en son ki uykusunun uzerinden 5 saat gecmis ve çocuk sadece arabada uyumasi ile yarim saat uyumustum Gece iyi uyur laflarini duydum tabi ama su an goruyorum ki alakasi yokmus. Saat basi uyandi. Su an da tum uykusu bitmis gibi guluyor sesler cikariyor. Tum duzenimoz bozuldu. O kdr moralim bozuk ki tarif edemem
Malesef oyle oluyo buyuklere uyku saaati vs desende anlamiyo olsun yorulsun daha guzel uyur diyolar daha 2 gun once yasadim dedim oyle olmuyor saati kactimi gecelere kadar uyumuyor cocougu sevecekler diye uykusundan feragat edemem o gunu 9 da uyuttum sesten uyandi 10 dk sonra 1bucuk saat agladi durdu misafirlikte huzirsuz olup en sonunda 10 bucukta uyudu gece uyandi sabah erken kalkti vs uyku uyudukca oluyo yorulunca cocuk cok uyarilinca olmuyo malesef anlayana isteDun aksam uzeri ilk kez gecmis olsun ziyaretine gittik esimin tarafiydi. Bi saat dururuz geliriz demisti 4 saat durduk. Hem kalabalikti hem cok gurultu vardi hem sicaktim uyuyamadi hem gunduz uyumasi gereken bir uyku kacti ustune gece uykusu saati kacti. Cocuk aglayip huzursuzluk yapmaktn yoruldu. Eve geldigimizde en son ki uykusunun uzerinden 5 saat gecmis ve çocuk sadece arabada uyumasi ile yarim saat uyumustum Gece iyi uyur laflarini duydum tabi ama su an goruyorum ki alakasi yokmus. Saat basi uyandi. Su an da tum uykusu bitmis gibi guluyor sesler cikariyor. Tum duzenimoz bozuldu. O kdr moralim bozuk ki tarif edemem
Prospan mi verdi kuzumHirilti cok kotuydu elin titriyordu belkide zaturwye cevirmesin diye verdi burnu serumlaaciyorum burunlar fulk acik ama sanki cigerden gelirgibi
Koyu hirilti vardi cnm birkisel surupverdi nekadar bitkiselde olsa surup suruptur ama ben durumdan memnunum gececek gibi bi hirlama degildi
Bende onu daha yeni yapmaya bashladim sicakla sogugu karishtiriyorum cabucak oluyo:))))bende sutle mama veriyodum ama bi sure sora memeni birakti dikkatli ol herkes banada diyodu memeyi biralacak die yoooo 2 sinide yiyo diyodum bigun kalkdik zir zir memeni agzina bile salamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?