Bizimki mama yemiyor cnm sagip isitipveriyorum
[/QUOTE senin işin daha zor canım ya Allah kolaylık versin.
bence de canım eşimde kv.de hemen uyuyor bazen. bende ıste anne kokusu süt kokusuhemen uyuyamıyor em allah em. memede uyumak istiyor sımdı bundan vazgecrmek için sallamaya basladım haftaya uyku egıtımıne gecıcem pşş patt yöntemi ennyumusak aglatmayan yontemlerden bırı. ama halahuysuzlugu var ve sanırım buhuysuzluk gazdan kaynaklı nezaman emse cok gazı gelıyor bıraz dıkkat etmem lazım yedıklerıme saldım şu sıra. gece cıktık delı gb yedım tatlı seyler kızıma gaz olarak döndü gece 4den 7ye dek 3kez uyandı kıvrandı. lütfen zaman gecsın ve 6aylık olalım enazBelkide sut kokusuna ac degilse bile acikiyo mubarek herhalde
Benimkide memede uyumak istiyo genelde memede uyuyo malesef onun harivince de kucakta ninni ve popoya pat esliginde uyudugu da oluyo ama geneli bu , evet feber in aglatan yontemine gore ss pat daha iyi tracy nin yontemiyle yatir kaldir karisik daha da guzel biliyosundur belki ss pat yapilir aglarsa kucaga alinir konusmadan sakinlestirilir ve tekrar yatirilir ss pat devam edilir bu sekilde kitabinde diyor ki 100 kusir yatir kaldir yapmisligim vardir bi sonraki gece 50 bo sonrako 20 ve azalark gider o yuzden sabirli olun diyor benimki pek uyunlu sakin bi bebek degil katilarak aglama vs var. 1 kac kez denemistim 1bucuk aylikken fln yatir kaldir 5.de uyumustu mesela 4 ay bitsin ben denicem cok üstünedusmek istemiyorum dogalevebeynligi savunanlarda var biliyorsundr belki onuda ben birazic sesimi dinleyerek yontemleri de aklimin bi kosesinde tutarak karisik ilerliyorum canim nasip bakalim neler yasicaz bakalimbence de canım eşimde kv.de hemen uyuyor bazen. bende ıste anne kokusu süt kokusuhemen uyuyamıyor em allah em. memede uyumak istiyor sımdı bundan vazgecrmek için sallamaya basladım haftaya uyku egıtımıne gecıcem pşş patt yöntemi ennyumusak aglatmayan yontemlerden bırı. ama halahuysuzlugu var ve sanırım buhuysuzluk gazdan kaynaklı nezaman emse cok gazı gelıyor bıraz dıkkat etmem lazım yedıklerıme saldım şu sıra. gece cıktık delı gb yedım tatlı seyler kızıma gaz olarak döndü gece 4den 7ye dek 3kez uyandı kıvrandı. lütfen zaman gecsın ve 6aylık olalım enaz
Sagol canim evetCok sevindim canim.bu yolu denedin iyiki.sütüm gitti diyordun, kendini üzüyordun
cnim bi ara hastaydı bebegin, balgami geçti mi tamamen?Bilirim anne yaninda insan bi ayri huzur doluyo herseg daha kolaymis gibi geliyo ayrilinca biraz zor tabi ama orasimi dusunme simdiden sen :)
evet canım ama şşpatta bıldıgım hatrladıgım kadryla almıyosun yatır kaldırda alıyosun susunca bırakıyosun kıtabı arkadasıma verdım okuması ıcın suan tekrar bakamadım. 1.5ay cokkerken kız naptın en az 4de ztn baslanıyo bak youtube da cokk tatlı bı kadın var bebegıne yatırkaldırı denemıs olmamıs şşpatı yapmısolmus bebegn dalma vıdeoları bıle var ızle ben de onun db yapcam elımden geldıgnce yapıcam dedıgın gb kuzum aşama aşama bırden olmazmış. bırazdan atıcam vıdeoyu buraya kuzumBenimkide memede uyumak istiyo genelde memede uyuyo malesef onun harivince de kucakta ninni ve popoya pat esliginde uyudugu da oluyo ama geneli bu , evet feber in aglatan yontemine gore ss pat daha iyi tracy nin yontemiyle yatir kaldir karisik daha da guzel biliyosundur belki ss pat yapilir aglarsa kucaga alinir konusmadan sakinlestirilir ve tekrar yatirilir ss pat devam edilir bu sekilde kitabinde diyor ki 100 kusir yatir kaldir yapmisligim vardir bi sonraki gece 50 bo sonrako 20 ve azalark gider o yuzden sabirli olun diyor benimki pek uyunlu sakin bi bebek degil katilarak aglama vs var. 1 kac kez denemistim 1bucuk aylikken fln yatir kaldir 5.de uyumustu mesela 4 ay bitsin ben denicem cok üstünedusmek istemiyorum dogalevebeynligi savunanlarda var biliyorsundr belki onuda ben birazic sesimi dinleyerek yontemleri de aklimin bi kosesinde tutarak karisik ilerliyorum canim nasip bakalim neler yasicaz bakalim
Gecti o donem kuzum ama dun kp lerde terasta aksam yemegi yedik sbah oksurmeye basladi insallah bi seferlik biseydir.arada gece yine balgam gibi geliyo ama burun tikanikligi hirliktisi var geride baya onlari yutuyo diye dusunuyorum senin bebisin nasil olducnim bi ara hastaydı bebegin, balgami geçti mi tamamen?
Denemek amacli baktim pes edecekmi diye etmisti bidikevet canım ama şşpatta bıldıgım hatrladıgım kadryla almıyosun yatır kaldırda alıyosun susunca bırakıyosun kıtabı arkadasıma verdım okuması ıcın suan tekrar bakamadım. 1.5ay cokkerken kız naptın en az 4de ztn baslanıyo bak youtube da cokk tatlı bı kadın var bebegıne yatırkaldırı denemıs olmamıs şşpatı yapmısolmus bebegn dalma vıdeoları bıle var ızle ben de onun db yapcam elımden geldıgnce yapıcam dedıgın gb kuzum aşama aşama bırden olmazmış. bırazdan atıcam vıdeoyu buraya kuzum
Bunun tum videolarini hamileyken izledim ben canim ameriikada normal den sezeryane donen bi hikqyesi vardi yuksek yuksek tepelere sarkisi esliginde uyutuyordu komik kiz lokum da şahane
he sen karıstırmayı dıyosun ben de okudum kıtabı canım hamıleyken basladım sonra devam ettım evet harmanlayabılıyosun. ama asla pes etmememız lazım traccy teyze sayesınde kızımn uykuları duzeldı benım yoksa ben cocugu uyutmuyormusum nye uyumuyo dıyodum 2haftalk flndıDenemek amacli baktim pes edecekmi diye etmisti bidiktracy hoggun kendi kitabinda yaziyo yatir kaldir be ss pat ayri yontmler ama kendisi eger bebeginiz cok agliyorsa huysuz ve haraketli bebekse (bebekleri gruba ayiyor tracy kitap bebek melek bebek nazli bebek huysuz ve haraketli olarak ) benimki narin ve huysuz arasinda ozelikleri tasiyor.) Ikisini karistirip uygulayabilirsiniz diyo yatirilir ss pat yapilr ager com agliyor direniyorsa kucaga alinir ss devam edilir sakinlestirilir ve tekrar yatirilir tekrar ve tekrar. Baldan anne ve pinar sibirsky var videolar guzel onlarinda
Cocuk odamda yatak var tek kislik ayirdigimda ilk bi hafta onla yatarim herhalde bide benimki cok kusuyo normalde dip dibe oda ama duymam diye korkuyorumhe sen karıstırmayı dıyosun ben de okudum kıtabı canım hamıleyken basladım sonra devam ettım evet harmanlayabılıyosun. ama asla pes etmememız lazım traccy teyze sayesınde kızımn uykuları duzeldı benım yoksa ben cocugu uyutmuyormusum nye uyumuyo dıyodum 2haftalk flndıaynıanda baslayalım egıtıme bırbırmze tavsyler verırrz.
Evet canım bir yere gidince maalesef düzeni bozuluyor minişlerinDun aksam uzeri ilk kez gecmis olsun ziyaretine gittik esimin tarafiydi. Bi saat dururuz geliriz demisti 4 saat durduk. Hem kalabalikti hem cok gurultu vardi hem sicaktim uyuyamadi hem gunduz uyumasi gereken bir uyku kacti ustune gece uykusu saati kacti. Cocuk aglayip huzursuzluk yapmaktn yoruldu. Eve geldigimizde en son ki uykusunun uzerinden 5 saat gecmis ve çocuk sadece arabada uyumasi ile yarim saat uyumustum Gece iyi uyur laflarini duydum tabi ama su an goruyorum ki alakasi yokmus. Saat basi uyandi. Su an da tum uykusu bitmis gibi guluyor sesler cikariyor. Tum duzenimoz bozuldu. O kdr moralim bozuk ki tarif edemem
Cnim geçen banyo yaptık hava çok gunesliydi bende bi kac dkk balkona cikardigimla kapmamiz bir oldu.çok yoğun balgami var.tabi olmazsa olmaz istahsizlik.eskiye göre çok şükür iyuyiz.inşa sizde kapma durumu olmamıştır.küçük bebek olunca çok zor oluyiGecti o donem kuzum ama dun kp lerde terasta aksam yemegi yedik sbah oksurmeye basladi insallah bi seferlik biseydir.arada gece yine balgam gibi geliyo ama burun tikanikligi hirliktisi var geride baya onlari yutuyo diye dusunuyorum senin bebisin nasil oldu
Yok ya hicbirinde almadi zaten agzina aldigi gibi 1 saniye sora ici gidiyodu uyuyorduUykuda almıyor mu? Ayakta, yan pozisyonda her türlü denemiştim
Bizdede oyle olmushdu olmayinca olmuyo napalimArada yapıyorlar ne kadarlık oldunuz canım? Ben de mama veriyorum sütüm yeterli gelmiyor Dr tavsiyesiyle mamaya başladık bazen yetiyor bazen yetmiyor benim süt
Evet aynen yazik cocuklar nasil iciyo anlamiyorumEvet tadı kokusu berbat. Sizin mama hangi marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?